o iş imei klonlama dır.yakalanırsanız cezası var.ayrıca siz telefonu kullanacaksınız diye başkasının telefonu kapanabilir.ama risk almak istersenizde kayıtlı eski bir telefonunuz varsa onu götürün onun imei sini klonlasınlar ve o telefonu bidaha açma bile.başkasının hakkını yemeyin.Aksarayda pasaportsuz garantili 2o tl ye kayıt yapıyolar.
Merhaba aydoganfb,
Yurtdisinda yasiyorum. Tatile gelirken kardesimlerime ve aileme telefon getirmistim . Bir tanesini kendi pasaportuma kaydettim fakat 2 tane daha pasaport kaydedilmesi gereken telefonumuz var.. Sizin yazinizi okudum ve sizden bilgi almak istedim. Suan hala gecerli mi bahsettiginiz 50 pasaport. 1 ay suresi dolmadiysa 2 tane pasaport ayarlayabilme imkaniniz nedir? Bu konuda bilgilendirir ve yardimci olursanirz sevinirim..
Tesekkurler..
kolayı gelsin insallah pasaport bulursun yanlız dikkat et oyuna gelme adam pasaportu verip aradan birkaca ay sonra telefona calıntı ilanı vermesin telefon pasaprtun sahibine ait oluyor sen hak ida edemezsin elinde senin adına fatura varmı boyle sitelerde pasaort aramak tehlikelidir
pasaport yetmiyor yurtdısından türkiyeye giriş yapmış olması lazım eger bir yolunu bulamazsan bana özelden msn at sana yardımcı olcam kardeşim
bana bi numara verirmisiniz? detayları konusmak için.. acil olursa sevinirim.Arkadaşlar Merhaba , İstanbul atatürk havalimanında operatör firmasında çaılışıyorum umre dönüşü hacı teyzelerin pasaport kayıt haklarını rızalarıyla aldım.kaydı kendim yapıyorum ve kayıt evraklarını adresinize mailinize yolluyorum.İstanbulda olanlar yanma gelip kayıt işlemlerini halledebiliriz imei klonlamak yok. Türk pasaportuna hakkı olanlara kayıt rızalarıyla kayıt yapıyorum içiniz ferah olsun.Kayıt 100TL (10tl'si kayıt için firmaya gidiyor.) ilgilenenler pm atabilir.
abicim elimde umre donusu pasaportlar var 50ye yakin cihaz kaydetebiliyoruz 10 tl sinini turkcelle veriyoruz 90 tlye halledebiliriz bilgne adanadayim sadece imei numarasini gndrmen yetrli ilgilenenler bana ozel msj atsn