İphone kayıt ettireceğim pasaport lazım Ankara'dayım 50 TL vereceğim

Sponsorlu Bağlantılar

hakanateskpss

Üye
arkadaşlar benim de pasaporta ihtiyacım var. ilgilenen varsa mesaj atarsa sevinirim.

----------Eklendi @ 16:03:46 ---------- Yazıldı @ 16:02:43 ----------

arkadaşlar pasaport lazım bana da. ilgilenen varsa mesaj atabilkirse sevinirim. teşekkürler

s-hd

Üye
Aksarayda pasaportsuz garantili 2o tl ye kayıt yapıyolar.
o iş imei klonlama dır.yakalanırsanız cezası var.ayrıca siz telefonu kullanacaksınız diye başkasının telefonu kapanabilir.ama risk almak istersenizde kayıtlı eski bir telefonunuz varsa onu götürün onun imei sini klonlasınlar ve o telefonu bidaha açma bile.başkasının hakkını yemeyin.

aydoganfb

Üye
abicim elimde umre donusu pasaportlar var 50ye yakin cihaz kaydetebiliyoruz 10 tl sinini turkcelle veriyoruz 90 tlye halledebiliriz bilgne adanadayim sadece imei numarasini gndrmen yetrli ilgilenenler bana ozel msj atsn

erfsgin

Üye
Merhaba aydoganfb,

Yurtdisinda yasiyorum. Tatile gelirken kardesimlerime ve aileme telefon getirmistim . Bir tanesini kendi pasaportuma kaydettim fakat 2 tane daha pasaport kaydedilmesi gereken telefonumuz var.. Sizin yazinizi okudum ve sizden bilgi almak istedim. Suan hala gecerli mi bahsettiginiz 50 pasaport. 1 ay suresi dolmadiysa 2 tane pasaport ayarlayabilme imkaniniz nedir? Bu konuda bilgilendirir ve yardimci olursanirz sevinirim..

Tesekkurler..

harun61

Üye
Merhaba aydoganfb,

Yurtdisinda yasiyorum. Tatile gelirken kardesimlerime ve aileme telefon getirmistim . Bir tanesini kendi pasaportuma kaydettim fakat 2 tane daha pasaport kaydedilmesi gereken telefonumuz var.. Sizin yazinizi okudum ve sizden bilgi almak istedim. Suan hala gecerli mi bahsettiginiz 50 pasaport. 1 ay suresi dolmadiysa 2 tane pasaport ayarlayabilme imkaniniz nedir? Bu konuda bilgilendirir ve yardimci olursanirz sevinirim..

Tesekkurler..

aynen bende ve ayrıca sadece ımeı numarasını sıze yollamak ıle nasıl oluyor bu ıs??? pasaoprt+sahibi ve cıhaz + sahıbı turkcel vs subede olmalı dıy e bılıyorum...sadece ımeı yollamak ıle oluyor mu???

aydoganfb

Üye
arkadaSLAR daha bi 15 tane pasaport bulnmakta bilginiz olsun burdan takibi zor olior pm atarsamniz yardimci olrm ...

tallga35

Üye
İpad2 3g cihazi kayit etmek icin pasaport gerekli.
[email protected] mail atarsaniz sevinirim. Ücreti konuşuruz.

Radmi

Üye
kolayı gelsin insallah pasaport bulursun yanlız dikkat et oyuna gelme adam pasaportu verip aradan birkaca ay sonra telefona calıntı ilanı vermesin telefon pasaprtun sahibine ait oluyor sen hak ida edemezsin elinde senin adına fatura varmı boyle sitelerde pasaort aramak tehlikelidir
pasaport yetmiyor yurtdısından türkiyeye giriş yapmış olması lazım eger bir yolunu bulamazsan bana özelden msn at sana yardımcı olcam kardeşim

Arkadaşımızın anlattığı gibi bir sorunla karşılaşmamak için pasaport sahibine size sattığına dair bir yazı yazdırıp imzalatabilirsiniz.
Hiç öyle birşeyle karşılaşmadım ama aklınızda bulunsun.

kebom

Üye
Arkadaşlar Merhaba , İstanbul atatürk havalimanında operatör firmasında çaılışıyorum umre dönüşü hacı teyzelerin pasaport kayıt haklarını rızalarıyla aldım.kaydı kendim yapıyorum ve kayıt evraklarını adresinize mailinize yolluyorum.İstanbulda olanlar yanma gelip kayıt işlemlerini halledebiliriz imei klonlamak yok. Türk pasaportuna hakkı olanlara kayıt rızalarıyla kayıt yapıyorum içiniz ferah olsun.Kayıt 100TL (10tl'si kayıt için firmaya gidiyor.) ilgilenenler pm atabilir.

• Beğen
Tepkiler: edaedaedaedaeda ve ugrkrdnz

ugrkrdnz

Üye
Selamun aleyküm. bende iphone 3g var acil pasaport kaydına ihtiyacım var. size ulaşabileceğim bi numara varmı? detayları konusmak için.

----------Eklendi @ 21:40:47 ---------- Yazıldı @ 21:33:40 ----------

Arkadaşlar Merhaba , İstanbul atatürk havalimanında operatör firmasında çaılışıyorum umre dönüşü hacı teyzelerin pasaport kayıt haklarını rızalarıyla aldım.kaydı kendim yapıyorum ve kayıt evraklarını adresinize mailinize yolluyorum.İstanbulda olanlar yanma gelip kayıt işlemlerini halledebiliriz imei klonlamak yok. Türk pasaportuna hakkı olanlara kayıt rızalarıyla kayıt yapıyorum içiniz ferah olsun.Kayıt 100TL (10tl'si kayıt için firmaya gidiyor.) ilgilenenler pm atabilir.
bana bi numara verirmisiniz? detayları konusmak için.. acil olursa sevinirim.

TheColler

Üye
jailbreak yapıp ultrasnow ile kullana bilirsin.

edaedaedaedaeda

Üye
Merhaba size acil olarak ulasabilecegimiz bir numara veya mail adresi verirseniz cok sevinirim.

hkmtctnky

hkmtctnky

Üye
aynen bende ulaşibeleceğimiz bi mail adresi veya telefon verebilirmisiniz aynı dert bendede var telefon var kaydettirecek telefon yok, teşekkür ederim şimdiden saolun

bahtiyar_34

Üye
abicim elimde umre donusu pasaportlar var 50ye yakin cihaz kaydetebiliyoruz 10 tl sinini turkcelle veriyoruz 90 tlye halledebiliriz bilgne adanadayim sadece imei numarasini gndrmen yetrli ilgilenenler bana ozel msj atsn

Kayıt için pasaport lazım bana.ama 6 ay sonra kapanmayacağına dair garantin varmı? katagulle işleri çok.ımei kolonlama vs.

fzth

Üye
pasaport lazımda ıphone kayıt ettirmek için hala geçerli mi bu hakkınız.

ExSeLANS

ExSeLANS

Üye
merhabalar bende ankaradayım yurtdısı tel var acaba kaydettırmem ıçın bı pasaport lazım kaydettırmem için yardımcı olacak kımse varmı

phasan

phasan

Üye
Arkadaslar 1 ay lik pasaport kayit oluyor

Üst Alt