iphone da Navigasyon kullanımı ücretli mi?

Sponsorlu Bağlantılar

napster20

Üye
    Konu Sahibi
iphone da Navigasyon kullanımı ücretli mi?
Merhaba arkadaşlar... iphone num fabrika çıkışı olarak simfree ama jailbreak yaptım.... sormak istediğim tomtom ya da igo ile navigasyon kullanırken benim faturama ayrıyetten ücret olarak yansıyacak mı? dün bir kaç telefon bayisine sordum faturaya ayrıyetten yansıma olur dediler benim de aklım karıştı... yardımlarınız için şimdiden teşekkürler...

napster20

Üye
    Konu Sahibi
bu konu hakkında bilgilendirecek kimse yok mu ?? :S

freecrow

Üye
hayir arkadasim her hangi bir para odemezsin.Sadece internete baglanirsa navigasyon programin, tarifene gore internet ucreti odersin.Hepsi bu.

napster20

Üye
    Konu Sahibi
internete ne gibi bi bağlantı gereksinimi duyabilir.... şu şekilde kullanıyorum; gideceğim yeri belirliyorum programı başllatıyorum bana yol güzergahını çıkartıyor hepsi bu, bunun dışında başka bişey yapmıyorum.... internete ne açıdan bi gereksinimi olabilir beni bu konuda bilgilendirebilir misiniz? birde navigasyon programının internete bağlanıp bağlanmadığını nasıl anlayabilirim....

emreilhans

emreilhans

Üye
igo kullanırsan bi sorun yok (diğerleride aynı) ama google maps öyle değil. :) sen igoyu yükle tamam bu kadar :D

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
hiç bir şekiLde ne faturanıza ücret yansır ne de kontörünüz azaLır , rahatLıkLa kuLLanabiLirsiniz ..

internete bağLanma ihtiyacı da duymaz . navigasyon programında internete bağLanmak sadece konum beLirLemekde daha hızLı ve hassas oLmasını sağLar .

napster20

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim... emre arkadaşım igo yükle demişsin arıyorum ama bulamadım türkiye için en güncel versiyonunu olanı... bana bu konuda yardımcı olursan sevinirim.... tekrar herkese teşekkür ederim...

_Faruk

Üye
arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim... emre arkadaşım igo yükle demişsin arıyorum ama bulamadım türkiye için en güncel versiyonunu olanı... bana bu konuda yardımcı olursan sevinirim.... tekrar herkese teşekkür ederim...
telefonuna installous yüklediysen orda var diye biliyorum ben tomtom kullanıyorum genelde ben sakarya da oturuyorum burda ve istanbulda test ettiğim kadarıyla haritası daha güncel ve daha iyi çalışıyo

napster20

Üye
    Konu Sahibi
tomtom yüklü ama igo yu da yüklemek lazım, birinin yetersiz kaldığı yerde diğeri devreye girer :)

napster20

Üye
    Konu Sahibi
tam olarak çalışan (poi leri falan) igo linki verecek kimse yok mu :S

hayvan

hayvan

Üye
igo tomtom sygic navigon navv navturk ndrive

Üst Alt