kımse sanırım ıstısnalar harıc hale hazırda ip4 te guzel zaten ama tercıh edılmemesının sebebı cok pahalı olması ve ios un sıkıntıları.telefona şarkı atmak ıcın bıle itunes programı gerekıyor bluetooth ıle sarkıda atılmıyordu sanırım sadece kulaklık ıcındı bluetooth pehh.flash ın olmamasıda en buyuk eksısı bunun yanında hafıza kartı ve bataryayı degısılememesıde cabası.
iphone 5 çıkarsa kimler androiden vazgecer![]()

Bir iPhone fanatiği olarak dediklerine katılıyorum. O kadar paranın karşılığını tam olarak veremiyor açıkcası. Evet doğru dünyanın en iyi ekranlarından birine sahip fakat özellik olarak çok kısıtlı. iTunes a bağlılık azaldı. Başka programlarlada yapılabiliyor işlemler. fakat programsız hiç birşey yapılamıyor. Sadece telefondan pc ye resim atılabiliyor.kımse sanırım ıstısnalar harıc hale hazırda ip4 te guzel zaten ama tercıh edılmemesının sebebı cok pahalı olması ve ios un sıkıntıları.telefona şarkı atmak ıcın bıle itunes programı gerekıyor bluetooth ıle sarkıda atılmıyordu sanırım sadece kulaklık ıcındı bluetooth pehh.flash ın olmamasıda en buyuk eksısı bunun yanında hafıza kartı ve bataryayı degısılememesıde cabası.
süpriz bekleme bence,böyle gelmiş böyle gider iTunes yeni sürüm hazırlıyorlar bi yandan
Bir iPhone fanatiği olarak dediklerine katılıyorum. O kadar paranın karşılığını tam olarak veremiyor açıkcası. Evet doğru dünyanın en iyi ekranlarından birine sahip fakat özellik olarak çok kısıtlı. iTunes a bağlılık azaldı. Başka programlarlada yapılabiliyor işlemler. fakat programsız hiç birşey yapılamıyor. Sadece telefondan pc ye resim atılabiliyor.
Belki iPhone 5 de bize bir sürpriz yaparlar, bluetooth falan..

süpriz bekleme bence,böyle gelmiş böyle gider iTunes yeni sürüm hazırlıyorlar bi yandan![]()

Çıktığında kesin 2000 TL üzerinde satılır.. dedikodulara göre 3D kamera olacakmış üzerinde.. jailbreak yapılmadığı sürece sıkıntılı bir cihaz.. ben değişmeyi düşünmem açıkçası.. o kadar para verdikten sonra en üst düzey android cihazı alırım ve deyim yerindeyse her platformda uçarım![]()

Geçen tandığımın elinde gördüm iphone 4
Benim cebimdeki motorola milestoneyi çıkarttım
2sini yan yana getirdim
Milestone;
ip4
Ve kurcaladım, ikisini test ettim, sadece iphonein üstün özelliği
512mb ram
Yüksek çözünürlüklü ekran
Milestonenin üstün özellikleri;
Bluetooth
Çift flashlı kamera
Androidtooo ==)
Tam Qwry Klavye
dPad
İnce tasarım
Ses
Kamera kalitesi
Oyunlar
Performans
İşlemci (1.1ghz oc)
Hız
Kesintisiz sinyal gücü =)
720p video kayıt
Gerçek haraket edebilen oynak autofocus kamera!
Linux+özgürlük =)
Metal kasası ve kaymayı önleyen yapısı
Asla çizlmeyen ekranı!?
3.7 inc ekran
vs
vs
vs
say say bitiriemem
peki milestoneyi kaça aldım? sıfır kutusunda 640 tl
peki iphone 4 ooooooooohhhhhhoooooştttttt be
Yani diyorumki, iphoneye okadar parayı verene yazık, gerçekten yazık...
Sadece pahallı diye telefonun adı çıktı, lüks telefonu oldu, zengin telefonu oldu diye alıyor herkez, halbuki az internette araştırın iphonenin maliyet fiyatı nekadar? size satılanın %90lık payı bile yok maliyetinde.
Milyarlarca lira bi artistlik bi elma ve alo demek için verilmez...

Geçen tandığımın elinde gördüm iphone 4
Benim cebimdeki motorola milestoneyi çıkarttım
2sini yan yana getirdim
Milestone;
ip4
Ve kurcaladım, ikisini test ettim, sadece iphonein üstün özelliği
512mb ram
Yüksek çözünürlüklü ekran
Milestonenin üstün özellikleri;
Bluetooth
Çift flashlı kamera
Androidtooo ==)
Tam Qwry Klavye
dPad
İnce tasarım
Ses
Kamera kalitesi
Oyunlar
Performans
İşlemci (1.1ghz oc)
Hız
Kesintisiz sinyal gücü =)
720p video kayıt
Gerçek haraket edebilen oynak autofocus kamera!
Linux+özgürlük =)
Metal kasası ve kaymayı önleyen yapısı
Asla çizlmeyen ekranı!?
3.7 inc ekran
vs
vs
vs
say say bitiriemem
peki milestoneyi kaça aldım? sıfır kutusunda 640 tl
peki iphone 4 ooooooooohhhhhhoooooştttttt be
Yani diyorumki, iphoneye okadar parayı verene yazık, gerçekten yazık...
Sadece pahallı diye telefonun adı çıktı, lüks telefonu oldu, zengin telefonu oldu diye alıyor herkez, halbuki az internette araştırın iphonenin maliyet fiyatı nekadar? size satılanın %90lık payı bile yok maliyetinde.
Milyarlarca lira bi artistlik bi elma ve alo demek için verilmez...