İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
S.a.
A.s.

Derdim çok büyük, çok araştırma yaptım ama sonuç nafile..birde arkadaşın telefonu :(

Neyse anlatayım..

Arkadaşım amerikadan gelen birinden iphone 5 aldı 2. el. benim pasaporta işlettik buraya kadar bir sıkıntı yok..
Fakat bir süre sonra telefon itunes şifresi istmeye başladı bu ilk amerikada ki çocuğun maili ile. ve hatda bulmadı.
Bende bir araştırma yaptım sebebi iphone daki icloud içinde olan beni bul özelliğinin açık olmasıymış.
Baktık ki gerçekten açık.
Amerikada ki çocuk kayıp. Mail de sanırım aktif değil 100 lerce mail atmamıza rağmen dönüş olmadı.

Şimdi gelelim bana :)
Herşeyi incelemeye kurcalamaya bayılan ben aldım telefonu taktım pc ye, baktım güncelleme istiyor. Bizim android hesabı düşünerek temiz format atar zannettim..
Itunes yedekleme vb yaptı, sonra güncelleme başladı..
Telefon ekranında firmware güncelleniyor da hata verdi. defalarca denememe rağmen bu hatayı aşamadım.
meğer bu beni bul açık olduğu için yaparmış.

sorum şu!
Bu iphone a temiz bir format atılamaz mı?
yada bu sıkıntıyı aşmamın bir yöntemi varmı?
an itibari ile telefon eski haline gelsin arkadaşın kafasına atacağım zaten, onada razıyım.

Selametle...
Arkadasım ankarada oturuyorsan bıldıgım bir yer var orası bıraz yardımcı olabılır sırf iphone tamır edıyorlar

phasan

phasan

Üye
Sim art aparatm kırıldı, Brezilya'dayım ve 10 gün boyunca lazım bana telefon. Sim Kart aparatı telefoncularda satılıyor mu Türkiye'de(Türkiye'de satılırsa burada da satlıyordur mantığı.) Acil bir cevap bekliyorum yoksa kendim deneyeceğim.
Hiç bir fikrim yok turkıyede ki satıcılarda ama olsa olsa sadece ıphone yapanlarda olur

phasan

phasan

Üye
Sevgili iPhone kullanıcıları, sizlere bir sorum var ki hiç bir yerde cevabını bulamadım. Ben Nokia Lumia 1520 kullanıcısıyım ve her Windows Phone telefonda olduğu gibi rehberim Windows hesabımda kayıtlı ve senkronize. iPhone 6 çıktığında inşallah iphone almayı düşünüyorum fakat Windows hesabımdaki rehberimi nasıl aktaracağımı bulamadım. Bir yardımcı olursanız sevinirim
Arkadasım rehberını hattını kopyalardan oyle aktarabılırsın sadece

phasan

phasan

Üye
Yaklaşık bir ay önce iphone 5s aldım ilk zamanlar evdeki wifiye sorunsuz bağlanıyor internete giriyor şimdi ise wifiye bağlanıyorum internete girmiyor ama aynı modeme başka bi bilgisayar ve telefon bağlanıyor onlarda sıkıntı yok. Bu durum devamlı böyle deil bazen internete giriyorum bazen girmiyor girmeyince wifi acıp kapıtoyorm 5 6 kere anca giriyor bazende girmiyor yardımmmm
Bazen bendede oluyor wifi modem kapat 20 sanıye bekle acılır umarım boyle duzelır sorunun

phasan

phasan

Üye
Suan ios 7.1.2 var guncelle istersen sorun yaratmassa

phasan

phasan

Üye
Benım bıldıgım kucuk hatalar gıderılmış ios 7.1.2 de

phasan

phasan

Üye
Neyse konuyu dagıtmayalım muhabbetlerı özelde yaparız istersen

hakan.620

Üye
arkadaslar ben iphone 6
alcam ama bi turlu pıyasaya
surulmuyor ve ozellıklerı
hakında bılgım yok bılgısı
olan yardımcı olabılr mı?

phasan

phasan

Üye
arkadaslar ben iphone 6
alcam ama bi turlu pıyasaya
surulmuyor ve ozellıklerı
hakında bılgım yok bılgısı
olan yardımcı olabılr mı?
Arkadasım senın hıc haberın yok sanırım iphone 4 4s 5 5c 5s hepsi eylülde tanıtıldı telfonlar ondan sonra piyasaya cıktı yenı telefonlarda ozaman cıkar

qery340

Üye
Öncelik Merhaba. iPhone 5s kullanıcıları şarj konusunda bildilendirebilir mi full şarj kaç saat kullanımda bitiyor.

Bir de renk konusunda sorum olacaktı zamanla renk bozuluyor mu uzay grisi renginde.

brkvegrk

brkvegrk

Üye
25 pp ile indirdiğim uygulamalar bir süre sonra açılmıyor :(

bab

Üye
Kilitli ekrandan kamerayı açıyorum bu yere kadar sıkıntı yok kapatırken donma yapıyor ve zorda olsa orta tuşa 6-7 defa basmamdan sonra kapatıyor. Ama menüdeki kamera simgesinden açınca hiç bir sorun yok. Sadece kilitli ekrandaki kameradan açınca sıkıntı çıkarıyor. Yani telefon kilitli iken kamerayı açınca donma yapıyor, kilidi açınca normal. Acaba donanımsal mıdır yoksa yazılımsal mı? Telefon iphone 5s, ios 7.1.2 sürümü yüklü.

Son düzenleme:
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Öncelik Merhaba. iPhone 5s kullanıcıları şarj konusunda bildilendirebilir mi fu ll şarj kaç saat kullanımda bitiyor.

Bir de renk konusunda sorum olacaktı zamanla renk bozuluyor mu uzay grisi renginde.
Normal kullanımla 10 saat civarı götürüyor. Bu süreyi uzatmak için Arkaplanda uygulama yenileme, konum servisler ve otomatik parlaklığı kapatmanız iyi olur. Parallax efektini de kapatabilirsiniz. Uzay grisinde herhangi bir bozulma olmuyor.
Kilitli ekrandan kamerayı açıyorum bu yere kadar sıkıntı yok kapatırken donma yapıyor ve zorda olsa orta tuşa 6-7 defa basmamdan sonra kapatıyor. Ama menüdeki kamera simgesinden açınca hiç bir sorun yok. Sadece kilitli ekrandaki kameradan açınca sıkıntı çıkarıyor. Yani telefon kilitli iken kamerayı açınca donma yapıyor, kilidi açınca normal. Acaba donanımsal mıdır yoksa yazılımsal mı? Telefon iphone 5s, ios 7.1.2 sürümü yüklü.
Kilit ekranından açtığınızda menü tuşuyla kapatma şansınız yok, bir süre bekledikten sonra kilit ekranı kendi aşağıya iner. Sadece kilit tuşuna basarak kapatabilirsiniz.

kaanu32

Üye
bende iphone 4s var. son zamanlarda world at arms diye bir oyun yükledim özellikle türkcell netten oynarken yaklaşık 15 dkk ve sonrasında telefonumun sim kart yuvasının olduğu kısım resmen ateş gibi oluyor şimdilerde netede girsem aynı yer çok ama çok ısınıyor bunun nedeni ne olabilir???

Üst Alt