iPhone 3GS Kitlendi - Açılmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Snyaper

Üye
    Konu Sahibi
iPhone 3GS Kitlendi - Açılmıyor
Merhaba arkadaşlar, yurt dışından getirdiğim iPhone 3Gs versiyon güncelleme sonrasında kitlendi. iPhone'yi bilgisayara bağladıktan sonra iTunes 'te "The SIM Card insterted in this iPhone does not appear to be supported" yazıyor. Telefon sadece acil aramalar şeklinde açılıyor. Onun dışında telefonun hiçbir özelliğini kullanamıyorum. Yeni iphone kullanıcısı olduğum için ne yapacağımı bilmiyorum. Umarım burdan yardımcı olursunuz.

Saygılarımla..

brayz

Üye
ustam muhtamelen aktivasyon yaptırman gerekiyo

Emre-45

Emre-45

Üye
Unlock yapmaniz gerekir google da iphone 3gs unlock diye aratin sonuna da versiyon numaranizi ekleyin muhtemelen 5.01dir versiyonunuz

Snyaper

Üye
    Konu Sahibi
Birçok konu okudum fakat hepsi telefonu kullanıp kırıyor. Fakat ben telefonu kullanamıyorum ki ayarlar sekmesine geleyim. Telefon açıldığında sadece acil aramalar çıkıyor. Hiçbir yerine giremiyorum

Snyaper

Üye
    Konu Sahibi
Telefonu Custom Fimware yapmak için 2 tane 4.2.1 ipsw indirdim. DFU moduna alıp Shift ile restore etmek istediğimde ""iPhone" adlı iphone'a geri yüklenemedi. Bilinmeyen bir hata oluştu. (1600)" şeklinde hata veriyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ?

fnldstntn

Üye
Şu an iphonun versiyonu kaç i tune ile güncellemiş isen muhtemelen 5.0.1 dir vu bunun alt sürümünü yükleyemezsin...

----------Eklendi @ 12:57:59 ---------- Yazıldı @ 12:52:10 ----------

Snyaper

Üye
    Konu Sahibi
Şuan iPhone versiyonu 4.2.1 olarak görünüyor. Benim için sürüm önemli değil. Telefon açılsında hangi versiyon olursa olsun.

cmlkrc

cmlkrc

Üye
telefonu DFU moda alıp ilgili versiyonuyla jailbreak yap açılır

Snyaper

Üye
    Konu Sahibi
Malesef bir türlü olmuyor. 4.2.1 versiyonunu orjinal dosyasını indirdim. sn0wbreeze-2.2.1 programı ile orjinal dosyayı düzenledim. iTunes ile DFU moduna alıp Restore etmeye çalışıyorum. Fakat "iPhone" adlı iphone'a geri yüklenemedi. Bilinmeyen bir hata oluştu. (1600) şeklinde hata veriyor. Bu konuda ne yapmam gerekiyor lütfen yardımcı olun..

JaoDeka58

JaoDeka58

Üye
home ve powerr tuşuna basarak 20 sn. resetle

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...