İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

zaza00

Üye
tesekkurker

47MaDo47

47MaDo47

Üye
İphone İçin Ücretsiz internet yokmu Opera mini mod benzeri Bide Sesi az Hafıza 8 gb Artırılamazmı bunLar Bi üstünü Almadan Yani 16 , 32 gb OLanlardan

lindana

Üye
İphone 4 kullanıyorum ıos olarak 4.1 var fakat artık kötü çalışmaya başladı ıos 6 yuklesem düzelir mi ios 7 yı pek tavsiye etmedilerde ve nasıl yükleyebilirim

arya999

Üye
Arkadaşlar yaklaşık 1 yıllık bi Iphone 4s'im var cihaz turkcellden alinma ve genpa garantili, arastırdıgıma gore problem donanımsal ve sarj girisinden kaynaklaniyor, cesitli yontemlerle sorunu halleden de var edemeyen de, benim bataryam da bozuldugu icin (%100'deyken telefon sabah uyandigimda bitmis oluyor sarji) bunlari denemeden garantiye yollamak istiyorum cihazi, yenisini almak icin. Degisim yapilma ihtimali nedir, bu iki problemle degisim yaparlar mi?

47MaDo47

47MaDo47

Üye
İphone 4 kullanıyorum ıos olarak 4.1 var fakat artık kötü çalışmaya başladı ıos 6 yuklesem düzelir mi ios 7 yı pek tavsiye etmedilerde ve nasıl yükleyebilirim
Benim ios 7 yüklü gayet memnunum sen Dediklerine kulak asma ios 7 yi yükle.

Apache11

Apache11

Üye
beni şu 3419 hatasından kurtaracak kimse yokmu araştırdığım ve formda söylenen tüm yolları denedim yok 5.0.1 jb 3gs im var paraysa para artık emeğin karşılığı neyse vermeye rağzıyım istanbul avrupa yakasından

47MaDo47

47MaDo47

Üye
beni şu 3419 hatasından kurtaracak kimse yokmu araştırdığım ve formda söylenen tüm yolları denedim yok 5.0.1 jb 3gs im var paraysa para artık emeğin karşılığı neyse vermeye rağzıyım istanbul avrupa yakasından
Sorun ne kardesım biraz daha ayrıntılı anlatabilirmisim

Apache11

Apache11

Üye
tabiki kardeşim...3gs imi güncellemek istiyorum jb yapmam belki ama jb li kullanmayı seviyorum son zamanlarda aşırı kasmalar başladı sosyal ağlara girmek tam bir çile oldu.5.0.1 var ve jb li..itunes a bağlayığ manuel güncelleme yapıcam 5.1.1 fremware indirdim ama 3419 hatası almaktan yapamıyorum shsh kaydım var sanırım manuel güncellemede shsh kaydı olmayan fremware yi kullanamıyormuşsun tek derdim 5.1.1 yada 6 dan herhangi bir sürüme geçmek jb de yapabilirsem yeter ama şu 3419
hatasına çare bulamadım...youtubeden çeşitli
videolar izledim farklı yöntemler buldum google den formda konu bile açtım birkaç kez ama yok..bu işle uğraşan en azından benden daha iyi anlayan birisi bulursam götürcem valla teli

deadgame0

Üye
ios 7 güncellemesiyle değişen özellikler ne oldu?

laz6116

laz6116

Üye
Arkadaşlar iphone 4 te app store yok bu nasıl oluyor? yada app stroreyi nasıl kurabilirim? daha ilk deneyimim iphone :D

frk uzn

frk uzn

Üye
  • Beğen
Tepkiler: laz6116
47MaDo47

47MaDo47

Üye
Mrb iphone 4 kullanıyorum telefonumdan hiç bi şekilde ses gelmiyor. Örneğin zil sesi seçince titreşim var ama ses yok...
Sen ses atırma ve azaltma düğmesinin üstündeki seyi kontrol ettinmi acık olduguna emin ol

laz6116

laz6116

Üye
Telefonun orjinal değil ozaman appstore yoksa
Orjinal diye biliyorum. Ayarlar kismindan girdigimde app store var fakat menude yok. Birde iphone telefonda sinirlama diye bir ayar varmis bu kisimdan app store kapali olabilir mi? Yada en kestirme olarak app store yukleye bilirmiyim telefona? Ilginiz için tesekkurler.

frk uzn

frk uzn

Üye
Orjinal diye biliyorum. Ayarlar kismindan girdigimde app store var fakat menude yok. Birde iphone telefonda sinirlama diye bir ayar varmis bu kisimdan app store kapali olabilir mi? Yada en kestirme olarak app store yukleye bilirmiyim telefona? Ilginiz için tesekkurler.
Menüde olması lazım siz bi ss kpyabilirmisiniz ana menüyü ekranı

umut7007

umut7007

Üye
Sayın ilgili bu ıphone için x-plore tarzı tavsiye edibileceni program var mı var sa bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

Üst Alt