İPhone 5S Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
İPhone 5S Kullanıcı Kulübü
İphone 5s ile ilgili her şeyi (sorun,şikayet,istek) bu konu altında toplayalım konu kirliliği olmasın ve bir başkası baktığı zaman çözümü daha rahat bulsun...
S.S.S (Sık Sorulan Sorular)
1)App Store'da uygulamanın yanındaki bulut simgesini kaldırmanın bir yolu var mıdır?
Hayır yoktur.Daha önce indirdiğiniz için çıkıyor.Yeni hesap açarsanız yok olur.
2)İlk Şarj'ı Nasıl Yapmalıyım?
İlk şarj diye bir şey kalmadı artık telefonu kutudan çıkarıp şarja bağlayın telefon açıldığı zaman kurulumunu yapın %100 olunca şarjdan çekin telefonunuzu kullanın.
3)Telefonu Hangi Aralıklarda Şarja Takmak Gerekir?
%5 te şarja takıp %95 te çekmek uygundur.
4)İphone 5 teki gibi soyulma,yamulma gibi sorunları var mıdır ?
Uzay grisi kullanıyorum soyulma yok denecek kadar az.Ezilme olabilir.
5)Hangi renk soyuğu az belli eder ?
Uzay grisi.
6)Mesaj gelince eğer mesaja bakmazsam 2 dakika sonra aynı titreşim ve mesaj uyarısını veriyor.Bu Özellik kapanır mı ?
Evet adımları izleyiniz. Ayarlar - Bildirim Merkezi - Mesajlar - Uyarıları Yenile - Asla
7)Home tuşu çok ses yapıyor herkeste öylemi?
Evet herkeste öyle kronik bir sorun dilerseniz ayarlar-genel-erişilebilirlikten assistive touch'u açarak onu kullanabilirsiniz.
8)Eski telefondaki rehberi yenisine aktaracağız?
Ayarlar dan mail-kişiler takvimlere girip aşağıya doğru ekranı kaydırarak simdeki kişileri aktar demeniz yeterlidir.Bundan sonraki kayıtlarda da telefon direk rehbere kaydedecektir.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

İPhone 5S ile çekilen fotoğraflar

İmzalar

iPhone 5S Kullanıcı Kulübü
iPhone 5S XX GB Uzay Grisi

iPhone 5S XX GB Beyaz

iPhone 5S XX GB Gold

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: sLeepLe

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi

• Beğen
Tepkiler: sLeepLe
Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Hocam bu cihaz şarj tutmiyiii :)Konuya kilit tuşunun esnek olduğu ve ileri geri oynadığı da eklenmeli. Bu bir sorun değil yani.

darklord084

Üye
iphone 5s'te, facebook,twitter,whatsapp,viber, şirket maili,gmail, gibi arkaplanda çalışan uygulamaları ve belki birkaç ilave uygulamayı gün boyu kullanarak. ram de-işlemci de donma takılma problemi yaşayan oluyor mu?
androidte orta segment telefonlardan sıkıldım. üst segment bir telefon almak istiyorum. ve 5s in ram kapasitesinin 1 gb olması beni düşündürüyor. oyun oynayan bir kullanıcı değilim. en çok kullandığım uygulamalar yukarıda yazdıklarımdır, bunlar 1 gb ram kapasitesinde kasma vs yapmadan çalışmayı sağlıyor mu??

tüm bu uygulamalar arkaplanda çalışırken, rehberi açmaya çalıştığınızda, numara çeviricisini açmaya çalıştığınızda yada mesajları açmaya çalışırken telefon yavaşlama yapıyor mu?

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
Yavaşlama yaşamazsın asla.

darklord084

Üye
detaylı bir açıklama yapabilir misiniz??
hangi koşullarda, nasıl kullanıyorsunuz? neye dayanarak söylediniz bunu?
androidteki ram booster tarzı uygulamalardan bıktım. ben kapatıyorum gene açılıyor saçma sapan şeyler. arkaplanda google ın bi ton gereksiz uygulaması çalışıyor. kaldırıyorum telefon sistem hatası veriyor.

ya 3 gb ram i olan lg g3 alacağım, ya iphone 5s.yani şu telefonun canını çıkartana kadar kullanan, ama gene bana mısın demedi diyen birisi var mı? onu soruyorum ben...

Pikkaccu

Pikkaccu

Üye
detaylı bir açıklama yapabilir misiniz??
hangi koşullarda, nasıl kullanıyorsunuz? neye dayanarak söylediniz bunu?
androidteki ram booster tarzı uygulamalardan bıktım. ben kapatıyorum gene açılıyor saçma sapan şeyler. arkaplanda google ın bi ton gereksiz uygulaması çalışıyor. kaldırıyorum telefon sistem hatası veriyor.

ya 3 gb ram i olan lg g3 alacağım, ya iphone 5s.yani şu telefonun canını çıkartana kadar kullanan, ama gene bana mısın demedi diyen birisi var mı? onu soruyorum ben...
Tam bir oyun canavarı iPhone 5S. Sosyal medya uygulamalarını çok kullanmam ama herhangi bir zorlanma yapacağını sanmam.Online oyunlarda ısınma yapıyor sadece o da malzeme yüzünden çok fark ediliyor. Ama kasma yok.

İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
Isınma haricinde bir sorun yaşamadım şimdiye kadar..

• Beğen
Tepkiler: Sin007 ve Pikkaccu
Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
Telefonunu düşürüp ezik oluşan var mı ben gibi

mitat3

Üye
arkadaşım al ipohne 5s keyfine bak ne donma ne kasma hiç olmuyor donma kasma asla yaşamassın ipohone nin 1 gb ramı diğer tellerin 3 gb remine eşit deneyimlerimden biliyorum

• Beğen
Tepkiler: silivriserdar
silivriserdar

silivriserdar

Üye
iphone 5s'te, facebook,twitter,whatsapp,viber, şirket maili,gmail, gibi arkaplanda çalışan uygulamaları ve belki birkaç ilave uygulamayı gün boyu kullanarak. ram de-işlemci de donma takılma problemi yaşayan oluyor mu?
androidte orta segment telefonlardan sıkıldım. üst segment bir telefon almak istiyorum. ve 5s in ram kapasitesinin 1 gb olması beni düşündürüyor. oyun oynayan bir kullanıcı değilim. en çok kullandığım uygulamalar yukarıda yazdıklarımdır, bunlar 1 gb ram kapasitesinde kasma vs yapmadan çalışmayı sağlıyor mu??

tüm bu uygulamalar arkaplanda çalışırken, rehberi açmaya çalıştığınızda, numara çeviricisini açmaya çalıştığınızda yada mesajları açmaya çalışırken telefon yavaşlama yapıyor mu?

Valla bu kadar şeyi arka planda çalıştırırsan değil iPhone pc bile olsa kasma yapar. Şimdi ben senin bir eline 3 kg diğer eline 5 kg omzuna 20 kg ayaklarına 10 kğ bağlasam sen ne kadar dayanabilirsin. Bir yerde yorulursun ve dinlenmeye ihtiyaç duyarsın üzerindekileri aratsın. Bu ram olayıda böyle birşey. Sosyal ağlar her hafta özellikle Facebook güncelleme yapar ve bu her güncelleme ile birlikte uygulama büyür mb artar çünkü hem hatalar giderilirken hemde yeni özellikler gelir. Zamanla telefon bu güncellemelere yetişemez ve kasmaya başlar. Yani yük artar senin bu şartlarda istediğine hitap eden ipad tarzı rami daha fazla olan bir cihaz Alman gerek. Arkadaşların dediği gibi bir note 3 te 3 gb ram olsa bile iPhone 1 gb ram ile onun yaptıklarının aynısını hatta daha fazlasını yapabilir. [emoji6]

• Beğen
Tepkiler: devilmy
Topal Pire

Topal Pire

Üye
iPhone 5S kullanan arkadaşlar deneyimlerini yazabilir mi ? Ben internet , kamera , mailler , whatsapp , arada bir oyun , birkaç tane de uygulama kullanacağım. Ekranı biraz küçük geliyor ama alışırım belki. Kasma falan yaşayan var mı ? Almaya değer mi yoksa Note 3 ya da Nexus 6'ya bakacağım.

silivriserdar

silivriserdar

Üye
iPhone 5S kullanan arkadaşlar deneyimlerini yazabilir mi ? Ben internet , kamera , mailler , whatsapp , arada bir oyun , birkaç tane de uygulama kullanacağım. Ekranı biraz küçük geliyor ama alışırım belki. Kasma falan yaşayan var mı ? Almaya değer mi yoksa Note 3 ya da Nexus 6'ya bakacağım.
Almaya değer [emoji1]

• Beğen
Tepkiler: Topal Pire
sLeepLe

sLeepLe

Üye
Selam a dostlar ben bu konuyu görmemiştim ya aksilik çıkmazsa haftaya pazar pazartesi gibi telefonu alıyorum bende aranıza katılıyorum :heyo2:

• Beğen
Tepkiler: silivriserdar
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
    Konu Sahibi
Selam a dostlar ben bu konuyu görmemiştim ya aksilik çıkmazsa haftaya pazar pazartesi gibi telefonu alıyorum bende aranıza katılıyorum :heyo2:
Hayırlı olsun. :anlas:
Hiç kasma yaşamadım. :no:

sLeepLe

sLeepLe

Üye
Telefonu aldım artık bende aranızdayım :yuru

sLeepLe

sLeepLe

Üye
6 nın şeklini beğenmedim ben :) 5s daha güzel ve beklemek istemedim :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt