İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

dentci

Üye
arkadaşlar iPhone çin malı imei numarasını nasıl değiştirebilirim kablosu yok başka bir telefonun imei numarasını ona verebilirmiyim?

ilker_g

Üye
itunes i öncelerde kendi evedeki pc' m de kullanıyordum AMA ne olduysa 5 pc de acılmış öncelikle onları kapatın gibi yazı cıkıyor benim itunes için sadece 3 pcde kllanmama rağmen bunun için bana yardım edecek varmı ?

benım sorum bi cevap vercek kımse yokmu

ghostmen21

Üye
Benimde bir sorum olucak ben arkadasımdam iphone 3g aldım ama itunes yada app store girmek istedigimde arkadasımın apple kimligi parolası çıkıyor bunu nasıl silebilirim yardımcı olursanız.
Şimdiden Teşekürler.

saclan

Üye
Arkadaşlar yeni bi iphone 4 (16gb) aldım Fransa'dan. Size sorularım var... :)

1) Yeni alınan bi iphone için neler yapmam gerek?? (bilgisayar ve telefon üstünde)

2) App Store için sanal kard geçerli midir??

3) Wi-fi bağlı olmadığı zamanlar sürekli internete girip kontor harcıyor bunu nasıl düzeltebilirim??

4) Opera gibi programları pc'ye yükleyip iphone'a atabilir miyim?? Yoksa İphone'den mi yüklemem gerek??

5) Bu sim kilit olayı nedir??

6) PC'deki müzikleri nasıl telefona atacağım??

7) Benim versiyon 4.2.1 itunes'da bi güncelleme var dedi kaç kere "download and uptade" ye bastım hep hata verdi internetle ilgili sorun oluştu falan diye.Nasıl update edeceğim??

Daha sorum olursa burdan yazarım. Şimdilik bu kadar. Yardımlarınızı bekliyorum..

• Beğen
Tepkiler: buketcik
draw1907

draw1907

Üye
Arkadaşlar yeni bi iphone 4 (16gb) aldım Fransa'dan. Size sorularım var... :)

1) Yeni alınan bi iphone için neler yapmam gerek?? (bilgisayar ve telefon üstünde)

Bilgisayara bağlayıp iTunes kaydı yapman lazım bildiğim kadarıyla

2) App Store için sanal kard geçerli midir??

Geçerli diye biliyorum ama işi garantiye almak için normal kartıda deneyebilirsin. zaten her alış verişte şifre istiyo sistem sağlam yani

3) Wi-fi bağlı olmadığı zamanlar sürekli internete girip kontor harcıyor bunu nasıl düzeltebilirim??

Bazı uygulamalar kendi kendine dosya alabiliyor mesela facebook uygulaması veya başka bir uygulama ozaman wifi olmayınca kendi internete bağlanıp data transferi kullanıyor.

4) Opera gibi programları pc'ye yükleyip iphone'a atabilir miyim?? Yoksa İphone'den mi yüklemem gerek??

Ya telefondan App Store den indireceksin (Max.20Mb izin veriyor) eğer dosya 20 Mb. büyük ise itunes ile indir sonra telefonu bağla senkronize edince otomatik atıyor telefona

5) Bu sim kilit olayı nedir??

Beni aşan başıma gelmemiş bir durum yorum yok.

6) PC'deki müzikleri nasıl telefona atacağım??

En çetrefilli kısmı benide yıkan kısmı burası. önce itunes e bağla telefonu orada sağ alt tarafta muzik kategorileri listesi var onu seç orada istedigin bir kategoriye veya kendin oluşturduğun bi kategoriye mp3lerini sürükle bırak yöntemi ile bırak.

daha sonra orta menü orta taraftaki menüden snyc yi seç senkronize olunca mp3leri atıyor zaten.
7) Benim versiyon 4.2.1 itunes'da bi güncelleme var dedi kaç kere "download and uptade" ye bastım hep hata verdi internetle ilgili sorun oluştu falan diye.Nasıl update edeceğim??

bende ilk denememde hata verdi öncelikle wifi ile veya direk pc den yapman lazım diye duydum. 2'nci denememde veya 3'ncüde güncellemeyi yaptı.

Daha sorum olursa burdan yazarım. Şimdilik bu kadar. Yardımlarınızı bekliyorum..

İnşallah yardımcı olabilmişimdir. Yanlışım varsa kusura bakma şimdiden bende yeni ögrenmeye başladım.

• Beğen
kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi

barmenim77

Üye
merhaba yardımcı olursanız çok sevinirim..
benimde bir sorunum var 3g 8gb ingilizden aldım geçen sene arkadaşımın pasaportuna işlettim herşey ok ama bundan 1 ay önce ıtunes yanlışlıkla update yapyım ve makine gitti açılmadı sonra burdan bazı şeyler denedim olmadı en son ıtunesdan restore yaptım ama bu seferde sim görmüyor sadece acil çağrı bölümü var aynen şunu yazıyor"-no sim card installed-insert a valid sım with no pın lock to active iphone" ne yapmam gerekir..Teşekkürler

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
jb yapılmış makineye önceden şimdi ise güncelleme ile jb gitmiş sürümü ne yaptın acaba bir bilgin var mı?

barmenim77

Üye
valla jail broke programı yaptım ama olmadı sonra makine sıfırlandı açılmadı bende Itunesden resetledim şimdi ne oldu bilmiyorum çünkü Itunesda görmüyor..Teşekkürler

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
DFU moda alıp sürümü nedir baksana bir yada ordadan sürüm yüklemeye çalış içine 4.2.1 gibi jb olan sürümleri yüklemeye çalışs.

