ben de yükledim programı melodiyi de yaptım .. send ringtone to itunes diorum.. ringtone gönderildi diyo.. fakat ringtone listesinde hiçbişi gözükmüo.. bunun nedeni ne olablir ??
--------------- Ekleme ---------------
ringtone u itunes a yolluorm.. fakat yollandı demesine rağmen..ringtoneslarda gözükmüo melodi..bunun nedeni ne olabilir ??
slm ben damla bende iphone 3g version 3 ve 16go opsionnunda telefonum var ama silsesi melodisini yapamadim fransizca oldugu icin sizin yazdiklarinizi anlayamadim lutfen bana yardim edebilirmisiniz su anda iphonun icinde hic bir program yuklu degil bana yardim ederseniz sevinirim
Çok teşekkür ederim. Gerçekten çok güzel bir paylaşım olmuş. Ben linkte vermiş olduğunuz programı kurarak yaptım. Program gayet basit. İstediğiniz şarkıyı seçiyorsunuz. Kendisi size bir aralık veriyor. İstediğiniz kısmı seçtikten sonra zilsesi yarata tıklıyorsunuz daha sonra size iphone' ye göndereyim mi diye soruyor. Çok basit ve etkili bir program. Eline sağlık arkadaşım
Hocam ellerine sağlık. Şu saalak alet herşey için money money diyip duruyo... Sayenizde rahata erdik. Çalışmalarınızın devamını ve başarılarını dilerim...