Restore edin yada yeni güncelleme yakında çıkacaktır. 8.1 o zaman sorunlarınız düzelecektir.2 gun oldu alalı aldıgımda 8.0.2 güncellemesini yapdım şuanda nerdeyse butun oyun ve uygulamalardan atma sorunu var bilgisi olan varmı acaba ?
Pc varsa sende ilk önce Google iTunes yaz ve indir kur aç telefonu bağla sonra geri yükleme yazan yere tıkla yazılım indirilip kurulacak. Atma sorunu ortadan kalkar. Ama ilk önce yedek al.yani ben servise veya aldıgım yere gerimi götürsem hiç bir uygulama oyun açamıyorum ilk iphone kullanmam tam bilmiom ne yapıcamı
Hard Reset tepe tuşu ile home tuşuna 10 saniye basılı tut elma işareti gelince ikisinide bırak. Geri yükleme yaparken de iPhone yeni iPhone olarak tanıt.Benim bütün indirdiğim uygulamalardan atıyor telde sıkıntı yok uygulamada var problem
Aldığın yere götür sorununu söyle onlar halleder. Değişim yaparlar muhtemelen. 1 aya kadar eline yenisi gelir.Yapdim ama hiç biri ise yaramadı servise verimi yoksa gold bilgisayardan aldım Cumartesi günü koşulsuz Değiştirme yapabiliyormuyuz bilgin varmi acaba
Aynen öyle bende onun için dedim zaten randevu falan hiç uğraşma ver onlar uğraşsın. Onlar daha çabuk halleder. Ama senin telin sorunu gerçekten ilginç yani restore yaptıktan sonra bile uygulamalardan atması tuhaf. Sen 7.1.2 den mi geçtin. iOS 8 eiPhone zorlu center kendim goturim dedim randevu almak zor alamadım verim onlar uğraşsın dimi
Sen eğer şu an imkanın varsa udid kaydı yaptırıp iOS 8.1 beta deneonu hiç bilmiyorum ilk iPhone'um aldım evde Wi-Fi ye bağladım sonra vakfım güncelliyor 11 saat kaldı fln derken dondu sanıp bi kaç kez Wi-Fi kapatıp açdm sonra böle oldu
Google'da araştır biraz udid kaydı yapanlar var.Nasıl yapıldığını bilmiyorum ama
Yok değil geliştiriciler için beta sürüm iOS 8.1 araştır Google'daHackleme gibi bisimi oluyorr