musti15fb
Üye
-
Konu Sahibi
-
Lumia 920 Microsoft tun olay güncelleme si diye bir şey dolaşıyor kesinlikle al derim Artı arkadaş 2 telefon istiyor kalmış note 2 yazıyorsunuz bende böyle insaları anlamıyorum not2 alacaksa s3 niye satsın
eğer 2 telefon istiyorsa arkadaş kesin Lumia 920 yi alsın. Lumianın tek eksiği oyun uygulama o açıklarınıda s3ten kapatır. Bukadar basit kardeşim git bir Turkcell yada nokiashopa incele telefonu beğenirsen al
İki telefonu da inceledim aklımda Lumia 920 kaldı, ama çevrem yeni işletim sisteminin sorunları olur dedi 4S'in de uygulaması çok.. O yüzden kararsızım.. İki telefon fikiri bile güzel ama S3'ü satıcam.. O yüzden yeni aldığım telefon istediğimi yapmalı..
Anladım seni kardeşim. Bak s3 ü neden sattığını bilmem lazım. Eğer oyun uygulama istiyorsan S3ü de var zaten 4s in S3 den hiç bir üstünlüğü yok.Eğer giderde s3ü satıp 4s alırsan çok saçma olur.Örneğin şuna benzer: 60 binlik değerinde şık otomobili satıp üstüne 15 20 bin daha koyup 50 binlik araba almaya benzer olay . Yok oyun uygulama 2-3 ay beklerim diyorsan git al Lumiayı rahat et. Umarım anlamışsındır dediğimi iyi forumlar
Yeni bir işletim sistemi denemek için satıyorum. Normalde ihtiyaçlarımı karşılıyor. Ama birkaç ay bekleyip yeni telefon almak daha iyi gibi.. Tavsiyen için çok teşekkür ederim kardeşim.
4s baba ya
Hikayeci appstore ve google play ayricaliktir.başka konu da s3e baba diyordun nokia düşmanlığı yapmaya gerek yok dostum lumia 920 al kardeşim sen böyle insaları dinleme pişman olursan adresi vereyim gel kafama sık
Kararımı verdim birkaç ay bekleyip %90 Lumia alıcam. O zamana kadar hem güncelleme gelir hem de sistem iyice oturur.
Kararımı verdim birkaç ay bekleyip %90 Lumia alıcam. O zamana kadar hem güncelleme gelir hem de sistem iyice oturur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?