bargnes
Üye
-
Konu Sahibi
-
5s gerçekten hoşuma gidiyor aklımda tek sorun bu yılda piyasada bu fiyata yakın yüksek teknoloji ve ekran çekirdek sayısı snapdragon işlemci olması güzel ama android olunca ancak bu yılki amiral cihazlarda geçişler ve ara yüz akıcı hale gelebil di ne dersinBende iPhone 5 var arkadaşım. iOS 9.2.1 beta sürümü kurulu 6 ile yarışamasa bile performans olarak gayet memnunum gta sanandreas ve mortal kombat x gibi ağır oyunları gayet iyi oynayabiliyorum. Hiç bir şekilde kasma veya yavaşlama yok çok memnunum telefonumdan. Ki 5S işlemci olarak 5 ten daha güçlü ayriyeten touch ID var. Yerinizde olsam alırdım. Zaten marketteki uygulamaların çoğunu 2-3 sene daha alacağına inanıyorum 5 ve 5S in. Tekrar söylüyorum yerinizde olsam alırım.
Benim tercihim en baba yani ios 9.3 yüklersin abi kasmazda zaten iphone 5s ios 10 a kadar alabilir görüşüm kısacası : 5S al abi. İos 9.3 yükle sürüm yükseltme kasabilir.Oyunla falan isim yok çoğu internet te vakit geçiyor 4s var o bile haaaalaaaa harika bence onuda eşime yeni aldım 5s ide kendime düşünüyorum samsung asla ve asla artık bedava Bike amiral telefonu verse Hayır ....
5s gerçekten hoşuma gidiyor aklımda tek sorun bu yılda piyasada bu fiyata yakın yüksek teknoloji ve ekran çekirdek sayısı snapdragon işlemci olması güzel ama android olunca ancak bu yılki amiral cihazlarda geçişler ve ara yüz akıcı hale gelebil di ne dersin
bak alırsan pişman olmassın bikere.siri yüklü geliyor evet şu anda vatanda falan satılanlar 9.1 yüklü geliyor böyle yerlerde gold ve silver renk tükenmiş durumda space gray mevcut.tabi telefoncudan alırsanız bilemem ben uzay grisi kullanıyorum.s5 miniden çok daha iyi bir cihaz olduğu kesin bataryaya gelirsek çok oyun oynar sürekli telefon elinde 3g takılırsan günü çıkaramayabilirsin5s siri yüklü mu geliyor yoksa güncelleme almalımıyım yuklenirse güncelleme ios 9 beraberinde sorun olurmu kullanan arkadaşlar birde renk olarak belirtirse gold altın rengi düşünüyorum yada gümüs sanirim bu arada kullandığım suan ki ürün samsung galaxy s5 mini arasındaki fark ne olur sizce ppi ikisinin de 518 sanırım batarya durumu nedir s5 mini günü bitiriyor sabah 7 den akşam 18 suları na kadar ios iphond 5s de durum nedir acaba inanin yıllardır ilk kez ios iphone kullanicam
Teşekkürlerbak alırsan pişman olmassın bikere.siri yüklü geliyor evet şu anda vatanda falan satılanlar 9.1 yüklü geliyor böyle yerlerde gold ve silver renk tükenmiş durumda space gray mevcut.tabi telefoncudan alırsanız bilemem ben uzay grisi kullanıyorum.s5 miniden çok daha iyi bir cihaz olduğu kesin bataryaya gelirsek çok oyun oynar sürekli telefon elinde 3g takılırsan günü çıkaramayabilirsin
Size gelen 9.1 sürümü ip6 da bile kasmaya neden oluyor. Aldığınızda 9.2 veya 9.2.1 beta sürümüne güncellemenizi öneririm. Bendeki mevcut sürüm 9.2.1 beta gayet memnunum ki alacağınız cihaz her şeyiyle 5 ten daha güçlü.5s siri yüklü mu geliyor yoksa güncelleme almalımıyım yuklenirse güncelleme ios 9 beraberinde sorun olurmu kullanan arkadaşlar birde renk olarak belirtirse gold altın rengi düşünüyorum yada gümüs sanirim bu arada kullandığım suan ki ürün samsung galaxy s5 mini arasındaki fark ne olur sizce ppi ikisinin de 518 sanırım batarya durumu nedir s5 mini günü bitiriyor sabah 7 den akşam 18 suları na kadar ios iphond 5s de durum nedir acaba inanin yıllardır ilk kez ios iphone kullanicam
Teşekkürler arkadaşlar .bir arkadaşımın şebeke si gitti teli kaldırdı valla yatıyor varmı böyle genel bir sorun onun ki 5 di sanirimSize gelen 9.1 sürümü ip6 da bile kasmaya neden oluyor. Aldığınızda 9.2 veya 9.2.1 beta sürümüne güncellemenizi öneririm. Bendeki mevcut sürüm 9.2.1 beta gayet memnunum ki alacağınız cihaz her şeyiyle 5 ten daha güçlü.
sorun olmazTeşekkürler arkadaşlar .bir arkadaşımın şebeke si gitti teli kaldırdı valla yatıyor varmı böyle genel bir sorun onun ki 5 di sanirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?