Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Iphone çakması lütfen bakın
Sponsorlu Bağlantılar
hitman7575
Üye
Konu Sahibi
Iphone çakması lütfen bakın
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ARKADAŞLAR çift hatlı uygun ve tam da bunun gibi birşey arıyorum ortada sar değeri gibi muhabbetler dönüo yardım eder misiniz sizce eksi ve artıları neler
EMİRHAN06900
Üye
bence eksisi yok götüntü kalitesi ve kullanımı aynı orjindedki gibi ama arkadan baktımmı birzcık çakma oldugu anlaşılıyor okadar ha bide servisi yok tamirini parayla yaptırıyosun..
bende bayramda sonra almayı dusunuom kullanan arkadaswrsa bu telefondan bılgı edınmek ısterım
yusufb47
Üye
şimdi sende benden iiy biliyorsun ki çin malına güven olmaz onlar herzaman başkalarından çalarak üretim yaparlar benim arkadaşım kullnaıo her şeyi güzel ama dokumatğiğ çabuk bozulur bence bir daha düşünssen iyi olur
ARKADAŞLAR çift hatlı uygun ve tam da bunun gibi birşey arıyorum ortada sar değeri gibi muhabbetler dönüo yardım eder misiniz sizce eksi ve artıları neler
ıphone 32 gb asla bulamazsın ben en fazla 16 gb gördüm en azından 8 gb zaten ama telefon güzel gerçekte olmayan birkaç taneden fazla özelliği war almanızı tavsiye ederim
bilocan29
Üye
arkadaşlar elimde sıfır kutusu ile beraber aksesuarları mecvut made in finland malı iphone var ilgilenenler lütfen arasın usb kablo kalem çift hatlı radyolu dokunmatik kulaklık deri kılıf normal şarj aleti fiyatı sudan ucuz rahatlıkla kullanabilceniz bir telefon sensorlü fiyatı sadece ama sadece140tl tel.0554 418 18 17 ilk gelen alır
experanza
Üye
bende mt6235 marka telefon var ne wifi ya girebiliyorum nede pc ye taktığımda diriver istyioo reimlerimi falan paylaşamıyorum bunun programını nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim
kostaklı
Üye
arkasında 32gb ve 16gb yazanların o kadar hafızası yok. 32 ve 16 gb'ta kadar kafıza kartı destekliyorlar
bende mt6235 marka telefon var ne wifi ya girebiliyorum nede pc ye taktığımda diriver istyioo reimlerimi falan paylaşamıyorum bunun programını nerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim
kardeş o telefonlarda hatalı üretim var yetkili bir bayii nye git
NopruendoMejar
Üye
çok komik geliyo bunlar bana
Iphone-Satış
Üye
ArkadaşLar Elinde Çok Sayıda Iphone Vardır Çin maLı ve Suan Türkiye deki en İyi Çin MaLı Iphone .. Fiyatı : 310 Tl.. ilqilenen irtibata qecsin .. Mail Adresim [email protected] Lütfen Kopyalarak ekleyin !
alex007
Üye
slm bende tam istediğin gibi bir telefon var 8gb tvli wifi li java lı çok harika bir telefon hediye için almıştım hediyeye gerek kalmadı iphonun bire biri 2 yıl garantisi var 5 günlük telefon sadece bakmak için açtım mail at görüşelim [email protected]