iPhone 5C ve Apple Dalga Konusu Oldu

Sponsorlu Bağlantılar

Samet.25

bence iPhone larda s serisi her zaman daha iyi oluyor çünkü normal versiyondaki hatalari s de gideriyolar

Türe

Türe

Üye
4'te ya da 5'te soyulma hariç ne hata vardı da duzelttiler ?

Samet.25

4'te ya da 5'te soyulma hariç ne hata vardı da duzelttiler ?
5 deki kamera sorununu düzelttiler donanimi güçlendirdiler düzeltmek derken ben s modelleri daha donanimli oluyor anlamında dedim mantikende simdi 5 cikti kullanicilar aldi hatalari Apple a bildirdiler eee adamlar da 5s serisini yaparken bu hataları göz önünde bulundurarak yapiyo 4s de şuan en kaliteli 3. iPhone bunu da unutmamak lazim 5 cikana kadar 4s götürdü Apple i

oktaygezgin

oktaygezgin

Üye
şu iphone'lara birturlu bluetooth koymadilar

serif55

serif55

Üye
Ne kadarda güzel soyluyorsun kardeşim öyle :) iphone 5 çıktı kullanıcılar aldı aa bunda şu hata varmış Apple cığım bunu düzelt 5s ini çıkarda bana bi daha geçir 3000 lirami diyorlar :)

• Beğen
Tepkiler: Dede, Invoke, .caner. ve 1 kişi daha
MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
Kendini sattı haberi yok millete laf sokuyor. Bu kafa ile anca bu kadar...

Satılması bittiği anlamına gelmiyor. Hala tam gaz devam. Aynı isim, aynı seri... Daha güçlü bir şekile. :gul:

Türe

Türe

Üye
5 deki kamera sorununu düzelttiler donanimi güçlendirdiler düzeltmek derken ben s modelleri daha donanimli oluyor anlamında dedim mantikende simdi 5 cikti kullanicilar aldi hatalari Apple a bildirdiler eee adamlar da 5s serisini yaparken bu hataları göz önünde bulundurarak yapiyo 4s de şuan en kaliteli 3. iPhone bunu da unutmamak lazim 5 cikana kadar 4s götürdü Apple i

Donanımı düzeltmek sorun düzeltmek değil.

Türe

Türe

Üye
Ne kadarda güzel soyluyorsun kardeşim öyle :) iphone 5 çıktı kullanıcılar aldı aa bunda şu hata varmış Apple cığım bunu düzelt 5s ini çıkarda bana bi daha geçir 3000 lirami diyorlar :)

10 numara yorum olmuş :ehe

• Beğen
Tepkiler: serif55
caglar b

caglar b

Üye
apple 4s alacagıma 5c alırım ama 5c bu kadar pahalı olmamalıydı

sezerr53

sezerr53

Üye
Nokia güzel reklam yapıyor iyi batırıyor iğneyi her zaman Nokia...

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
evvet daha güçlü tammam öyle.

Sana beni onaylamanı kim söylediki? Benim yazdığım mesajlardan sonra "evet öyledir vb" dalga geçen söylemler söyleme lütfen. Fandroidler ile uğraşamam.

Adamın kullandığı telefon Nexus, ama her fırsatta Nokia'yı kötülüyor. Sanırsın Google prim veriyor her kötülemesinde. Nokia batsa sana ne, batmasa ne?

0MG90

0MG90

Üye
    Konu Sahibi
Sana beni onaylamanı kim söylediki? Benim yazdığım mesajlardan sonra "evet öyledir vb" dalga geçen söylemler söyleme lütfen. Fandroidler ile uğraşamam.

Adamın kullandığı telefon Nexus, ama her fırsatta Nokia'yı kötülüyor. Sanırsın Google prim veriyor her kötülemesinde. Nokia batsa sana ne, batmasa ne?

"Adamın kullandığı telefon Nexus, ama her fırsatta Nokia'yı kötülüyor. Sanırsın Google prim veriyor her kötülemesinde. Nokia batsa sana ne, batmasa ne?"

Bu sözde sana katılıyorum.

tapatalk

tapatalk

Üye

sende her fırsatta nokia dışındaki firmaları kötülüyosun onu ne yapmamız lazım ?

MCR Killjoy

MCR Killjoy

Üye
sende her fırsatta nokia dışındaki firmaları kötülüyosun onu ne yapmamız lazım ?

Bunuda duydum ya. Pes artık. Tek tek 560 mesajımı incelemeni öneririm. Beni cep telefonu genel forumunda bulman imkansıza yakın bir şey.

MahsunCooL

MahsunCooL

Üye
Nokia garip telefonlar üretmeyi marifet mi sayıyor? Adamlar bir kamera yapmış onunla diğer markaları ezmeye çalışıyorlar. 41 MP kameranın neresi gerekli? 1 tane fotoğraf 15 MB olursa 100 fotoğraf 15 GB oluyor. Bu kadar yüksek boyutlu resimleri kullanmayı kimse istemez diye düşünüyorum. Ayrıca Apple'ın mükemmel marketi nerede WP Store'un 160.000 uygulamalı mağazası nerede? Nokia bu işleri çok biliyorsa iPhone 5'in inceliğinde bir telefon üretsin, bu telefonda kendi işletim sistemini kullansın ve mükemmel bir de uygulama marketi yapsın.
1 foto 15 mb olursa 100 foto 1,5 gb olur.. Hatta 1,4 gb kusur.. Sevgiler

tapatalk

tapatalk

Üye

Üst Alt