iPhone 6 çıktı.. Burada onun tasarımını tartışalım..

İncelikte Hala Samsung Lider Apple'a Karşı Galaxy Alpha 6.7mm

Tepkiler: B.A.R.O.N
Türkiye Fiyatları da belli olmuş;
iPhone 6 4.7 inç modeli 2.349 TL'den başlayan fiyatlarla
iPhone 6 Plus 5.5 inç ekran 2.649 TL'den başlayan fiyatlarla

Şeklinde bilgi aldım ama..

Tepkiler: UpOneTR

fraps34

Üye
Zaten bu saatten sonra yeni iPhone alanlar telefonun kendi özellikleri için değil ancak Apple Watch için alırlar sanırım
Hocam bu akıllı saatler bana zorlama geliyor , yani hiç kimsenin bir akıllı saat ihtiyacı içinde olduğunu sanmıyorum. Zaten tanıtılan tüm saatler telefona mahkum şekilde çalışıyorlar , içine sim takılabilen bağımsız çalışan saat piyasaya sürseler belki tutulur ama zaten telefonda yapabildiğim şeyleri birde ufak ekranlı saatte yapmaya çalışacağımı sanmıyorum : )) Haa saatin hergün şarja takılması gerektiğinide unutmayalım : ))

Navigasyon yapacaksak telefonun büyük ekranına bakarım , müzik dinlyeceksem telefonun ekranından listelere bakarım , konuşacaksak kulağıma dayar konuşurum. Nette gezineceksem hd büyük ekrana bakar takılırım : ))

Orası öyle elbette.
Kullanım ömrü ve sağladığı pratiklik düzeyi önemli.
Ancak tanıtımı canlı izledim.
Gerçekten saatteki kullanışlılık ve teknolojik özellikler devrim niteliğinde.
O yüzden diyorum ya; gece iPhone'un değil aslında Apple Watch'ın gecesiydi.

Tepkiler: saynesim
Uzun zamandır büyük iPhone çıksada alsam diyordum sonunda beklediğim gün bugün Harika!

Arka kapaktaki logoyu kes.
Birileri elmayı dişlemişti. Artık dişlenmiş elmanın yarısı çürümüş.

Tepkiler: B.A.R.O.N

0MG90

Üye
Ben o tasarıma hayatta para vermem, ucuz olsa bile

iPod touch 6'da çıkmadı zaten ayrı gıcık oldum Apple'a

Tepkiler: abandonware, B.A.R.O.N ve Aybin.Kilic
pil hala 1.800 mah mı ya? bir bilgi var mı?

Zaten bu saatten sonra yeni iPhone alanlar telefonun kendi özellikleri için değil ancak Apple Watch için alırlar sanırım
Apple ın işlemcisine dikkat edin ve mağazasına gidipte lumia 1520 ye 2000 ₺ verip sonrada instagram snapchat vs beklemek gibi rezillik de var

Tepkiler: Dede, Akhtoher, ozakin70 ve 2 diğerleri

!
Hey yavrum hey. Fiyatlara bak be. Artık 2-3 amele danaya ortak girer gibi birleşip telefona ortak girerler.!!!

Edit 1 : Asgari ücretin 860 lira olduğu bir ülkede 2500-3000 lirayı telefona veren ameleleri eşşek sudan gelene kadar dövesim geliyor!!

Son düzenleme:
Tepkiler: m542tf, krt23, Dede ve 5 diğerleri

0MG90

Üye
Evet onlar Apple Store fiyatı ama 5s düşerse bunlarında fiyatını düşürür Apple

Konu Sahibi
kamera konusunda birçok üyeyle hemfikirim anlaşılan

FK5896

Üye
kamerası yok gibi. biraz daha gösterişli olabilirdi. genel olarak fena değil ama bedava verseler satar gidip Z2 alırdım
şaka bir yana iphone 5S'ten sonra samsung gibi oldu bence eski güzelliği yok gibi.

Tepkiler: McBoltt60
Olan fanboylara oldu

Tepkiler: B.A.R.O.N ve Aybin.Kilic

0MG90

Üye
Hadi o iyice yuvarlatılmış köşeleri geçtim o öküz gibi çizgi ne? Hangi yılda bunlar? Altın rengi hele berbat duruyor, bunu alacağıma 5s alırım

Tepkiler: weesel, abandonware, Murat Alper ve 2 diğerleri