İphone 4S mi, Lumia 920 mi?

Kararımı verdim birkaç ay bekleyip %90 Lumia alıcam. O zamana kadar hem güncelleme gelir hem de sistem iyice oturur.
Bende hak veriyorum kararına şimdiden hayırlı olsun..Bende 1-2 sene bekleyip yeni modellerinden alacağım inşalah daha güzelleri gelecek WP'nin.Şuan Nokia 701 ihtiyaçlarımı karşılıyor.

İphone 4s in üstüne aldım. Tek kelime ile can geldi.
Sent from my RM-821_eu_turkey_343 using Board Express

Türe

Üye
İhtiyaclarina bagli. Uygulama ise 4s digerleri icin 920

Türe

Üye
Gormedim kararini hayirli ola

Umarım micrsoft gereken desteği verir çunku Windows ile Phone kısmı ayrı çalışıyor 2023 kadar windows 8 e destek vericeğini söyledi ama bakalım phone için ne kadar olucak ve ya o kadar sürede neler yapacakları önemli

pirenuri

Üye

Microsoft söz verdi. Aşırı destekliyceklermiş

920 için 4 yıl destek gelecek. Ama bu 4'ten sonra destek gelmeyeceği anlamına gelmiyor devam da edebilir.

Umarım Gereken desteği iyi bir şekilde kullanırlar yoksa bu kadar tutmuşken hata yaparlarsa çok kötü olur.

Ama öyle bir hata yapmazlar zamanında Symbian telefonlara yapmışlardı bir yazılım geliyor sadece browser'ı değiştiriyorlar daha kötü oluyordu dersini almışlardır bir daha böyle bir hata yapmaz Nokia.

Konu Sahibi
Tavsiye veren herkese çok büyük teşekkürlerimi sunuyorum. Lumia 920 almış ya da alacaklara da hayırlı olsun..

Bence git ve incele yine de ben inceledim 5 dakika gireyim dedim aradan saatler geçince görevliler yerde sürüklediler salya sümük

Bence git ve incele yine de ben inceledim 5 dakika gireyim dedim aradan saatler geçince görevliler yerde sürüklediler salya sümük
Ahah güldürdün aksam aksam allah senide güldürsün Nokia öyle bir hata yaparsa gerçekten kullanıcı kaybeder daha bukadar yeni bir sistem gercekten iyi sattığı halde hataları düzeltmeye çalışırken kötü yaparlarsa çok büyük bir hata olur..Onun için ders almış olması ve düzgün,seri güncellemeler vermesi lazım bana göre..

Amin inşallah hepimiz güleriz ömür boyu .

papakudioflu

Emekli Yönetici
oncelikle şu 4yil destek olayi nereden cikti bilmiyorum ama microsoftun resmi aciklamasi 21haziran 2012'den sonra mobil platformlar icin cikan tum yazilimlara minimum 18ay yazilim guncelleme destegi verilecegiydi.
Lumia920 olayina gelirsek artik belli seviyede kullanicisi da oldugunu varsayarak uygulama konusunda ihtiyaclari karşilayip karşilamadigini kullanicilara sorabilirsiniz. Oyun olarak tabi ki playstore ile karşilaştirilamaz fakat bu oyun olmadigi anlamina da gelmez. Wp8 tanitimini izlediyseniz kisa zamanda gelicek oyunlari gormuşsunuzdur tek tek yazmaya gerek yok. Degişik sistem ve arayuz kullanmak konusunda ise wp tam isabet bir karar olur. Zira alişila gelmiş tek duze ikonlu tasarimdan live tile canli kutucuklar hem kullanişli hem de hem de hoş bir goruntu veriyor. Wp8'in alacagi ilk major guncellemede(wpblue olabilir isim kesin degil) o canli kutucuklar 3boyutlu olacak ve kullanişliliklari ve gorsellikleri bir o kadar daha articak. Beklemek veya beklememek size ve kesenize kalmiş bunun kararini siz verebilirsiniz.

Bana kalırsa 4s al, veya gittigidiyorda 2200 civarı fiyata iphone 5 bulabilirsin. Neden iphone diyorum çünkü s3 zaten istediklerini karşılıyor.Kız arkadaşında iphone var heralde o yüzden almanı istiyor.Facetime ile rahat rahat görüşebilirsiniz