frk uzn
Üye
Nokiadan yeni geçeceğim iphonea. 3G veya 3GS arasında aşırı fark var mı? Daha önce hiç kullanmadım pişman olur muyum
3GS daha iyi onu al
Nokiadan yeni geçeceğim iphonea. 3G veya 3GS arasında aşırı fark var mı? Daha önce hiç kullanmadım pişman olur muyum
dostum mrb oncelılke boyle guzel bır paylasım yaptıgın ıcın saol ben bır tane ıpone 5 tel aldım daha dogrusu hedıye geldı ama telefon kacakmıs heralde sımdı acılmıyor nasl format atabılırım veya tekrar nasl kullanıma acabılırım ıp numrası gerekıyomus heralde yardımcı olursan sevınırım
4s alınırmı yoksa 5s beklemeye degermi
Bildiğim kadarı ile Apple, iOS 7'den önceki sürümlere dönüşü kaldırdı. Önceki sürüme dönsen bile telefonun kurulumda kalır.4s ios 7 yaptim 6.1.3 e jb ile donebilir miyim ?
Oho benimkini görsen sen appstore ve safari kasarken ölüyorSelamlar ben ipad 4 aldım 1 saat kadar 6.1.3 kullanip 7e güncelledim ama sanki hafif kare kare oldu app storeda aşşağı inerken çıkarken vs. Veya ayarlarda bi yere basıyorum bazen cok nadir donmalar yapıyor. Bu sorunlar düzelir mi yeni güncelleme ile sizce ve sizdede var mı böyle çok ufak tefek şeyler ?
Bos ver 3gs yi nokia lumia al deha iyi ama tavsiyem temiz bir iphone 4 almanmerhaba bende samsung galaxy ace var
ikinci el iphone 3gs almayı dusunuyorum sizce almalımıyım değer mi ?