İphone 4S mi, Lumia 920 mi?

Konu Sahibi
İphone 4S mi, Lumia 920 mi?
Şu anda Galaxy S3 kullanıyorum Ve yeni telefon almayı düşünüyorum. Bütçem 2000 TL.. İkisi arasında takılıp kaldım, telefonda oyun oynarım, film izlerim ve gereken tüm uygulamaları yüklerim. Kız arkadaşımla da görüntülü konuşurum devamlı. Ona kalsa İphone alayım ama buraya da bir sorayım dedim.

Not:Android gerçekten iyi bir işletim sistemi ancak Nexus kullanmıyorsanız güncellemeler gecikir belki hiç gelmez. Bu yüzden destek alan bir telefon istiyorum. :confused:

Destek istiyorsan Lumiaya 4 yıl destek gelecek kamera için de iyi ama oyun istiyorsan iPhone 4s daha uygun olur.

Bence hiç bulaşma s3 oyunda karşılar film de ama illa değiştirecem diosan note 2 ama oda android başkada yerine oturmuş işletim bulamazsın zaten ios da dahil

pirenuri

Üye
Lumia920 gerçekten iyi bir telefon. Benim görüşümce s3tende İphone 4sten kat kat iyi sadece uygulama sıkıntısı var şuanda ama oda 6-10 ay arası bitecek ve birçok kişide bana katılıyordur ama s3 ü satıp Lumia920 almak mantıksızca bir yaklaşım gibi geliyor bana bence elinde beklet s3 ü Lumia 920 nin bir üs modeli çıkınca al. Biliyorum telefonu görünce aşık olmuş olabilirsin. S3üden 4S geçmek zaten aşırı saçma olur. Okuldaki arkadaşım 4s i satıp s3 alcaktı hatta.Sen en iyisi beklet elinde telefonu ama yok illa alcam zenginim diyorsan Git Lumiayı al eğer oyunda çok oynuyorsan s3ü de satma.Oyununu s3 ten oynarsın geri kalan tüm işlerini Lumiadan yaparsın. Bkz. Ben S2 yi satmıyorum oyun için onu kullancam. Geri kalan herşey için Lumia 920 Güzel Slogan oldu aslında: ''Geri kalan herşey için Lumia 920''

gkcll

Üye
Lumia 920 Microsoft tun olay güncelleme si diye bir şey dolaşıyor kesinlikle al derim Artı arkadaş 2 telefon istiyor kalmış note 2 yazıyorsunuz bende böyle insaları anlamıyorum not2 alacaksa s3 niye satsın

pirenuri

Üye
Lumia 920 Microsoft tun olay güncelleme si diye bir şey dolaşıyor kesinlikle al derim Artı arkadaş 2 telefon istiyor kalmış note 2 yazıyorsunuz bende böyle insaları anlamıyorum not2 alacaksa s3 niye satsın

eğer 2 telefon istiyorsa arkadaş kesin Lumia 920 yi alsın. Lumianın tek eksiği oyun uygulama o açıklarınıda s3ten kapatır. Bukadar basit kardeşim git bir Turkcell yada nokiashopa incele telefonu beğenirsen al

Konu Sahibi
eğer 2 telefon istiyorsa arkadaş kesin Lumia 920 yi alsın. Lumianın tek eksiği oyun uygulama o açıklarınıda s3ten kapatır. Bukadar basit kardeşim git bir Turkcell yada nokiashopa incele telefonu beğenirsen al

İki telefonu da inceledim aklımda Lumia 920 kaldı, ama çevrem yeni işletim sisteminin sorunları olur dedi 4S'in de uygulaması çok.. O yüzden kararsızım.. İki telefon fikiri bile güzel ama S3'ü satıcam.. O yüzden yeni aldığım telefon istediğimi yapmalı..

pirenuri

Üye

Anladım seni kardeşim. Bak s3 ü neden sattığını bilmem lazım. Eğer oyun uygulama istiyorsan S3ü de var zaten 4s in S3 den hiç bir üstünlüğü yok.Eğer giderde s3ü satıp 4s alırsan çok saçma olur.Örneğin şuna benzer: 60 binlik değerinde şık otomobili satıp üstüne 15 20 bin daha koyup 50 binlik araba almaya benzer olay . Yok oyun uygulama 2-3 ay beklerim diyorsan git al Lumiayı rahat et. Umarım anlamışsındır dediğimi iyi forumlar

Konu Sahibi

Yeni bir işletim sistemi denemek için satıyorum. Normalde ihtiyaçlarımı karşılıyor. Ama birkaç ay bekleyip yeni telefon almak daha iyi gibi.. Tavsiyen için çok teşekkür ederim kardeşim.

pirenuri

Üye
Yeni bir işletim sistemi denemek için satıyorum. Normalde ihtiyaçlarımı karşılıyor. Ama birkaç ay bekleyip yeni telefon almak daha iyi gibi.. Tavsiyen için çok teşekkür ederim kardeşim.

Bu kadar çok hızlı telefon değiştirmemeni öneririm yoksa bu teknolojinin kurbanı olursun kapar götürür seni valla

Placebo-

Üye
Uygulama çok önemli ise, Iphone 4s fakat jb yapmalısın.

başka konu da s3e baba diyordun nokia düşmanlığı yapmaya gerek yok dostum lumia 920 al kardeşim sen böyle insaları dinleme pişman olursan adresi vereyim gel kafama sık
Hikayeci appstore ve google play ayricaliktir.

pirenuri

Üye
gkcll arkadaşıma katılıyorum. Sadece nokia düşmanlığı yaptıkları başka bişi değil sen benim dediklerimi dinle kardeşim

İki telefon kullanıcaksan Lumia920 hem zaten amacın yeni bir işletim sistemine geçmek değilmi..Karşında yepyeni ve mükemmel gözüken ( daha kullanma fırsatım olmadı o yüzden gözüken ) bir işletim sistemi var uygulama ve oyun eksiginide pirenuri arkadaşımın dediği gibi en geç 1 seneye kapatır..Microsoft bu sonucta kötü bir firma falanda değil.Ben Lumia920 tarafındayım en geç 1 seneye kapanır uygulama ve oyun eksiği ve üstüne 4 yıl destekte gelecek Windows Phone'a. S3'ten 4s e geçmek bana pek iyi bir düşünce gelmiyor karşı çıkanlarda olabilir fakat bu benim düşüncem..Amacın gercekten yeni bir işletim sistemi ise Windows Phone gibi çok güzel bir sistem duruyor.

Konu Sahibi
Kararımı verdim birkaç ay bekleyip %90 Lumia alıcam. O zamana kadar hem güncelleme gelir hem de sistem iyice oturur.

pirenuri

Üye
Kararımı verdim birkaç ay bekleyip %90 Lumia alıcam. O zamana kadar hem güncelleme gelir hem de sistem iyice oturur.

Benimde düşencem bu olurdu hak veriyorum sana şimdiden hayırlı olsun diyorum bende 1 ay içerisinde sarısını alcağım inşallah.Çok mükemmel bir cihaz

- - - Eklendi - - -

Benimde düşencem bu olurdu hak veriyorum sana şimdiden hayırlı olsun diyorum bende 1 ay içerisinde sarısını alcağım inşallah.Çok mükemmel bir cihaz