adrianne
Üye
Iphone - Samsung ikilemi !
Arkadaşlar öncelikle iyi akşamlar dilerim. 1 ay içerisinde telefon alacağım inşallah. S4 almayı düşünüyorum,hatta kesin denebilir. Fakat bunun öncesinde Iphone 5 'ide düşünmekteydim. Anlayacağınız çoğu kişi gibi ikilemdeyim.
Etkin olarak sosyal medya ve internet kullanıyorum. Oyun oynarım. Telefonda sıkılmak istemiyorum açıkcası ve sürekli birşeyler yüklemek,değiştirmek isteyenlerdenim.
Iphone'da bluetooth olmaması,direkt olarak müzik download edememek bi nevi app store'da tıkılıp kalmak beni vazgeçiren nokta. Çevremdeki çoğu kişi Iphone 'nu kullanmak için değil "Iphone kullanıyorum" demek için aldı zaten..
Samsung s4 ise çok beğendiğim,çok istediğim bi telefon. Hele gene 5800'dan geçecegim düşünülünce
Boyutları biraz fazla olsada bu benim için artı olur.
Telefonumu kendi bütçemle alacağım,sürekli telefon değiştiren biri değilim,alınca baya götürsün diyenlerdenim. Bu yüzden ince eleyip sık dokuyorum. Telefondan anlayan arkadaşlara sorum,hangisini tercih etmemi önerirsiniz? Yoksa uç bir ihtimal olacak ama 5s 'i mi beklemeliyim? Yorumlarınız inanın çok yardımcı olacak.
Uzun oldu k.bakmayın,teşekkürler şimdiden.
Sonradan gelen edit: Sarj konusundada gitmeli bana çünkü yanımda sarj taşımak yada gün ortasında telefonsuz kalmak istemiyorum kesinlikle. Bu yönden de Iphone eksi sanırım.
Etkin olarak sosyal medya ve internet kullanıyorum. Oyun oynarım. Telefonda sıkılmak istemiyorum açıkcası ve sürekli birşeyler yüklemek,değiştirmek isteyenlerdenim.
Iphone'da bluetooth olmaması,direkt olarak müzik download edememek bi nevi app store'da tıkılıp kalmak beni vazgeçiren nokta. Çevremdeki çoğu kişi Iphone 'nu kullanmak için değil "Iphone kullanıyorum" demek için aldı zaten..
Samsung s4 ise çok beğendiğim,çok istediğim bi telefon. Hele gene 5800'dan geçecegim düşünülünce
Boyutları biraz fazla olsada bu benim için artı olur. Telefonumu kendi bütçemle alacağım,sürekli telefon değiştiren biri değilim,alınca baya götürsün diyenlerdenim. Bu yüzden ince eleyip sık dokuyorum. Telefondan anlayan arkadaşlara sorum,hangisini tercih etmemi önerirsiniz? Yoksa uç bir ihtimal olacak ama 5s 'i mi beklemeliyim? Yorumlarınız inanın çok yardımcı olacak.
Uzun oldu k.bakmayın,teşekkürler şimdiden.
Sonradan gelen edit: Sarj konusundada gitmeli bana çünkü yanımda sarj taşımak yada gün ortasında telefonsuz kalmak istemiyorum kesinlikle. Bu yönden de Iphone eksi sanırım.
Kameraydı vs. bakınca yine s4 gibi. İşte alana kadar hangisi hangisi diye düşünmek yok mu 
Kapsiz kullanamiyorum