AHMET2525
Üye
-
Konu Sahibi
-
Katılıyorumsymbiancılar asla kıskanmazz..
bncedeKatılıyorumen dandik symbian bile IPHON den iyidir
--------------- Ekleme ---------------
AHMET 2525 imzanı kullanabilir miyim
emin ol kıskanıyorsun hatta hasetinden çatlıyorsun.symbiancılar asla kıskanmazz..
beyler size abartmıyorum n95 8 gb kullanıyodum telefonumda hafıza kalmazdı telin sınırlarını zorlardım yapmadıgım yuklemedıgım kullanmadıgım ozellik oyun prog vs. kalmadı suan ipone 3g aldım yeminler olsun nokya mokya bok yemiş o denli super bi alet ya size söyle soyleyim ben nokia olsun camurdan olsun mantıgıyla cepte **** kadar hep nokia kullandım ve suan karsıma n96 ve ipone 3g koysalar terddütsüz ipone u secerim simbian felan iyi koyu degil ama ipondaki oyun keyfi grafikler programlar ya anlatılmaz cidden alıp kullanmadıkca anlayamazsınız ya oyunları sanki psp tadında emin olun o yuzden gelin benim ipone umdakileri görün kısmakmamanız kedi ciğer meselesinden başka bişey olmaz saygılar...
iphoneyi kıskananlar çatlasın patlasın, symbiandan iphoneye geçtim iphone süperrrrr. sizde hasetinizden çatlayın aslında ben sizlerin derdini anladım ve aklıma şöyle bir ata sözü geldi kedi ulaşamadığı iphoneye mundar dermiş hahahaha,kıskanmayın çalışın sizinde olur.
--------------- Ekleme ---------------
emin ol kıskanıyorsun hatta hasetinden çatlıyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?