gje
Üye
-
Konu Sahibi
-
dostum ultra nın çıkmasına daha çok var. eylül gibi. bizim tanıdık p tesi gider carsamba gelir.bende samsung galaxy s4 diyorum ama tabi xperia z ultra da öneririm
Yani Hatice de alınabilir S4 te. birde bi yerde hatan var. bugün inceledim ve sürüm 4.2.2 idi. 4.3 Allah bilir ne zaman gelir 5 Allah bilir ne zaman gelir
peki htc ne zaman güncelleme alır? aslında umudum çok yüksek. htc nin 5.1 i alıp 5.2 yi de almasından. çünkü en kötü telefonda bile htcnin en azından 4.0.4 var. customlarla 4.2.2 yüklenir. o yüzden htc iyi bu konuda. samsungu sevmememin bir sebebi de telefonları etmesi. bir türlü güncelleme vermiyorlar. 1 tane 2 tane en fazla 3 tane güncelleme veriyor. gerisi yok. yeni telefonlara asılıyor. s5 çıkınca yada s4 plus neyse artık. s4 ü bırakıp gidebilirler.
Hatam yok şuan en güncel sürüm 4.2.2 mevcut telefonda. Htc One için yeni sunulmaya başlandı. Güncelleme desteğinin iyi olduğunu belirtmek istedim. 4.3 sürümü S4'ün google edition versiyonu için sızdırıldı yakın zamanda gelmesi bekleniyor. Android 5.0 ise bu sene içinde gelmesi bekleniyor ki gelmesi yüksek çünkü iOS7 gelicek ona karşı çıkarırlar
peki htc ne zaman güncelleme alır? aslında umudum çok yüksek. htc nin 5.1 i alıp 5.2 yi de almasından. çünkü en kötü telefonda bile htcnin en azından 4.0.4 var. customlarla 4.2.2 yüklenir. o yüzden htc iyi bu konuda. samsungu sevmememin bir sebebi de telefonları etmesi. bir türlü güncelleme vermiyorlar. 1 tane 2 tane en fazla 3 tane güncelleme veriyor. gerisi yok. yeni telefonlara asılıyor. s5 çıkınca yada s4 plus neyse artık. s4 ü bırakıp gidebilirler.
oyun performansı nasıl ikisinde de ?
anladım. fakat bunu kabul etmelisin ki hiç bi cihazda iphone kadar akıcı oyun oynayamazsın.
Htc One Adreno 320 var. Şimdi S4'ün 2 versiyonu var birinde Adreno 320 var diğerinde PowerVR 544MP3. Burada iş yazılımcılara düşüyor biraz. Oyunda göre değişkenlik gösterebiliyor ama genel olarak ikiside iyi. S4'ün PowerVR kullanması avantaj çünkü iPhoneda kullanıyor ve lag olmuyor oyunlarda. PowerVR yazılımcılar için daha elverişli sanırım.
anladım. fakat bunu kabul etmelisin ki hiç bi cihazda iphone kadar akıcı oyun oynayamazsın.)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?