İphone Hakkında Soru Cevap Bölümü

Sponsorlu Bağlantılar

rapege

rapege

Üye
Mesela Gta Gangstar Bu Oyunu Silmiştim Sonra Tekrar Yükledim Bu Sorun Ortaya Çıktı Redlaser Bu Programıda Yükledim Sonra Telefonun Şarjı Bitti Şarjını Doldurup Açtım iPhone ' u Bu Defada RedLaser Açılmadı Versiyonum 3.1.3

aynı oyunun farklı bir ipasını yükle

--------------- Ekleme ---------------

Peki tamir ücreti tahminen ne kadardır ??

telefondan telefoncuya göre değişir ama recovery sim kart bulurum dersen onu al rahat edersin :)

defnep633

defnep633

Üye
peki sim kartı bulduğumda nasıl unlock etcem ?? benim şu an öyle bir kartım var çünkü

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
fb temasi indirdim winscp le yukleyecem ama app uzantisi nasil yapilir bilmiyom yardimci olursan simdiden tskler

bora sen bagri yardim et lutfen

http://www.maxicep.com/iphone-deste...ntisini-ipa-yapma-resimli-anlatim-314475.html

bunlar son yardım edişlerim 3 sene önce başlayan iphone sevdasının her çeşidini ve versiyonunu kullandıktan sonra biraz uzaklaşacam artık forum sitelerinden sizlere fazla yardım edemeyecem bildiklerim ve hafızamda kalan şeylerden sizlere yardımcı olacam.yeni telefonlara ve yeni ufuklara yelken açma zamanı geldi:bye2:

buraktahsin

Üye
abi bende iphone 2g var versiyonu 3.1 aynı 2 g nin 2.2.1 versiyonlu olnanına yüklenen programı şimdi 3.1 versiyonluya yükleyemiyorum yardım lütfen

PAZARCIKL

Üye
arkadaslar elimde daha oncede jb yapilmis ve de sonunda restore sonrasi 4 0 2 ye gecilmis masum bi iphon 3gs var bunu nasil tekrar 4 0 1 veya dusuk bir versiyona dusurebilirim bileniniz varmi acaba yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler

ku99

Üye
arkadaslar ben iphonedan installaustan tele oyun yükledim ve sonrasindan ilk itunesa baglamamla o oyun silindi benim sorum trlden indirdigimiz oyunun .ipa sini winSCP de görme ve bilgisayara kopyalama sansimiz varmi yani oyunu illa bilgisayardadami indirmemiz lazim

kill4youfenerbahçe

kill4youfenerbahçe

Üye
    Konu Sahibi
abi bende iphone 2g var versiyonu 3.1 aynı 2 g nin 2.2.1 versiyonlu olnanına yüklenen programı şimdi 3.1 versiyonluya yükleyemiyorum yardım lütfen

Jb tam yapmadin snrm yoksa oyunlarin hepsi tum versiyonlarinda calisir birseyleri eksik yapiyorsundur

arkadaslar elimde daha oncede jb yapilmis ve de sonunda restore sonrasi 4 0 2 ye gecilmis masum bi iphon 3gs var bunu nasil tekrar 4 0 1 veya dusuk bir versiyona dusurebilirim bileniniz varmi acaba yardimlarinizi bekliyorum tesekkurler

Eger cihaz yurtdisindan geldiyse gecmis olsun o masum iphone simdilik masum ipod olarak kullanirsin ama yok tr den alinma garantili ise gene gecmis olsun jb yapamzsin 4.0.2 den 4.0.1 suan ici shsh kaydin yoksa gecmen mumkun degil.

arkadaslar ben iphonedan installaustan tele oyun yükledim ve sonrasindan ilk itunesa baglamamla o oyun silindi benim sorum trlden indirdigimiz oyunun .ipa sini winSCP de görme ve bilgisayara kopyalama sansimiz varmi yani oyunu illa bilgisayardadami indirmemiz lazim

Bende bi kac kere ipasini bulmaya calistim ama olmadi sadece oyunlari silmek ile kalsa gene ii muzikleride siliyor bilgisayardan tlf atiliyor ama tlf dan bilgisayara maalesef atilmiyor illa bilgisayarda ipa olacak gicik ama yapacak bisey yok

ku99

Üye
Bende bi kac kere ipasini bulmaya calistim ama olmadi sadece oyunlari silmek ile kalsa gene ii muzikleride siliyor bilgisayardan tlf atiliyor ama tlf dan bilgisayara maalesef atilmiyor illa bilgisayarda ipa olacak gicik ama yapacak bisey yok[/QUOTE]

Evet gerçektende gicik ama olsun yinede cevabin icin cok tesekkür ederim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar itunes hesabınız varsa telefondan appsore a o üyelikle giriş yapın itunesdede giriş yapın ortada telefonunuzun adı olan yere sağ tıklayın "transfer purchase" ye basın son kurduğunuz programlar pc ye aktarılır.

ku99

Üye
arkadaşlar itunes hesabınız varsa telefondan appsore a o üyelikle giriş yapın itunesdede giriş yapın ortada telefonunuzun adı olan yere sağ tıklayın "transfer purchase" ye basın son kurduğunuz programlar pc ye aktarılır.

cooook tesekkür ederim gercektende oldu Allah razi olsun...

sWatKinG*

sWatKinG*

Üye
Arkadaşlar Ben Bi Türlü Şu Edge denilen Şeyi Kapatamadım Nasıl Kapanıyor Yaa Yardımcı Olun SBSetting 'i De yükledim Orda E işareti Var Data Yazıyor Altında Basıyorum Kapanmıyor E simgesi Gitmiyor Yardımcı Olun Lütfen Bu Edge Yüzünde Çok Kuruşlarım Giitti Yaa

(SORUNU HALLETTİM) :oke:

upower

Üye
sadece ekran siyahken gözüken çok yakından baktığımda göze çarpan küçücük 1 tane ölü piksel var ama sadece ekran siyahken belli oluyor o da dikkatli bakınca parlak duruyor biraz. Garantiye göndermelimiyim?

rapege

rapege

Üye
sadece ekran siyahken gözüken çok yakından baktığımda göze çarpan küçücük 1 tane ölü piksel var ama sadece ekran siyahken belli oluyor o da dikkatli bakınca parlak duruyor biraz. Garantiye göndermelimiyim?

telefonunu yeni mi aldın?

upower

Üye
2 ay oldu

rapege

rapege

Üye
yok hayır hiç düşmedi. sertçe masaya bile koymadım

sende bendensin :D neyse bence ver sorun dahada büyümeden bi baksınlar sonuç olarak sorun senden değil onlardan kaynaklı...

Üst Alt