hayırlı olsun bende 5 ay önce geçtimSlm arladaşlar. Yıllardır ANDROİD denen yap-boz la uğraştım. Ne yaparsan yap aynı tas ve hamam. İphone a başladım,artık dewam.. Herkese mutlu yıllar![]()
![]()
Tşk ederim kardeşim..H hayırlı olsun bende 5 ay önce geçtim

slmlar elimde 2. telefon olarak kullandıgım iphone 3g var.hızlı calışması için 3.1.3 e dönmek istedim ama itunes ekranında kalıp ya 1015 hatası ya da 1600 hatası veriyo.internette araştırma yaptım ama hangisini uyguladıysam olmadı.o yöntemler eskide kaldı diye mi işlemiyo acaba çünkü o yöntemler en az 1 yıl öncesinin.yeni yöntem var mıdır?Arkadaşlar iphone hakkında sormak istediğiniz sorulara bildiğim kadar ve iphone bilen arkadaşların desteği ile sizlere yardımcı olmak için böyle bir konu açarak en kısa sürede burdan cevap vermek isteriz.Sormak istediğiniz soruları lütfen özelden yada msn den yardım istemeyin sizlere site üzerinden yardımcı olmaya çalışalım.
bunu dene olması lazımSlm Arkadasim Bende 3GS var surum 4.1 Facebook girmiyor güncelleme sorunu var bı yardımcı olsanız
yandex ime attım bu sefer amcaolu [email protected] şifre mslm133839001Indirilemiyor diyor nasil olacak
yandex diskim deyandex ime attım bu sefer amcaolu [email protected] şifre mslm133839001
Battery doctor uygulamasını indiraz önce şarj bitti ve telefon kapandı fakat şarja taktığımda %34 şarjla telefon açıldı yani hala şarj var, bi kjaç defa böyle oldu şarj aslında varken sanki bitmiş gibi telefon kapanıyor? neden olabilir acaba?ve yeniden telefon açıldığında da hala kapanmadan önceki açık olan uygulamalar açıktı, tuhaf?
neden öyle oluyor peki donanımsal bir sorun mu? programsız halledemez miyiz? batarya programlarından da eskiden beri çekinirim, pek faydaları olduklarını düşünmüyorum.Battery doctor uygulamasını indir