İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

_Faruk

Üye
eğer unlocked olayını kendimiz halledebiliyorsak unlocked almak daha mantıklı değil mi arada oldukça fark oluyor çünkü?
kimi kullanıcılar bu tarz işlemlerden korkuyo jailbreak vs. telefonum garantiden çıkar cart curt bnm birçok arkadaşımda iphone ve ipod olmasına rağmen yapmıyorlar ayrıca birde sürüm güncellemek için jb ve unlock çıkmasını beklemek lazım tabi

llpofudukll

Üye
Merhaba , bilgisayardan .ipa dosyalarını iphone a yüklemenin bi yolu varmıdır?

buketcik

buketcik

Üye
Arkadaşlar yazılanlar ne ben hiç bişey bilmiyorum ki bana yardımcı olacak kişi akşama gelir.bende bu yorumları ona okutacağım.:ehe

DeepBLOW

DeepBLOW

Üye
Yurtdışından gelmiş ve kayıt yaptırılmadığı için imei numarasından kapatılmış iphone pasaporta işletilse açılır mı ??

kaddeme

Üye
bende 3gs var app stora ve itunes e girebiliyordum ama geçenlerde ne oldu bilmiyorum artık itunes stora bağlanamıyor diyor tel yurt dışı unlock ve jaal yapıldı bilen varsa yazarsa cok sevinecem (bilgisayardan bağlana biliyom)

DarKeXRam

DarKeXRam

Üye
Duruma göre iphone 4 16 gb veya iphone 3g alıcam. Merak ettiklerim şu :

İkisinin de kamerasında otofokus var mı ?

ikisinde de 3.5 mm kulaklık jakı var mı ?

yaban007

Üye
Arkadaşlar merhaba,

Bende bir Turkcell'den alınmış, bir de Paris Apple'dan alınmış (unlock) iki iphone 4 var. Bunlara jbreak tavsiye eder misiniz? Hangi konudan hangi program ve dosyalarla yapabilirim? Yardımcı olursanız sevinirim....

edvadder

Üye
Arkadaşlar merhaba,

2.el iphone 3gs 32 gb aldım. İphone hakkında hiçbir bilgim yok. sürüm 4.3.3(8j2) yazmakta bununla ilgili birkaç sorum olacak.

1-bu son sürüm müdür ve jailbreak yapılmış hali midir?
2-eğer jailbrek ise istediğim uygulamayı yükleyebilirmiyim veya sürüm değiştirmeme gerek var mı?
3-telefonu biraz kurcalayınca baya bir ısınıyor. Bu durum sürümle ilgili olabilir mi?

göstereceğiniz ilgiye ve vereceğiniz cevaplara şimdiden teşekkürler.

rapege

rapege

Üye
Arkadaşlar merhaba,

2.el iphone 3gs 32 gb aldım. İphone hakkında hiçbir bilgim yok. sürüm 4.3.3(8j2) yazmakta bununla ilgili birkaç sorum olacak.

1-bu son sürüm müdür ve jailbreak yapılmış hali midir?
2-eğer jailbrek ise istediğim uygulamayı yükleyebilirmiyim veya sürüm değiştirmeme gerek var mı?
3-telefonu biraz kurcalayınca baya bir ısınıyor. Bu durum sürümle ilgili olabilir mi?

göstereceğiniz ilgiye ve vereceğiniz cevaplara şimdiden teşekkürler.

1) surumdur ve menüde cydia adlı uygulama varsa jailbreaklidir
2) cydiadan bazı patchleri yükledikten sonra yukleyebilirsiniz değiştirmeye gerek yok

• Beğen
Tepkiler: edvadder

edvadder

Üye
rapege cevabın için teşekkür ederim. cydia uygulaması telefonumda mevcut değil yüklemek için bana yol gösterebilecek bir link paylaşırsanız sevinirim. Şimdiden özür diliyorum forumda karşıma çıkan konular biraz kafamı karıştırdı, sormadan yanlış birşey yapmak istemedim.

karasy

Üye
ARKADAŞLAR MERHABA;

İ PHONE 3G 8 GB KULLANIYORUM.
EXCHANGE AYARLARINI YAPIYORUM.BÜTÜN BİLGİLERİMİ DOĞRU GİRİYORUM.BİLGİLER DOĞRULANIYOR.

ANCAK
Politika Gereksinimi

Exchange, bu iPhone'da desteklenmeyen şifreleme gerektiriyor. Etkisizleştir.

Uyarısı veriyor.

Bilgisi olan yardımcı olabilirmi??

matrixugur

matrixugur

Üye
ben,m sorunumum telefondaki resimleri nasıl bilgisayara atıcam usb yi bağlayınca direkt itunes açılıyor :) şimdiden tşkler

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
arkadaşlar iphone 3g modelinde video kaydı yapılıyor mu??
birde bu 3g modeline müzik video vs nasıl atılıyor başka bir tlf veya direkt pc den

sinanberki

Üye
Merhaba, İphone 3g ile video çekimi yapılabiliyor bunun için appstore dan ücretsiz ve ücretli video programları yükleye bilirsiniz.Ve video müzik itunes üzerinden atılabiliyor.Matrixugur un cevabı: itunes ten de atabilirsin veya bilgisayarımda iphonu göreceksin oradan da girip alabilirsin.

gunesinoglu

gunesinoglu

Üye
Merhaba, İphone 3g ile video çekimi yapılabiliyor bunun için appstore dan ücretsiz ve ücretli video programları yükleye bilirsiniz.Ve video müzik itunes üzerinden atılabiliyor.Matrixugur un cevabı: itunes ten de atabilirsin veya bilgisayarımda iphonu göreceksin oradan da girip alabilirsin.
Bende hangi video programını kullanmak gerektiği hakkında fikir sahibi değilim bir türlü aradığımı bulamadım kaliteli bir video kayıt programı biliyorsanız ismini verebilirmisiniz

orhan123

Üye
Slm Arkadaşlar Dubai den bir iphone 4 getirtmeyi düşünüyorum. Fiyatını Sordum 700 lira dedi. Acaba orjinal mi yoksa çin malı mı ? Bide Dubai Malı ile Türkiyedeki kvk malı iphone 4 ten farkı nedir yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden Tşkler...

serhat91

Üye
amerikadan at&t hatlı telefon getirttim kilitli çıktı şimdi geweyle kullanıyorum 2 sıkıntım var.
1)geweyden başka çözüm varmı şirketler factory unlock yapıyolarmış itunes üzeriden onu nasıl yapabilirim,herhangi bir ücreti var mıdır?
2)gewey ara ara hattı görmüyor uçak moduna sokup çıkardıktan sonra tekrar görmeye başlıyo sorun ne olabilir?

şimdiden teşekkürler iyi çalışmalar

kingbrobiy

kingbrobiy

Üye
arkadaşlar ben dışarda bir pc de oyun veya program yüklediğimde eve gelince başka bir program yükleyecek olduğum zaman dışarda yüklediğim programı silmek istiyor. yani evimdeki itunes da görmüyor onu. remove ve cancel var. cancel deyince yeni programı yüklemiyor. revome deyince önceki yüklediğimi silip yeni yükleyeceğimi kuruyor. bunun bir çözümü varmıdır

woltcaptain

woltcaptain

Üye
arkadaşlar ıphone ios bölümündeki tüm oyunları ıpod touch 4g de oynayabilir miyim ?

Üst Alt