• Beğen
Tepkiler: barmenim77

barmenim77

Üye
Yardım için teşekkürler ama dfu modda sürümünü göremiyorum yada ben bilemedim öbür dediğin yani sürüm yükleyebileceğim bir link verebilirmisin..

ImRorschach

ImRorschach

Üye
Elimde iPhone4 var ancak Turkcell veya Vodafone kart takıyorum kartları görmüyor. Aveayı denemedim. Yurt dışı sanırım kaydı yapıldı ürünlerin ne yapmam gerekli yardımcı olabilirmisiniz. Araştırmadan sordum çünkü iphone hakkında fazla bilgiye sahip değilim...

berkayevs4

berkayevs4

Üye
İphone 3g 8 gb 2.2.1 sürümünü bir türlü yükseltemedim ve rstore da yapamadım aldıgım hata bu:there was a problem downloading the software for the iphone
Ne yapmam gerekiyor acil yardım LÜTFEN!

akinooo

Üye
Dostum 3g jailbreaKli iphone var, telefona indirdigim oyunu oynayıp kapattıktan sonra tekrar girmeyi denediğimde oyundan çıkıyor otomatikman, tekrar oynamam için telefonu açıp kapatmam gerekiyor. Her oyunda yapmıyo bu problemi mesela ultimate mortal kombat oyununda var bu sorun, bu durumu nasıl halledicez yardımların için teşekkürler.

• Beğen
goka90

goka90

Üye
bugun iphone 3g 16gb aldım menüsünü düzenlemek isiyorum bulamadım . bir 2.si bazı uygulamaları kaldırmak istiyorum nasıl yapabilirim bulamadım.. simdiden cok saol:nono:

• Beğen
accman

accman

Üye
arkadaşlar merhaba..
Yurtdışından iphone 4 getirtmeyi düşünüyorum..
Locked olmasından başka karşılaşabileceğim bir sorun var mıdır?
Bir de jailbreak denen olay kompleks ve telefonun kapanıp açılmamasına dahi sebep olabilecek bir olay mıdır?

• Beğen

_Faruk

Üye
arkadaşlar merhaba..
Yurtdışından iphone 4 getirtmeyi düşünüyorum..
Locked olmasından başka karşılaşabileceğim bir sorun var mıdır?
Bir de jailbreak denen olay kompleks ve telefonun kapanıp açılmamasına dahi sebep olabilecek bir olay mıdır?
locked olması jailbreak ve unlock işlemleriyle çözülüyor ve bu işlemler gayet kolay kendin evinde yapabilirsin kompleks bi olay değil kapanıp açılmama meselesi telefon locked olduğu için yeni sürüm çıktığında jailbreak bi kaç hafta sonra çıkar bu süre içinde sen mevcut sürümle sorunsuz kullanmaya devam edersin sorun olmaz, yenisürüm için çıkan ilk jb ve unlocklar tethered olur genelde bu durumda telefonu kapattığın zaman açtığında düzgün çalışması için bilgisayara bağlayarak bir program yardımıyla açman gerekir bunun dışında sorun olmaz zaten bi süre sonra untethered çıkar ve bnda o sorun ortadan kalkar özgürce aç kapa yapabilirsin
umarım yardımcı olmuşumdur başka sorun varsa sorabilirsin

• Beğen
accman

accman

Üye

locked olması jailbreak ve unlock işlemleriyle çözülüyor ve bu işlemler gayet kolay kendin evinde yapabilirsin kompleks bi olay değil kapanıp açılmama meselesi telefon locked olduğu için yeni sürüm çıktığında jailbreak bi kaç hafta sonra çıkar bu süre içinde sen mevcut sürümle sorunsuz kullanmaya devam edersin sorun olmaz, yenisürüm için çıkan ilk jb ve unlocklar tethered olur genelde bu durumda telefonu kapattığın zaman açtığında düzgün çalışması için bilgisayara bağlayarak bir program yardımıyla açman gerekir bunun dışında sorun olmaz zaten bi süre sonra untethered çıkar ve bnda o sorun ortadan kalkar özgürce aç kapa yapabilirsin
umarım yardımcı olmuşumdur başka sorun varsa sorabilirsin

Çok teşekkür ederim kardeşim oldukça faydalı oldu..

• Beğen
buketcik

buketcik

Üye
TEŞEKKÜRLER ARKADAŞLAR YAZILAN MSJ LARDA BİŞİLER BULABİLDİM:evet:

accman

accman

Üye
eğer unlocked olayını kendimiz halledebiliyorsak unlocked almak daha mantıklı değil mi arada oldukça fark oluyor çünkü?

Üst Alt