Iphone - Samsung ikilemi !

Sponsorlu Bağlantılar

adrianne

adrianne

Üye
    Konu Sahibi
Pardon,ben bilgi edinmek ve sağlıklı karar verebilmek için bu konuyu açtım. @Aybin.Kilic 'la polemiklerinize özelden devam eder misiniz lütfen?

adrianne

adrianne

Üye
    Konu Sahibi

ben hala samsung diyorum bu arada :D
Bugün gittim gördüm tekrar. Yalnız xperia z de böyle uzaktan göz kırptı bana :D Iphone cidden çok küçük duruyor,yada s4 istediğim için mi öyle geliyor bilemiyorum. Dayanıksız vs. yorumları canımı sıkıyor sadece. Suan 5800 kullanıyorum,eminim bana beton gibi gelicektir ama ya düşürürsem? Kaskoda lazım :D
Suan kardesimde s4 kullanıyor. Memnun,grisi oluyor galiba onunki. Beyazından daha hoş gözüküyor bana hatta.

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Pardon,ben bilgi edinmek ve sağlıklı karar verebilmek için bu konuyu açtım. @Aybin.Kilic 'la polemiklerinize özelden devam eder misiniz lütfen?

Konu sahibinin mesajını görüyorsunuz değil mi arkadaşlar? Burada bizim amacımız birbirimize yardımcı olmak farklı firmaların farklılıkları ile birbirimizi kırmak veya kavga etmek değil,lütfen forum kurallarına uyunuz,düzeni bozmayınız.. İyi forumlar.

maskedboy

maskedboy

Üye
bence xperia z alma üstüne 150 tl felan koy galaxy s4 veya htc one alabilirsin çünkü xperia z eski nesil bir işlemci kullanıyor ve bazen hd bir ekranı kaldıramıyor ve xperia z nin ekranı tft lcd

adrianne

adrianne

Üye
    Konu Sahibi
bence xperia z alma üstüne 150 tl felan koy galaxy s4 veya htc one alabilirsin çünkü xperia z eski nesil bir işlemci kullanıyor ve bazen hd bir ekranı kaldıramıyor ve xperia z nin ekranı tft lcd
Zaten S4 birinci tercihim. Xz düşünmüyorum,sadece görünüsü güzel :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
galiba tercihinizi S4 ten yana yaptınız. Görünüm öyle gözüküyor. İyi günler de kullanın.

adrianne

adrianne

Üye
    Konu Sahibi
galiba tercihinizi S4 ten yana yaptınız. Görünüm öyle gözüküyor. İyi günler de kullanın.
Iphone daki şu değer kaybetmeme ve malumunuz "IPhone kullanıyorum" havası aklımı çelmiyor diyemem :D ama s4 te tüm gereksinimlerimi karsılıyor,pişman etmeyeceğini düşünüyorum insallah. Bakalım,alınca yine burdan sorarım sorularımı :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Iphone daki şu değer kaybetmeme ve malumunuz "IPhone kullanıyorum" havası aklımı çelmiyor diyemem :D ama s4 te tüm gereksinimlerimi karsılıyor,pişman etmeyeceğini düşünüyorum insallah. Bakalım,alınca yine burdan sorarım sorularımı :D

Değer kaybettirme olayı samsungun izlediği politika yüzünden oluyor. S4 yeni çıkmışken pesine 3 model daha duyurdu. Hepsi de S4 serisine ait. İster istemez kendi piyasasını kendi öldürüyor. Nokia'da geçmişte aynı hatalar zincirini yaptı , liderliğini kaybetti. Bakalım samsung ne zaman liderliğini kaybedecek. :)

• Beğen
Tepkiler: Türe
restmod

restmod

Üye
Uzun sureli kullanmayi dusundugun ve kapali bir sisteme bagli kalmak istemedigin icin s4 oneririm. Dayanillilik konusundada bu biraz sansa bagli dikkatli kullanmak lazim.

adrianne

adrianne

Üye
    Konu Sahibi
Uzun sureli kullanmayi dusundugun ve kapali bir sisteme bagli kalmak istemedigin icin s4 oneririm. Dayanillilik konusundada bu biraz sansa bagli dikkatli kullanmak lazim.
Teşekkürler yorumunuz için.

by-pegasus

Üye
samsung hacı

Üst Alt