İphone 5 Mi Alsam Lumia 920 Mi ?

Sponsorlu Bağlantılar

Hangisi

• İphone 5

Kullanılan: 14 43.8%
  • Lumia 920

Kullanılan: 18 56.3%

• Kullanılan toplam oy
    32
Shorty Meeks

Shorty Meeks

Üye
    Konu Sahibi
İphone 5 Mi Alsam Lumia 920 Mi ?
arkadaşlar ben androidi hiç sevmedim yakın zamanda satıp yeni bir cihaz alacağım.Sizce hangisi ?

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
lumia 920 :oke:

R.A.M

R.A.M

Üye
lumia 920

Kerim.

Kerim.

Üye
Lumia920 ama ios istiyosan 4s:)

Gascoine

Gascoine

Üye
Iphone 5'i Lumia 920 ile kıyasladığınızda özellik olarak pek bir fark olmadığını hatta Lumia'nın daha ağır bastığını görebilirsin. Fiyat olarak baktığımızda ise aralarında ciddi bir fiyat farkı olduğunu görebilirsin. Kesinlikle Lumia 920 diyorum.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
920nin işlemcisi mi yoksa iphone 5in işlemcisi mi daha hızlı bilen varmı ?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Özellik olarak Lumia daha iyi hem de fiyat açısından çok daha avantajlı.

Black-killing

Black-killing

Üye
920nin işlemcisi mi yoksa iphone 5in işlemcisi mi daha hızlı bilen varmı ?

Bu işlerde sadece işlemciler değil işletim sistemleri de ele alınır.Biri IOS biri windows .Internet dünyasına gelecek olursak Lumia 920 Iphone 5 i her türlü tokatlıyor.Videoları zaten mevcut uygulama konusuna gelirsek bence gene windows önde.

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye

Bu işlerde sadece işlemciler değil işletim sistemleri de ele alınır.Biri IOS biri windows .Internet dünyasına gelecek olursak Lumia 920 Iphone 5 i her türlü tokatlıyor.Videoları zaten mevcut uygulama konusuna gelirsek bence gene windows önde.
cevap için teşekkürler. :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Tokatlıyor :ehe

Black-killing

Black-killing

Üye
Konuya gelirsek Iphone 5 kötü cihaz değil yalnız bi telefonu 3 bin Lira yapıyorsan eksik bi özellik eksik olmayacak yani fiyatına değmez bence her türlü Lumia :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
LUMİA 920 :yuru

brhn34

brhn34

Üye
bencede lumia920

SkyLaBTR

SkyLaBTR

Üye
Çoğu kişi gibi 920 diyorm

Seglopsi

Seglopsi

Üye
eğer markası fark etmez, işlemcisi de sorun olmaz dersen (ki işlemciler arasında aslında pek fark yok ama A6 Lumia'lardaki Krait'in biraz önünde) her türlü L920.. işlemcisi ve markası dışında bence İP5'den üstün.

Üst Alt