iphone da herşeyi başardım ama ???

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
iphone da herşeyi başardım ama ???
3gs mle yapmak isteğim ne varsa yaptım ama bir türlü bluetooth olayını halledemedim arkadaş cydia da ücretli olması can sıkıntısı varmı bunun ücretsiz bir yolu ya..Air Blu yu sakın dene demeyinde hic bir isime yaramadı diğer markalara dosya gönderimi yapamadım..varsa buralarda bir Ainştayn da bi anlatsın şunun usülünü ya valla çok dua mı alır bu bile bir teşvik sebebi ya :/

altay666

altay666

Üye
Bende airblue kullanıyorum ama satın aldım eğer 2-3 arkadas bir araya gelip alabilirsiniz 5 kullanıcıya kadar kullanılabiliyor satın aldığınız tveakler bence en iyisi air blue mp3 leri iPod kısmına entegre ediyor resimleri resimlere videoları da video kısmına eğer creakli denediysen çalışmaz en iyisi air blue

Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
Ben Airblue yu ücretsiz indirmistim ama ???
En iyisi CelesteBluetooth oda ücretli..kredi kartı kullanmıyorum sıkıntım bu yönde sırf bu bluetooth yüzünden tekrar gidip kredi karti alıcam he

altay666

altay666

Üye
Kredi kartı olan biri ile halledebilirsin hatta söylediğim gibi 3-4 arkadas birleşip alabilirsiniz de ama ikisini de kullandım airblue daha iyi kesinlikle alacaksan air blue al

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
iPhone ile diğer marka telefonlara program ile veri transferi mümkün mü ?

Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
Airblue sharing de nokia samsung vb gibi telefonlarla bağlantı kuramıyorum airblue da sanırım sadece iphone lar arası transfer yapabiliyorsun

altay666

altay666

Üye
Eğer creakli sinı indirdiysen değil Nokia Samsung iPhone ye bile bisi gonderemezsin creaklisi çalışmıyor çok kullanmak istiyorsan satın almalısın

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
işin içinde jailbreak varsa :sahan2:

Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
Satın alcaz artık napalım sagolun cvp lar için

MrExpert

MrExpert

Üye
Bu tür paralı uygulamaları parasız yayınlayan bazı repolar var onları kaydet dene.

Apache11

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
Güvenebiliceğim repo bulabilirsem eklerim bu aklıma gelmemişti...teşekkür ederim tekrar..bi bluetooth icin Apple in ızdırabına bak sanki koyamadılar şu 3 ve 3gs lere..Valla bi cinnete bakarda işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt