Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İphone kayıt ettireceğim pasaport lazım Ankara'dayım 50 TL vereceğim
Sponsorlu Bağlantılar
2009MRT
Üye
Konu Sahibi
İphone kayıt ettireceğim pasaport lazım Ankara'dayım 50 TL vereceğim
İletişim:
Salihyet
Üye
tühh bee bende vardı yaa, ama istanbuldayım..
2009MRT
Üye
Konu Sahibi
Hiç mi gelme durumun yok bu tarafa
Dawn
Emekli Yönetici
kolayı gelsin insallah pasaport bulursun yanlız dikkat et oyuna gelme adam pasaportu verip aradan birkaca ay sonra telefona calıntı ilanı vermesin telefon pasaprtun sahibine ait oluyor sen hak ida edemezsin elinde senin adına fatura varmı boyle sitelerde pasaort aramak tehlikelidir
pasaport yetmiyor yurtdısından türkiyeye giriş yapmış olması lazım eger bir yolunu bulamazsan bana özelden msn at sana yardımcı olcam kardeşim
2009MRT
Üye
Konu Sahibi
Bilgi için gerçekten teşekkürler. Msn adresimi yazdım özelinize
Damned1131
Üye
arkadaslar bana da bir adet pasaport lazim. 70 liraya kadar ücret verebilirim yardımcı olacak birileri varsa eğer Tel : 0532 6363 999 msn : [email protected]
bilgehan_kalkan
Üye
Aksarayda pasaportsuz garantili 2o tl ye kayıt yapıyolar.
yurdısından bana samsung jet geldı ve pasaport yok hakı dolmus bana yardımcı olurmusunuz ucretı nekadar olur sımdıden sagolun
vurkar
Üye
Arkadaslar bana da telefon kaydı için bir ay içinde giriş yapmış pasaport gerekiyor. Ankara da bulunuyorum. Işlem için 50 tl düşündüm. Ilgilenenler arasın .cep tel :0506 2728490
ev tel:0312 2171380
aslan_itu
Üye
Selam arkadaşlar bana da pasaport lazım ıphone 3GS telefonum için ... İstanbuldan ilgilenenler olursa çok sevinirim ucret 70 tl vermeyi düşünüyorum .....
msn den ulaşabilirsiniz ......... [email protected].....
efesohbet
Üye
dostum yerinde olsam iphone ile hiç uğraşmam satar adam gibi bir telefon alırım ben aldım 1500 tl verdim ama ben böyle rezil bir cihaz görmedim hergün şarj 3g var görüntülü konuşmak için kamera yok gps anteni yok google maps var oda eski harita güncelleme yapmıyor şebekesi dandik iyi çekmiyo çekse bile edge 3g yok valla e 72 yada n 97 mükemmel makinalar şu an htc tach hd kullanıyorum fiyatı iphoneden yarısı kadar ve yok yok istediğim zaman windows mobile room laını çat diye atıyom çokta memnunum iphonede beğendiğim tek şey appstore uygulamalar çok güzel kolay gelsin
vuslat_onur
Üye
Bazı arkadaşlarda konunun altına pasaport sıkıntısı yaşadıklarını belirtmişler, izmirde böyle bi sıkıntısı olan varsa pasaportum kayıt yaptırmaya müsait, izmir için özelden pm atmanız yeterli..
kayipbalik_memo
Üye
arkadaşlar benimde kayıt için pasaporta ihtiyacım var ücreti neyse veririm yardımcı olabilecek arkadaşlar mesaj atabilir çok acil lütfen.teşekürler.
enesuzel
Üye
bendede war ama sakaryadayım bide att simde var amerikadan gelen iphone ları active etmek icin isteyen pm atsın
kabusemre
Üye
Arkadaslar bana da bir adet pasaport lazim. ANKARADA YIM. yardımcı olacak birileri varsa eğer 05425440603 nolu telden yada [email protected] dan ulaşabilir..Ücreti neyse konuşuruz..
dawxer
Üye
Pasaport Lazim Ankara 150 tl veririm 05556390322
roda66
Üye
iphone telefonum için pasaport lazım istanbuldan ücretinide veririm. benimle irtibata geçerseniz sevinirim. çok acil. [email protected]