Iphone3GS mi? - Sony Ericsson Xperia Neo V mi? - Nokia 701 mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Iphone3GS mi? - Sony Ericsson Xperia Neo V mi? - Nokia 701 mi?

• Iphone3GS

Kullanılan: 13 41.9%
  • Sony Ericsson Xperia Neo V

Kullanılan: 14 45.2%
  • Nokia 701

Kullanılan: 4 12.9%

• Kullanılan toplam oy
    31
  • Anket kapatılmış .
_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
iPhone 3GS

600 MHz tek çekirdekli işlemci
240x320 IPS LCD ekran. ( O zamanlar IPS ekran olması çok büyük bir avantaj ama artık 16m renk her telefonda geziyor. )
3.15MP kamera
256MB ram

Böyle donanımı olsa da yazılımsal olarak çok iyi bir telefon.Tabi buna 700-800 TL verilir mi dersen..hayır isterse 10 yıl daha destek versin.Ama bu telefona o para verilmez.Artık eskidi bu telefon.Abartmayın.Xperia Neo V ' ye para verilmez.SAR değeri çok yüksek.Ben Nokia 701 öneriyorum. 5 - 6 tane düzgün gameloft oyunu olsun.Kasmazsa al gitsin.

ekran 240x320 değil 320x480 ayrıca kamera diye yanıyorsun? kaliteli kamera olduğu için çoğu 5mp kamera dan iyi çekiyor oyunlarda kasıyor diyorsun home tusundan uygulamaları kapatıp nova3 açtım öyle denildiği gibi kasmada yok oynatıyor yani şahsen memnunum 3gs'm den. Eğer iphone alıcaksanız 5i bekleyin 5 geldiğinde 4 ve 4s düşecektir

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
ekran 240x320 değil 320x480 ayrıca kamera diye yanıyorsun? kaliteli kamera olduğu için çoğu 5mp kamera dan iyi çekiyor oyunlarda kasıyor diyorsun home tusundan uygulamaları kapatıp nova3 açtım öyle denildiği gibi kasmada yok oynatıyor yani şahsen memnunum 3gs'm den. Eğer iphone alıcaksanız 5i bekleyin 5 geldiğinde 4 ve 4s düşecektir

herkes kamerayı dövüyor sen 5ten iyi diyorsun

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
kimse kendini kandrımasın neo v daha üstün bir cihaz oyun performansı kamera tasarım video donanım destek filan bunu telefondan anlayanlar bilir eline neo v almadan yorum yapanlar var

3gs de ios 110mb ram yer, neo v de android 250 yer , çekirdek 3gs de 50mb çekiyor, neo v de 150mb civarı çeker , uygulamalar ios da toplam act olarak bakarsak 60mb yer neo da 80mb de o yedi desek geriye ne kaldı? Android çok ram yer şuan için neo sorun çıkarmaz fakat 1-2seneye devri kapanır, birde neo v 4.0.4 aldı fakat tatmin edici değil yüklersen telefon 2.elciye gider. / 3gs ise 5.1.1 aldı ios6 beta'yı da kırpılmış olarak alacak, oyun dersen şuanlık tüm oyunları açıyor Nova3 dahil(gereksiz uygulamaları kapatarak) internet desen çok iyi, arayüz stabil , anlayacağın çok iyi , 4s in yapabildiği çoğu şeyi yapabiliyor(siri hariç) sadece sistem farkları var.

• Beğen
Tepkiler: MasteLaa
MasteLaa

MasteLaa

Üye
3gs de ios 110mb ram yer, neo v de android 250 yer , çekirdek 3gs de 50mb çekiyor, neo v de 150mb civarı çeker , uygulamalar ios da toplam act olarak bakarsak 60mb yer neo da 80mb de o yedi desek geriye ne kaldı? Android çok ram yer şuan için neo sorun çıkarmaz fakat 1-2seneye devri kapanır, birde neo v 4.0.4 aldı fakat tatmin edici değil yüklersen telefon 2.elciye gider. / 3gs ise 5.1.1 aldı ios6 beta'yı da kırpılmış olarak alacak, oyun dersen şuanlık tüm oyunları açıyor Nova3 dahil(gereksiz uygulamaları kapatarak) internet desen çok iyi, arayüz stabil , anlayacağın çok iyi , 4s in yapabildiği çoğu şeyi yapabiliyor(siri hariç) sadece sistem farkları var.
4S ile karşılaştırılamaz kardeşim ;)

_Unforgiven_

_Unforgiven_

Üye
o anlamda söylemedim :S yanlış anlaşıldım galiba hemen düzelteyin 4s de yapılan uygulamaların bir kısmı 3gs'de de yapılabiliyor hepsi demedim sakin olun karşılaştırma yapmak mantıken olmaz zaten sistem farklılıkları çok :) Herkes kamerayı dövüyor diyen arkadaş 3gs'nin kamerası aydınlık ortamda c6-01 den daha iyi çekiyor Auto-Focuslu kamera her zaman iyidir tek kusuru gece çekim yapmak berbat

MasteLaa

MasteLaa

Üye
o anlamda söylemedim :S yanlış anlaşıldım galiba hemen düzelteyin 4s de yapılan uygulamaların bir kısmı 3gs'de de yapılabiliyor hepsi demedim sakin olun karşılaştırma yapmak mantıken olmaz zaten sistem farklılıkları çok :) Herkes kamerayı dövüyor diyen arkadaş 3gs'nin kamerası aydınlık ortamda c6-01 den daha iyi çekiyor Auto-Focuslu kamera her zaman iyidir tek kusuru gece çekim yapmak berbat
Aslında kamera ve flashın kalitesi gece ortaya çıkıyor ;)

Silinen Üye 94869

Silinen Üye 94869

Kapalı Hesap
Bu listede bence galip Neo V. 701'in uygulama desteğinin az olması ve flaş desteğinin hiç olmaması (3. parti uygulamalarda bile) en kötü yanlarıdır. Yoksa 701 ile Neo V yarışırdı :oke:

Üst Alt