itunes i öncelerde kendi evedeki pc' m de kullanıyordum AMA ne olduysa 5 pc de acılmış öncelikle onları kapatın gibi yazı cıkıyor benim itunes için sadece 3 pcde kllanmama rağmen bunun için bana yardım edecek varmı ?

Arkadaşlar yeni bi iphone 4 (16gb) aldım Fransa'dan. Size sorularım var...
1) Yeni alınan bi iphone için neler yapmam gerek?? (bilgisayar ve telefon üstünde)
Bilgisayara bağlayıp iTunes kaydı yapman lazım bildiğim kadarıyla
2) App Store için sanal kard geçerli midir??
Geçerli diye biliyorum ama işi garantiye almak için normal kartıda deneyebilirsin. zaten her alış verişte şifre istiyo sistem sağlam yani
3) Wi-fi bağlı olmadığı zamanlar sürekli internete girip kontor harcıyor bunu nasıl düzeltebilirim??
Bazı uygulamalar kendi kendine dosya alabiliyor mesela facebook uygulaması veya başka bir uygulama ozaman wifi olmayınca kendi internete bağlanıp data transferi kullanıyor.
4) Opera gibi programları pc'ye yükleyip iphone'a atabilir miyim?? Yoksa İphone'den mi yüklemem gerek??
Ya telefondan App Store den indireceksin (Max.20Mb izin veriyor) eğer dosya 20 Mb. büyük ise itunes ile indir sonra telefonu bağla senkronize edince otomatik atıyor telefona
5) Bu sim kilit olayı nedir??
Beni aşan başıma gelmemiş bir durum yorum yok.
6) PC'deki müzikleri nasıl telefona atacağım??
En çetrefilli kısmı benide yıkan kısmı burası. önce itunes e bağla telefonu orada sağ alt tarafta muzik kategorileri listesi var onu seç orada istedigin bir kategoriye veya kendin oluşturduğun bi kategoriye mp3lerini sürükle bırak yöntemi ile bırak.
daha sonra orta menü orta taraftaki menüden snyc yi seç senkronize olunca mp3leri atıyor zaten.
7) Benim versiyon 4.2.1 itunes'da bi güncelleme var dedi kaç kere "download and uptade" ye bastım hep hata verdi internetle ilgili sorun oluştu falan diye.Nasıl update edeceğim??
bende ilk denememde hata verdi öncelikle wifi ile veya direk pc den yapman lazım diye duydum. 2'nci denememde veya 3'ncüde güncellemeyi yaptı.
Daha sorum olursa burdan yazarım. Şimdilik bu kadar. Yardımlarınızı bekliyorum..
Herkese iyi günler.Arkadaslar iphone4 de hareketli duvar kağıdı kullanabiliyormuyuz.?
locked olması jailbreak ve unlock işlemleriyle çözülüyor ve bu işlemler gayet kolay kendin evinde yapabilirsin kompleks bi olay değil kapanıp açılmama meselesi telefon locked olduğu için yeni sürüm çıktığında jailbreak bi kaç hafta sonra çıkar bu süre içinde sen mevcut sürümle sorunsuz kullanmaya devam edersin sorun olmaz, yenisürüm için çıkan ilk jb ve unlocklar tethered olur genelde bu durumda telefonu kapattığın zaman açtığında düzgün çalışması için bilgisayara bağlayarak bir program yardımıyla açman gerekir bunun dışında sorun olmaz zaten bi süre sonra untethered çıkar ve bnda o sorun ortadan kalkar özgürce aç kapa yapabilirsinarkadaşlar merhaba..
Yurtdışından iphone 4 getirtmeyi düşünüyorum..
Locked olmasından başka karşılaşabileceğim bir sorun var mıdır?
Bir de jailbreak denen olay kompleks ve telefonun kapanıp açılmamasına dahi sebep olabilecek bir olay mıdır?
locked olması jailbreak ve unlock işlemleriyle çözülüyor ve bu işlemler gayet kolay kendin evinde yapabilirsin kompleks bi olay değil kapanıp açılmama meselesi telefon locked olduğu için yeni sürüm çıktığında jailbreak bi kaç hafta sonra çıkar bu süre içinde sen mevcut sürümle sorunsuz kullanmaya devam edersin sorun olmaz, yenisürüm için çıkan ilk jb ve unlocklar tethered olur genelde bu durumda telefonu kapattığın zaman açtığında düzgün çalışması için bilgisayara bağlayarak bir program yardımıyla açman gerekir bunun dışında sorun olmaz zaten bi süre sonra untethered çıkar ve bnda o sorun ortadan kalkar özgürce aç kapa yapabilirsin
umarım yardımcı olmuşumdur başka sorun varsa sorabilirsin