5 deki kamera sorununu düzelttiler donanimi güçlendirdiler düzeltmek derken ben s modelleri daha donanimli oluyor anlamında dedim mantikende simdi 5 cikti kullanicilar aldi hatalari Apple a bildirdiler eee adamlar da 5s serisini yaparken bu hataları göz önünde bulundurarak yapiyo 4s de şuan en kaliteli 3. iPhone bunu da unutmamak lazim 5 cikana kadar 4s götürdü Apple i4'te ya da 5'te soyulma hariç ne hata vardı da duzelttiler ?
Kendini sattı haberi yok millete laf sokuyor. Bu kafa ile anca bu kadar...

5 deki kamera sorununu düzelttiler donanimi güçlendirdiler düzeltmek derken ben s modelleri daha donanimli oluyor anlamında dedim mantikende simdi 5 cikti kullanicilar aldi hatalari Apple a bildirdiler eee adamlar da 5s serisini yaparken bu hataları göz önünde bulundurarak yapiyo 4s de şuan en kaliteli 3. iPhone bunu da unutmamak lazim 5 cikana kadar 4s götürdü Apple i
Ne kadarda güzel soyluyorsun kardeşim öyleiphone 5 çıktı kullanıcılar aldı aa bunda şu hata varmış Apple cığım bunu düzelt 5s ini çıkarda bana bi daha geçir 3000 lirami diyorlar
![]()

evvet daha güçlü tammam öyle.Satılması bittiği anlamına gelmiyor. Hala tam gaz devam. Aynı isim, aynı seri... Daha güçlü bir şekile.![]()
evvet daha güçlü tammam öyle.
evvet daha güçlü tammam öyle.
Sana beni onaylamanı kim söylediki? Benim yazdığım mesajlardan sonra "evet öyledir vb" dalga geçen söylemler söyleme lütfen. Fandroidler ile uğraşamam.
Adamın kullandığı telefon Nexus, ama her fırsatta Nokia'yı kötülüyor. Sanırsın Google prim veriyor her kötülemesinde. Nokia batsa sana ne, batmasa ne?
sende her fırsatta nokia dışındaki firmaları kötülüyosun onu ne yapmamız lazım ?Sana beni onaylamanı kim söylediki? Benim yazdığım mesajlardan sonra "evet öyledir vb" dalga geçen söylemler söyleme lütfen. Fandroidler ile uğraşamam.
Adamın kullandığı telefon Nexus, ama her fırsatta Nokia'yı kötülüyor. Sanırsın Google prim veriyor her kötülemesinde. Nokia batsa sana ne, batmasa ne?
sende her fırsatta nokia dışındaki firmaları kötülüyosun onu ne yapmamız lazım ?
budlum hesini çıkardım döküman olarakBunuda duydum ya. Pes artık. Tek tek 560 mesajımı incelemeni öneririm. Beni cep telefonu genel forumunda bulman imkansıza yakın bir şey.
budlum hesini çıkardım döküman olarak
1 foto 15 mb olursa 100 foto 1,5 gb olur.. Hatta 1,4 gb kusur.. SevgilerNokia garip telefonlar üretmeyi marifet mi sayıyor? Adamlar bir kamera yapmış onunla diğer markaları ezmeye çalışıyorlar. 41 MP kameranın neresi gerekli? 1 tane fotoğraf 15 MB olursa 100 fotoğraf 15 GB oluyor. Bu kadar yüksek boyutlu resimleri kullanmayı kimse istemez diye düşünüyorum. Ayrıca Apple'ın mükemmel marketi nerede WP Store'un 160.000 uygulamalı mağazası nerede? Nokia bu işleri çok biliyorsa iPhone 5'in inceliğinde bir telefon üretsin, bu telefonda kendi işletim sistemini kullansın ve mükemmel bir de uygulama marketi yapsın.
adam hata yapmış ne abartıyosun. ayrıca bende bin tane fotoğraf var. 15 mb fotoğraf boyutu çok fazla.1 foto 15 mb olursa 100 foto 1,5 gb olur.. Hatta 1,4 gb kusur.. Sevgiler