pRime.
Üye
anlıyorum haklısınız da konu sahibinin geçen seneki hesabı neydi?
Ben konu sahibinin geçen seneki konusundada tartışmalar yaşandığından dolayı ve konu özünü kaybetmemesi açısından söyledim Prime.

anlıyorum haklısınız da konu sahibinin geçen seneki hesabı neydi?
Ben konu sahibinin geçen seneki konusundada tartışmalar yaşandığından dolayı ve konu özünü kaybetmemesi açısından söyledim Prime.

buyrun.yurt dışına yeni giden arkadaşımın ve orda çalışan arkadaşımın bana gönderdi mailden bir görüntü.dediğim gibi tasarımı kesin değil.
Arkadaşlar ister inaanın ister inanmayın.Bende söylediklerimin yazdıklarımın arkasındayım.Bu söylediklerim doğru çıkarsa bana karşı çıkanlar ne yüzle bu foruma girecek?Girebilecekler mi?Egoları tavan yapmış 2 - 3 kişi geliyor konumu kirletiyor.Burada iyilik yapıyoruz bi küfür yemediğimiz kaldı.
Admin bey sizde bi karar verin.İspat istediniz görüntülü ispat ettim şimdide özellikler ile ilgili bilgi paylaşın diyorsunuz.Arkadaşım yurt dışında sürekli bana cevap veremez.Büyük bi firmada çalışıyor.Ayrıca bana hitap şekli burdaki kimseyi ilgilendirmez.Sonuçta çok yakın arkadaşım.
Geçen seneki nickimi soran arkadaş geçen seneki nickim İphone 5ciKolay gelsin...

yani seneye iPhone7ci olarak görücez seni![]()

Arkadaşlar ister inaanın ister inanmayın.Bende söylediklerimin yazdıklarımın arkasındayım.Bu söylediklerim doğru çıkarsa bana karşı çıkanlar ne yüzle bu foruma girecek?Girebilecekler mi?Egoları tavan yapmış 2 - 3 kişi geliyor konumu kirletiyor.Burada iyilik yapıyoruz bi küfür yemediğimiz kaldı.
Admin bey sizde bi karar verin.İspat istediniz görüntülü ispat ettim şimdide özellikler ile ilgili bilgi paylaşın diyorsunuz.Arkadaşım yurt dışında sürekli bana cevap veremez.Büyük bi firmada çalışıyor.Ayrıca bana hitap şekli burdaki kimseyi ilgilendirmez.Sonuçta çok yakın arkadaşım.
Geçen seneki nickimi soran arkadaş geçen seneki nickim İphone 5ciKolay gelsin...
nesimde bile fake olduğu belli, yukarda vifinin yanında AT T yazılı bunlar çin öngörüleri, çin telefonlarının genellikle işlemcileri ATT dir, onuda geç elalemin ...... bi yerlere girmeye benzemiş bu olay. iphone markası sen değilsin, resmi sen çizmedin, hiç bişeyi değilsin çalmak ayıp diyosun sen sadece bi yerden bulduğun bilgiyi (çaldığın ) paylaşmışsın, çalıntı malı çalmayın diyosun...

yaw iyide bide wifi var yazmış iphone 6 olacakta wi-fi varmı diye soracaz![]()
wifi varmis beyler hayret:

buyrun sözde gerçek bilgi veren iphone'cu arkadaşımızın iphone 5 için açtığı konu. özellikleri ve tasarımını orjinal iphone 5 ile karşılaştırın bakalım ne kadar doğru.
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/iphone-5-tasarimi-belli-oldu-549455.html
aa unutmuşum o dönemde çıkan telefonun modeli iphone 4s değil miydi?
bunlar gerçek olsaydı birebir aynı özelliklerle çıkardı kaldı ki sgx535 gpu 1080p video kaydedip işleyemez.
yine ayni hikaye.yurtdisindaki arkadas vs vs
daha da detaya girebilirim aslında. bu üst düzey çalışanın attığı sözde mail neden 15 yaşındaki birisi tarafından yazılmış gibi görünüyor? o mevkideki birisi neden daha düzgün bir dille anlatmıyor cihazı? telefonun orjinal adı olan iPhone yazmak yerine İphone şeklinde yazıyor? ben o mevkide biri olsam bu tip şeylere inanılmaz şekilde dikkat ederdim şahsen.yine ayni hikaye.yurtdisindaki arkadas vs vs
![]()
Özellikleri ise şöyle :
1080p hd video kayıt
1.5 ghz işlemci
SGX535GPU, Apple A4 chipset
A-GPS
ios 5 işletim sistemi
4 inch LED-backlit IPS TFT, capacitive touchscreen,
16M renk
768X1024 çözünürlük
8 mp autofocus kamera
HDMI çıkışı