Yardım iphone 5s uygulamalardan atma

Sponsorlu Bağlantılar

vsamanci

vsamanci

Üye
    Konu Sahibi
iphone 5s uygulamalardan atma
2 gun oldu alalı aldıgımda 8.0.2 güncellemesini yapdım şuanda nerdeyse butun oyun ve uygulamalardan atma sorunu var bilgisi olan varmı acaba ?

seco_can_can

seco_can_can

Üye
valla kardeşim bende aynı sıkıntıyı yaşıyorum tunein radyo çok sık kullanırım ios 8 için güncellendi ama halen atıyo bendede var o sıkıntı bende bide 8.0.2 ye geçtikten sonra kulaklıktaki ses kısma açma tuşları çalışmaz oldu

silivriserdar

silivriserdar

Üye
2 gun oldu alalı aldıgımda 8.0.2 güncellemesini yapdım şuanda nerdeyse butun oyun ve uygulamalardan atma sorunu var bilgisi olan varmı acaba ?
Restore edin yada yeni güncelleme yakında çıkacaktır. 8.1 o zaman sorunlarınız düzelecektir.

vsamanci

vsamanci

Üye
    Konu Sahibi
yani ben servise veya aldıgım yere gerimi götürsem hiç bir uygulama oyun açamıyorum ilk iphone kullanmam tam bilmiom ne yapıcamı

silivriserdar

silivriserdar

Üye
yani ben servise veya aldıgım yere gerimi götürsem hiç bir uygulama oyun açamıyorum ilk iphone kullanmam tam bilmiom ne yapıcamı
Pc varsa sende ilk önce Google iTunes yaz ve indir kur aç telefonu bağla sonra geri yükleme yazan yere tıkla yazılım indirilip kurulacak. Atma sorunu ortadan kalkar. Ama ilk önce yedek al.

vsamanci

vsamanci

Üye
    Konu Sahibi
Pcde var kurdum yükledim ama olmadı format hard format Şekli varmi yedekleme almama gerek yok içinde bisey yok zaten nasıl Yaparım yardımcı olursan iyi olur

Batuhan Apatay

Batuhan Apatay

Üye
IOS da var öyle bir sıkıntı. Bazen kasıp atıyor. Son zamanlar başladı. Düzelir yakında.

vsamanci

vsamanci

Üye
    Konu Sahibi
Benim bütün indirdiğim uygulamalardan atıyor telde sıkıntı yok uygulamada var problem

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Benim bütün indirdiğim uygulamalardan atıyor telde sıkıntı yok uygulamada var problem
Hard Reset tepe tuşu ile home tuşuna 10 saniye basılı tut elma işareti gelince ikisinide bırak. Geri yükleme yaparken de iPhone yeni iPhone olarak tanıt.

vsamanci

vsamanci

Üye
    Konu Sahibi
Yapdim ama hiç biri ise yaramadı servise verimi yoksa gold bilgisayardan aldım Cumartesi günü koşulsuz Değiştirme yapabiliyormuyuz bilgin varmi acaba

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Yapdim ama hiç biri ise yaramadı servise verimi yoksa gold bilgisayardan aldım Cumartesi günü koşulsuz Değiştirme yapabiliyormuyuz bilgin varmi acaba
Aldığın yere götür sorununu söyle onlar halleder. Değişim yaparlar muhtemelen. 1 aya kadar eline yenisi gelir.

vsamanci

vsamanci

Üye
    Konu Sahibi
iPhone zorlu center kendim goturim dedim randevu almak zor alamadım verim onlar uğraşsın dimi

silivriserdar

silivriserdar

Üye
iPhone zorlu center kendim goturim dedim randevu almak zor alamadım verim onlar uğraşsın dimi
Aynen öyle bende onun için dedim zaten randevu falan hiç uğraşma ver onlar uğraşsın. Onlar daha çabuk halleder. Ama senin telin sorunu gerçekten ilginç yani restore yaptıktan sonra bile uygulamalardan atması tuhaf. Sen 7.1.2 den mi geçtin. iOS 8 e

silivriserdar

silivriserdar

Üye
Ama benim tahminim bu sorunlar iOS 8.0.2 sorunları 8.1 olunca muhtemelen düzelecektir. Arkadaşlar böyle sorunlar yaşıyorsanız iOS 8.1 beta var ona geçin. Udid kaydı yaptırarak.

vsamanci

vsamanci

Üye
    Konu Sahibi
onu hiç bilmiyorum ilk iPhone'um aldım evde Wi-Fi ye bağladım sonra vakfım güncelliyor 11 saat kaldı fln derken dondu sanıp bi kaç kez Wi-Fi kapatıp açdm sonra böle oldu

silivriserdar

silivriserdar

Üye
onu hiç bilmiyorum ilk iPhone'um aldım evde Wi-Fi ye bağladım sonra vakfım güncelliyor 11 saat kaldı fln derken dondu sanıp bi kaç kez Wi-Fi kapatıp açdm sonra böle oldu
Sen eğer şu an imkanın varsa udid kaydı yaptırıp iOS 8.1 beta dene

vsamanci

vsamanci

Üye
    Konu Sahibi
Nasıl yapıldığını bilmiyorum ama

vsamanci

vsamanci

Üye
    Konu Sahibi
Hackleme gibi bisimi oluyorr

Üst Alt