İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Peki birde şunu sorayım.teli aldım kurulum yaparken pc ye ihtiyaç varmış..yani bu itunes olayı zorunlumu? Direk pc olmadan kurulum yapılabilir mi? Apple kimliği herhangi bir mail adresi olabilir mi? Örneğin Hotmail Outlook gibi yada gmail olması zorunlumu ???

by.frozen

by.frozen

Üye
Şimdi cihazı aldın diyelim. Aldığın gibi simi kestirip içine takıyosun ve çalışıyo. Pc ye neden gerek olucak hiç bi fikrim yok. Apple kimliğine gelince benimkinin uzantısı windowslive.com yani hepsi uyumlu.

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Yardımların için tşk ederim.ya ben Youtube tan video izlemiştim ilk kurulum ve kullanmaya başlamayla ilgili...biz kız anlatıyordu orda pc ye itunes kurup felan bişilr yapıyordu ondan sordum...apple kimliği de sanırım appstoredan bişiler yüklemek için gerekli.haksız mıyım? Başka bir esprisi yok yani

by.frozen

by.frozen

Üye
İtunese bağlamamın faydaları azımsanmayacak kadar çoktur bu bi gerçek ama onsuz da apple hesabı açabilirsin. Kimlik konusunda haklısın uygulama indirmek için.

by.frozen

by.frozen

Üye
Ama sana tavsiyemdir itunes i itools u ve apple kimliğinin özelliklerini güzelce bi araştır nedir ne işe yarar öğren. Ondan sonra bu işlere başla çok faydasını gördüm ben sende göreceksin eminim.

_asabiii_

_asabiii_

Üye
Tekrar teşekkürler her şey için.iyi geceler.bende araştırıp iyicene öyle gireyim iphone olayına:) inşallah en kısa zamanda aranızda olurum ben de

by.frozen

by.frozen

Üye
İnşallah kardeşim jail konusunda yardım istersen yaparız bi şeyler ;)

47MaDo47

47MaDo47

Üye
Arkadaslar şimdi ayarlar genelden tüm ayarları sıfırla ve telefona reset atmak aynı işlevimi görür.

by.frozen

by.frozen

Üye
Herşey silinir tertemiz olur aynı itunes sıfırlama gibi

by.frozen

by.frozen

Üye
Evet

47MaDo47

47MaDo47

Üye
Tamam benim hafıza sorunu varda herseyi siliyprum kullanılır hafıza sıfır sonra çok büyük dosya silmeyi denedim bu sefer oldu ama hafızada oynama oluyor kullanılır hafıza bir azalıyor bir yükseliyor bu sorunu nasıl çözebilirim.

by.frozen

by.frozen

Üye
Sen en iyisi itunese bağla yazımı ordan sıfırla

bulentcan91

bulentcan91

Üye
İphone 4s var Wifi leri göstermiyor nasıl çözeriz?

galler91

galler91

Üye
Suan kıllandığım ıphone 5. Fakat mms gönderemiyorum. Msj ayarlarına girdiğimde mms acık. Hücresel veride acık. Hatrladığım kadarıyla ıphone 4s te hücresel veriden hücresel beri ağına girdiğinde mms bölümü vardı be oraya ıp adresi yazıyordun. Bende mms bölümüde yok ?

bedenciylmz

Üye
yurt dışından 4s geldi bizde oynayak derken güncelleme yaptık bilgisizlikten sonra beyaz ekran geldi ve etkinleştirme hatası diyor simi çıkar dediler denedim olmadı gevey kullan dediler denedim olmadı bu sorunu nasıl çözebilirim bilginiz var mı

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
dostlar iphone 4 ü ios 4.3.5den ios7.1.1e direk itunes ile güncelleyeceğim. çok eski bir sürümden yeni bir sürüme geçiyorum güncelleme esnasında hata veya sorun çıkar diye korkuyorum çünkü annemin telefonu. android felan olsa bi şekilde hallederim daha önce hiç iphone kullanmadım bir keresinde ipadi güncellerkende bi hata vermişti zar zor halletmiştim bunda da bi hata verirse nasıl düzeltebilirim ? veya alınabilecek bir önlem varmıdır ?

cihaz : iphone 4 16gb
ios sürümü: 4.3.5

Üst Alt