İphone 5 Mi Alsam Lumia 920 Mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi

• İphone 5

Kullanılan: 14 43.8%
  • Lumia 920

Kullanılan: 18 56.3%

• Kullanılan toplam oy
    32
ecel54

ecel54

Üye
lumia 920 :yuru

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
L920.

pirenuri

pirenuri

Üye
eğer çok oyun uygylama istiyorsan iphone 5 ama yok bi kaç tane olsun 1 yıl içinde mağaza dolacak ben beklerim diyorsan tabiki lumia 920 çünkü diğer özelliklerde hep lumia önde (istisnalar kaideyi bozmaz.) fiyat olarakta neredeyse 2 katı olcak :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aradaki fiyat farkını baz alırsak her türlü Lumia 920 almak daha mantıklı.

MaxicepManyagı

Üye
920 al kardeşim hayırlı günlerde kullan :)

gkcll

gkcll

Üye
Lumia 920 al arkadaşları dinle derim

enterneoll

enterneoll

Üye
s3 mini çıktımı ya ?

Salihç.

Üye
Lumiya guse; degil ayfon gusel androıddde ıyı

Gascoine

Gascoine

Üye
Apple neye dayanarak bu cihaza 3.300 TL fiyat belirlemiş merak etmiyor değilim.. teknik özelliklerine bakıyorum altından giriyorum üstünden çıkıyorum pek farklı bir özellik göremedim.. Lumia'ya bakıyorum bir telefonda aranacak özellikler ve hatta fazlası mevcut.. Apple elma'nın dozunu fazla kaçırmış bu sefer..

phasan

phasan

Üye
920nin işlemcisi mi yoksa iphone 5in işlemcisi mi daha hızlı bilen varmı ?

4s iyi de 5 bilmiyorum

- - - Eklendi - - -

Bu işlerde sadece işlemciler değil işletim sistemleri de ele alınır.Biri IOS biri windows .Internet dünyasına gelecek olursak Lumia 920 Iphone 5 i her türlü tokatlıyor.Videoları zaten mevcut uygulama konusuna gelirsek bence gene windows önde.

Uygulamada ios fazla

BlaCkMaGiC05

Üye

Bu işlerde sadece işlemciler değil işletim sistemleri de ele alınır.Biri IOS biri windows .Internet dünyasına gelecek olursak Lumia 920 Iphone 5 i her türlü tokatlıyor.Videoları zaten mevcut uygulama konusuna gelirsek bence gene windows önde.

ciddiye alıp yorum yapıcaktım ama son cümleni görünce tartışmaktan vazgeçtim. ("mevcut uygulama konusuna gelirsek bence gene windows önde.")

yurtdışından getirme şansın varsa iphone5 derim kesinlikle ama Türkiye'de o paralar verilmez bence s3 veya note2de düşün derim, lumia920'de metro arayüzü, menü felan çok kötü benc;, uygulamalar içinde ios veya androide yetişmekten bahsetmeyeceğim ama yeterli düzeye gelmesi için en az 1-1.5 yıl beklemek lazım bence

Esendağlı

Esendağlı

Üye
Elma nın tadı bozuldu arkadaşlar,bundan gari Lumia yiyin be:)

phasan

phasan

Üye
Apple son kozunu daha oynamadi

emreilhans

emreilhans

Üye
1 yil sonra alinir WP
Simdi alacaksan ya android ya ios gerisi hikaye.

defterdarr

Üye
arkadaslar siz nerde yasiyosunuz ? İphone5 tr ye resmi olarak 3.300e mi geldi lumianin hic bir + si yok ip5e gore. Simdi telefon aliyosan ya samsung ya apple suan nir alternatif yok. Bu telefonlari alir almaz gider gta3 nova3 direk oynarsin 5.5inc ekranda aspalth iyi olur valla

ecel54

ecel54

Üye
arkadaslar siz nerde yasiyosunuz ? İphone5 tr ye resmi olarak 3.300e mi geldi lumianin hic bir + si yok ip5e gore. Simdi telefon aliyosan ya samsung ya apple suan nir alternatif yok. Bu telefonlari alir almaz gider gta3 nova3 direk oynarsin 5.5inc ekranda aspalth iyi olur valla

sen telefona oyun için baktığın için öyle düşünüyorsun

Üst Alt