İPhone 4S almayı düşünüyorum. Yardım eder misiniz ?

Sponsorlu Bağlantılar

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
ekran o kadar da küçük değil. Benim için sorun olmaz. Önemli olan oyunları çalıştırması. İOS'ta 3 yıl içinde çıkacak olan oyunları çalıştırsın yeter. Tek korkum onları çalıştırmaması. Sizce çalıştırır mı ?

Eğer oyundan kastın büyük boyutlu oyunlar ihtimal yok ama temple run gibi oyunlar sorun çıkartmaz heralde

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Tasarım-yazılım-fiyat vs tamamen farklı 2 üründen bahsediyorsunuz bunun tavsiyesi olmaz :)
Biri plastik biri metal biri ios biri android :)
Gözünüze hangisi hoş geliyorsa onu alın.Telefonlar çok kullanışlı ve zorunlu bir aksesuardır,öncelikle bunu düşünün.Ki kaldıkı bahsi geçen telefonlar son derece yüksek performanslara sahiptir.Bence telefonu oyun oynamak için almayın,en azından ilk tercih sebebiniz bu olmasın.

theyunus

theyunus

Üye
Oyun ipad de oynanır
Muhteşem oyunlar var ve oyunlar kesinlikle donmuyor
Dehşet veriyor retina ekran ile HD oyunlar

enesrsln

enesrsln

Üye
    Konu Sahibi
Eğer oyundan kastın büyük boyutlu oyunlar ihtimal yok ama temple run gibi oyunlar sorun çıkartmaz heralde
Oynadığım oyunlar NFS Most Wanted,Asphalt 7,Subway Surfers,Temple Run Serisi, Fifa 13, The Amazing Spiderman vs. olacak.
İlerde de bu tür oyunlar oynarım. Silahlı oyunları pek oynamam.

fk555897

fk555897

Üye
Oynadığım oyunlar NFS Most Wanted,Asphalt 7,Subway Surfers,Temple Run Serisi, Fifa 13, The Amazing Spiderman vs. olacak.
İlerde de bu tür oyunlar oynarım. Silahlı oyunları pek oynamam.

Bu oyunların yeni sürümlerinde sorun yaşatabilir ama bu oyunlarda sorun çıkartmaz.