İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen Üye 2502601

Silinen Üye 2502601

Kapalı Hesap
iPod u iphone yapacak aparatlardan var ama fiyatı tuzlu biraz 300tl falan daha ucuza bulabileceğimiz(5-10tl) çin malı bir ürün varsa paylaşırsanız sevinirim.

alpi_alpi

Üye
slm arkadaslar ben ayfon4 aldım restore ettim ama esli eppele kimligiyle etkinlestirme istiyor ve eski kullanıcıyı bulmam cok zor ne yapmam lazım lütfen yardım....

bessa27

bessa27

Üye
Slm arladaşlar. Yıllardır ANDROİD denen yap-boz la uğraştım. Ne yaparsan yap aynı tas ve hamam. İphone a başladım,artık dewam.. Herkese mutlu yıllar :) ;)

• Beğen
Tepkiler: zaferozkan
frk uzn

frk uzn

Üye
H
Slm arladaşlar. Yıllardır ANDROİD denen yap-boz la uğraştım. Ne yaparsan yap aynı tas ve hamam. İphone a başladım,artık dewam.. Herkese mutlu yıllar :) ;)
hayırlı olsun bende 5 ay önce geçtim

meg1ddo

meg1ddo

Üye
iphone kutudan çıkarmadan direk kutu üzerinden simfree olup olmadığı anlaşılırmı seri no vs den bakarak?

47MaDo47

47MaDo47

Üye
Arkadaslar benim hafıza sorunu var önceden belle doluydu sildim yer acıldı ama nasıl oldu bilmiyorum sonra kullanılabilir hafıza baktıgımda 0 görünüyor. 1 gb ye yakın dosya sildim aynı 1 mb lik bişi bile yüklemiyor. Reset olmadan çözün yokmu bide phoneclean derseniz yükledim taradı bir sürü buldu ama demo sürüm yardınlarınızı bekliyorun.

mslm_33

Üye
Arkadaşlar iphone hakkında sormak istediğiniz sorulara bildiğim kadar ve iphone bilen arkadaşların desteği ile sizlere yardımcı olmak için böyle bir konu açarak en kısa sürede burdan cevap vermek isteriz.Sormak istediğiniz soruları lütfen özelden yada msn den yardım istemeyin sizlere site üzerinden yardımcı olmaya çalışalım.
slmlar elimde 2. telefon olarak kullandıgım iphone 3g var.hızlı calışması için 3.1.3 e dönmek istedim ama itunes ekranında kalıp ya 1015 hatası ya da 1600 hatası veriyo.internette araştırma yaptım ama hangisini uyguladıysam olmadı.o yöntemler eskide kaldı diye mi işlemiyo acaba çünkü o yöntemler en az 1 yıl öncesinin.yeni yöntem var mıdır?

Yucel4040

Üye
Slm Arkadasim Bende 3GS var surum 4.1 Facebook girmiyor güncelleme sorunu var bı yardımcı olsanız

Yucel4040

Üye
Indirilemiyor diyor nasil olacak

hokohoko

hokohoko

Üye
Hayırlı akşamlar abi bir sorunum var iphone 5
ekranın en altında küçücük kutucuklar var
yazı yazamıyorum o kutucuklar engel oluyor
[] [] [] [] [] [] [] aynen bu şekilde Ne yapmam
gerekiyor yardımcı olursan Çok sevinirim bu
bir ekran sorunu mu nedir anlamadım en altta klavyeyi işgal diyor
Z X C V B N M harflerinin tam üzerinde duruyor

meg1ddo

meg1ddo

Üye
itunes müziklerin sadece 7 tanesini görüyor, telefonda da dosya olarak 350-400 tane müzik var telefon müzik çalarında ise bu 400 ün 250 si görünüyor neden olabilir?muziklerim kendiliginden silinmis

piyans

Üye
Gg

sedat0090000000

Üye
selam arkadaslar rica etsem biri bana var/stahs/wallpaper klasörünü buraya upload edebilirmi.iphone5 telefonundan benimki yanlislika silindi ifile ile geri yüklemek istiyorum.

maltus

Üye
Merhabalar iphone 5s sahibiyim.birşeye dikkat ettim first touch soccer oyununda ve highway rider oyununda ses aniden gidiyor.oyunu kapatıp açınca oyun sesi geliyor sonra gene aynısı oluyor.uygulamalarda mı yoksa benim telde mi bir sorun var.lütfen yardım edin

meg1ddo

meg1ddo

Üye
az önce şarj bitti ve telefon kapandı fakat şarja taktığımda %34 şarjla telefon açıldı yani hala şarj var, bi kjaç defa böyle oldu şarj aslında varken sanki bitmiş gibi telefon kapanıyor? neden olabilir acaba?ve yeniden telefon açıldığında da hala kapanmadan önceki açık olan uygulamalar açıktı, tuhaf?

47MaDo47

47MaDo47

Üye
az önce şarj bitti ve telefon kapandı fakat şarja taktığımda %34 şarjla telefon açıldı yani hala şarj var, bi kjaç defa böyle oldu şarj aslında varken sanki bitmiş gibi telefon kapanıyor? neden olabilir acaba?ve yeniden telefon açıldığında da hala kapanmadan önceki açık olan uygulamalar açıktı, tuhaf?
Battery doctor uygulamasını indir

meg1ddo

meg1ddo

Üye
Battery doctor uygulamasını indir
neden öyle oluyor peki donanımsal bir sorun mu? programsız halledemez miyiz? batarya programlarından da eskiden beri çekinirim, pek faydaları olduklarını düşünmüyorum.

Üst Alt