Apple iPhone 5C için ilk reklam filmini yayınladı

Sponsorlu Bağlantılar

ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Apple iPhone 5C için ilk reklam filmini yayınladı
10 Eylül tarihinde Apple, yeni iPhone modellerini düzenliği etkinlikle tanıtmıştı. Uzun süredir ortada dolaşan söylentiler doğru çıkarken, Apple’ın akıllılarından bir tanesi iPhone 5S, diğeri de iPhone 5C olarak duyuruldu. Apple’ın yeni akıllısı iPhone 5S, iPhone 5 tasarımında alüminyum ve cam malzeme ile gelirken, iPhone 5C ise polikarbonat kasa yapısı ile tasarlanmış.



Apple iPhone 5C, düşük fiyatlı iPhone modeli olarak iddia edilirken, çok da uygun fiyatlı sunulmayacağını belirtelim. Amerika Birleşik Devletleri‘nde ki fiyatlara bakacak olursak eğer, 16GB kapasitede ki modeli 549$, 32GB modeli ise 649$ fiyat etiketine sahip.

Teknik özelliklerini sunacak olursak, Apple’ın yeni akıllısı 4″ büyüklüğünde ve 1136×640 piksel IPS LCD dokunmatik ekran ile geliyor. 1GB sistem belleği ile gelen akıllı telefon 16GB ve 32GB olmak üzere iki farklı veri kapasitesinde sunulacak.

Akıllı telefonun arka yüzünde 8MP kamera yer alırken, ön tarafında da1.2MP FaceTime kamera konumlandırılmış. Yonga seti olarak 1.3Ghz çift çekirdekli Apple A6 yonga seti yer alıyor.

Apple iPhone 5C için ilk reklam filmini de yayınladı. Bu reklam filminde plastik kasa yapısına dikkat çekilmiş.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Apple iPhone 5C için ilk reklam filmini yayınladı
 
Invoke

Invoke

Üye
5S'in reklamı çok artistlik dururken bu daha çok çakma, ikinci el, fakir duruyor :D
 
  • Beğen
Tepkiler: BLooD_ReG


Üst Alt