İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

Mtngl

Üye
Bende aynı sorunu yasadım Kişi kayıt ederken iCloud adresi yazılınca sadece imessaige olarak gidiyor kaydı düzeltirseniz sorun düzeliyorBi sorum olacak yardımcı olabilirmisiniz iCloud a pc den giriş yapıldığında vea bi başkası benim iphonu bul açtığında mail geliyordu artık gelmiyor nasıl mail alabilirim tekrar

exeli258

exeli258

Üye
sa kolay gelsin bende 5s var kişilerime resim koydugumda aradıgım zaman ya arandıgımda resim kucucuk cıkıyor tam ekran cıkması için ne yapmalıyım hic bi seyi kurcalamam zaten anlamam (viberde tam erkan cıkıyo )

denisjr

denisjr

Üye
sa kolay gelsin bende 5s var kişilerime resim koydugumda aradıgım zaman ya arandıgımda resim kucucuk cıkıyor tam ekran cıkması için ne yapmalıyım hic bi seyi kurcalamam zaten anlamam (viberde tam erkan cıkıyo )
Benim de bazen foto çıkıyo bazen çıkmıyo garip.

Abstract_Loco

Üye
Merhabalar apple mağazalarında olan 12w şarj adaptörü ile 5s şarj etsem cihaza zarar verir mi normal 5w olandan mı almalıyım şimdiden teşekkürler

phasan

phasan

Üye
Arkadaşlar tango guncellen miş yenı konu açmayım dedım

ozgurum35

Üye
iphone 6 facebook tüm kişileri güncelle dediğim zaman kişi fotoğrafları gelmiyor. çözümü hakkında bilgisi olan var mı?

Matmazel1

Üye
Selamun Aleykum jb yapmamin en buyuk nedenlerinden olan applocker ve whatsapp+ Repo yenileyince guncellenmisi cikti.2sini birden guncelle dedim.O zamana kadr calisiolardi.Simdi yukleniyorlar ama sıkınti veriyor.Gerçi bugun whatsapp+ a yeni guncelleme gelmis yaptim onu whatsapp+ calisdi.Ama applocker ile app kilitledigimde ya oluyor ya olmuyor yada respring oluyor.Baska tweakler yukledim (bende olmayan) calisti guncellenmemis tweaklerde calisti.Applocker turunde lockdown pro lisans sıkıntı yapti(iprotect 10 gun ucretsiz sadece) kisaca bu applocker sorunu cozulurmu yada istedigimiz kadar app ve klasor kilitleyen tweak var mi
Konu da aciyorum ama cevap gelmiyor bi de airblue sharing yukledim kirmizi yazilar cikdi yuklenmedi alternatifi var mi (cytask kur demiyor bi de bu)cok mu pldu bilmiyorum kg saolun simdiden
ya kafam allak bullak oldu bu yaştan sonra.Elimde bir telefon sitelerde dolaşıyorum.yardım ederseniz çok sevineceğim.Yurtdışında yiğenim kullandığı iphone 3g 16 gb telefonu bana bıraktı.kaydını yaptırdım.(Turkcell)ama 3 5 güne açılır demelerine rağmen bir ay oldu neredeyse hala "servis yok" diyor.birinci sorunum bu.ikincisi bilgisayardan itunes 9 u indirdim.hesap da açtım.ama iphone görmüyor.bir uyarı çıkıyo kapanıyor.halbuki kamerasındaki resimleri aktardım.telefonon version 1,1,4 yazılım 04,04,05-g .yönlendirmenizi bekliyorum.
Apple in kendi sitesinde yonlendirmeler var onlari dene (ağ ayarlarini sifirlama etkili olan)
Sebeke anteni sıkıntıli olabilir deistirebilirsin duzelir
Yurtdisiymis bunla alakaliysa sorun bilemicem

Mrtcnergin

Üye
Şuan Note 3 kullanıyorum fakat 1 ay sonra Iphone 6 plus almayı düşünüyorum. Iphone kullanmayı bayadır istiyordum ve içimde kaldı resmen :) Sizce almalı mıyım? Çevremdekiler alma boşuna, gayet iyi bi telefonun var diyorlar. Sistemsel ve kullanım açısından iphone almalı mıyım ? Kısaca Note 3'ün yerini aratır mı ?
Şimdiden teşekkürler :)

bydeathhhone

bydeathhhone

Üye
Şuan Note 3 kullanıyorum fakat 1 ay sonra Iphone 6 plus almayı düşünüyorum. Iphone kullanmayı bayadır istiyordum ve içimde kaldı resmen :) Sizce almalı mıyım? Çevremdekiler alma boşuna, gayet iyi bi telefonun var diyorlar. Sistemsel ve kullanım açısından iphone almalı mıyım ? Kısaca Note 3'ün yerini aratır mı ?
Şimdiden teşekkürler :)
Kardeşim kesinlikle almalısın ios katiyen android i aratmaz 3-4 sene güncelleme alıcaktır en kaliteli uygulamalar iosa gelir suan ios 8.2 beta 1 cıktı 2-3 beta sonra 8.2 final gelir iosa gel güncellemenin tadına var ios kalitesini yaşa derim ;)

silivriserdar

silivriserdar

Üye
iPhone 6 plus 128 gb al en az 5 yıl kullanırsın. Kasma donma takılma vesaire olmaz. Pişman olmazsın android aramazsın.

birey

Üye
sa arkadaşlar iphone 4 kullanıyorum telefonum kapandı normal olarak açılmıyor fakat şarja takınca apple simgesi çıkıp kayboluyor kapalıyken bilgisayara takıyorum i tunnese bağlı gösteriyo fakat bilgisayarda bağlandı olarak görmüyor. bilenler bi yardım edebilirmi

silivriserdar

silivriserdar

Üye
sa arkadaşlar iphone 4 kullanıyorum telefonum kapandı normal olarak açılmıyor fakat şarja takınca apple simgesi çıkıp kayboluyor kapalıyken bilgisayara takıyorum i tunnese bağlı gösteriyo fakat bilgisayarda bağlandı olarak görmüyor. bilenler bi yardım edebilirmi
Apple driverleri indir öyle dene telefonu dfu moduna al ve geri yükleme yap.

• Beğen
Tepkiler: birey

birey

Üye
apple driverleri derken? bide telefon çok nadir açılıyor %1 şarj gösterip geri kapanıyor.

silivriserdar

silivriserdar

Üye
apple driverleri derken? bide telefon çok nadir açılıyor %1 şarj gösterip geri kapanıyor.
Teknik servise götür telefonu sen çöp edersin yoksa belli hiç anlamıyorsun.

• Beğen
Tepkiler: birey

birey

Üye
tamam öyle yapıyım ben. saolasın.

mhmt SyLmz

mhmt SyLmz

Üye
İphone 4s pc ye bağlanırken şarj ediyor fakat i tunesten bağlanmıyor acil yardım!!!!!

avast

avast

Üye
İphone 5 aldim bende yeni katildim ios furyasina varmi oneriniz :D
İkinci el aldim bunu seneye universiteye gidicem insallah sizce 5s e gecmeliyim yoksa seneye 6s emi gecmeliyim direk

silivriserdar

silivriserdar

Üye
İphone 5 aldim bende yeni katildim ios furyasina varmi oneriniz :D
İkinci el aldim bunu seneye universiteye gidicem insallah sizce 5s e gecmeliyim yoksa seneye 6s emi gecmeliyim direk
Jeal break yap [emoji106]

Üst Alt