Anket İphone 6 Ve İphone 6 Plus Nasıl Buldunuz?Anket!

İphone 6 Ve İphone 6 Plus Nasıl Buldunuz?Anket!

• Beklentilerimi Karşıladı ...

Kullanılan: 16 33.3%
  • Beklentilerimi Karşılamadı...

Kullanılan: 14 29.2%
  • Android Candır Gerisi Heyecan...

Kullanılan: 18 37.5%

• Kullanılan toplam oy
    48

MaxipmaN

Üye
nfc koymuşlar iki yıllık telefonlarda var yenilikler aynı donanım,bir sene yazılım desteği,kamera,bu sefer ekran eklendi o kadar

iPhone fanları saldırın bu Admine 1'e 14 girin alırsınız

Tepkiler: Sucrofe
Bence iPhone kullanıcıları için iyi olmuş.Özellikleri gayet yeterli bence hatta ben bu kadar yüksek olacağını bile tahmin etmiyordum özellikle batarya 3000 mAh çok ilgi çekici. Bu telefonun ( iPhone 6 Plus'ın ) 64 gb lık versiyonu dışardan alsak kaça gelir ve Türkiye'de ne zaman sonra fiyatı düşer bilen varsa yardımcı olsun lütfen...-- İŞTE iPHONE 6 ve iPHONE 6 PLUS TÜRKİYE FİYATLARI --

iPhone 6 16 GB: 2349 TL
iPhone 6 64 GB: 2649 TL
iPhone 6 128 GB: 2949 TL
iPhone 6 Plus 16 GB: 2649 TL
iPhone 6 Plus 64 GB: 2949 TL
iPhone 6 Plus 128 GB: 3249 TL

amerikada 850$+vergi galiba
o zaman 2000 TL'ye falan gelir.
bence hala çok pahalı. iphone kullanıcısı için "yeterli" ama o kadar paraya "yeterlinin üzerine" olması gerekli.

amerikada 850$+vergi galiba
o zaman 2000 TL'ye falan gelir.
bence hala çok pahalı. iphone kullanıcısı için "yeterli" ama o kadar paraya "yeterlinin üzerine" olması gerekli.
Şuan telefon almayı düşünüyordum. Amerika'dan iPhone 6 Plus 64 Gb veya 128 Gb olanı Türkiye'ye kaça getirebiliriz ? Onu yapmaya çalışacağım galiba.

phasan

Üye
Bana gore iphone 6 5c gibi ama iphone 6 plus guzel

Bence iphone birden bu kadar büyümemeliydi. Sonuçta iPhone kullanıcıları genelde kemik kadro. Yani iPhone 6 büyümeliydi ama birden bu kadar büyümesi saçma oldu. Bence olması gereken 6; 4.5 inç plusta 5 olmalıydı. Sonuçta plusun artısı baya var ancak ekran için almamak isteyenler olabilir.

Tepkiler: Sertug1991
Bence en iyi iPhone bunlar oldu.Büyük ekran şarttı.