sat s3 al
Üye
yuh hangi rombuSs bulamadım Galeriden ama rom sayfasında buldum al işte![]()
alcağınşuanki z3
yuh hangi rombuSs bulamadım Galeriden ama rom sayfasında buldum al işte![]()
alcağınşuanki z3
Stock 4.4.2yuh hangi rombu
alcağın
tmmStock 4.4.2
iphone 6yuh hangi rombu
alcağın
s6 aliphone 6
+1.Eskiden insanlar herkesin kullandığını kullanmak istemezdi şimdi demek tam tersi olmuş.
tmmBirdaha android almayı düşünmüyorum.
neden konu kilitlenebilirBirdaha android almayı düşünmüyorum.
Kararımı verdim amerikadan getireceğim yahut 6S'in çıkmasını bekleyeceğim, konu kilitlenebilir.
tmm
neden konu kilitlenebilir
tmmAmacına vardı çünki
Sadece S3 değil S4,S5 ve o zamanın koşullarına göre değerlendirdim .S6 ile s3 kıyaslaması yapıp aynı kefeye koyabiliyorsan korkmakta haklısın.
Sadece S3 değil S4,S5 ve o zamanın koşullarına göre değerlendirdim .
Hocam fotoğraflar böyle beyazımsı hani doğal çıkmıyordu tabii bazıları böyle. Belli yerlerde kasma donma yapıyordu, hoparlörü arka tarafta ve küçük olduğu için cebimdeyken kapanıyordu hoparlör ve telefon çalınca çok zor duyuyordum bu yüzden babamdan çok azar yedim. Bu tip sorunlarım vardı. S6 cihazını daha detaylı inceleme fırsatım olmadı Teknosa falan filanda baktığım kadarıyla. Bence Samsung'un en iyi telefonu olmuş tasarım filan yönünden ama bu tarz sorunlar yüzünden soğudum ve korkuyorum. Ayrıyetten 2. el satım yapacağım zaman fiyatı çok çabuk düşüyor bu herkes için önemli değil ama ben hep eski telefonumu satıp üstüne para koyup telefon alıyorum.Mesela o telefonların eksi yönleri neydi?
Ve aynı eksiklikleri s6 cihazında bulabildin mi?
Bahsettiğin sorunların hiçbiri mevcut değilHocam fotoğraflar böyle beyazımsı hani doğal çıkmıyordu tabii bazıları böyle. Belli yerlerde kasma donma yapıyordu, hoparlörü arka tarafta ve küçük olduğu için cebimdeyken kapanıyordu hoparlör ve telefon çalınca çok zor duyuyordum bu yüzden babamdan çok azar yedim. Bu tip sorunlarım vardı. S6 cihazını daha detaylı inceleme fırsatım olmadı Teknosa falan filanda baktığım kadarıyla. Bence Samsung'un en iyi telefonu olmuş tasarım filan yönünden ama bu tarz sorunlar yüzünden soğudum ve korkuyorum. Ayrıyetten 2. el satım yapacağım zaman fiyatı çok çabuk düşüyor bu herkes için önemli değil ama ben hep eski telefonumu satıp üstüne para koyup telefon alıyorum.

Hava için işime yaramayan telefonun kullamam
İPhone u elimde macbook ve iPad olamadan almam
Ve yok
İPhone ancak ozaman işe yarıyor ve düzgün çalışabiliyor
Android olmak zorunda değil ileride daha işlevsel bi işletim sistemi çıkarsa onu da kullanabilirim
benim işeme yaramaz anlamındaNasıl işe yaramıyor hocam biraz daha açar mısınız ?
Araba ile telefon arasında bi bağ yokBence saçma ozaman Porsche arabanız var ise telefonunuz da BlackBerry olmalı.
Gerek kendi değerlendirmem, gerek forumlar, gerekse incelemeler sonucunda kamera ve tasarım hariç bence S6 sınıfta kalmıştır. Tercihimi yeni çıkacak olan iPhone veya HTC'den yana yapacağım.Konu kilitlenebilir, değerli yorumlarınız için hepinize teşekkür ediyorum.