Iphone 4s mi htc one x mi?

HAGİSİ?

• BU GÜNE KADARKİ EN İNANILMAZ IPHONE...

Kullanılan: 14 43.8%
  • Üstün performans standart bir özelliktir..HTC ONE X

Kullanılan: 19 59.4%

• Kullanılan toplam oy
    32

one x süper bişy ama işletim sistemi farkı işi bozuyor isterse 8çekirdek olsun ama açacak bişy yoksa ...

---------- Eklendi @ 23:13:06 ---------- Yazıldı @ 23:10:51 ----------

Bu sitenin objektifliği sıfır . Çünkü millet oyluyor . Bu ankete bakıp da cihaz alana pes derim

bu sitede nokia n73 ile iphone 4 yada 4s kıyaslaması bile var dahası n73 yüzde 95 in üstünde )))

teknoloq

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar ben sorunumu şöyle dile getireyim ozaman androidin önü açik mi yoksa ios her daim en iyisimi olacak?

Türe

Üye
Bunu zaman gösterecek dostum teknoloji çok hızlı bekleyip görmeli..

papakudioflu

Emekli Yönetici
googlenin yaptıgı şeyin önü kapalı olurmu trident bile anroid telefonnnn çıkarmıs
zaten androidin sorunu buradan başlayor trident bile kullanırsa (ki çin de adını bile duymadıgımız onlarca telefon markası var) androidin kalitesi her gecen gün düşer

Tepkiler: süper nova

teknoloq

Üye
    Konu Sahibi
galiba bu durumda benim bilgim daha fazla arkadaşlar iosta 2 kat uygulama bulunmasının tek sebebi var oda modellerin az ve benzer olması ve böylece uygulamaların daha kolay yapılması

---------- Eklendi @ 00:27:47 ---------- Yazıldı @ 00:25:51 ----------

zaten androidin sorunu buradan başlayor trident bile kullanırsa (ki çin de adını bile duymadıgımız onlarca telefon markası var) androidin kalitesi her gecen gün düşer
katılmıyorum çünkü çindeki telefonlar şimdilik 400-500 mhzi geçemiyor dolayısıyla en fazla 70.000 uygulama kullanıyorlar

papakudioflu

Emekli Yönetici
çin için üretilen cihazlar bazen burada da paylaşılıyor ve öyle 400-500mhz degil dual core quad core cihazlar da var

Eykul

Üye
HTC bana hep birinin cebinde patladigini olayi hatirlatiyor o yuzden hayir diyorum

ben one x kulanıcısıydım 20 güne yakın kulandım ama emin ol hiç tatmin edecek bir cihaz değildi bende zaman kaybetmeden 1200 tl ye sattım elimde kalmaması için şimdi beklemedeyim ya gs3 yada ıphone 5 alıcam sana tavsiyem arkadaşım htc den uzak dur yoksa çok pişman olursun ve kesinliklede olursun bu kadar da idaa ediyorum..

Tepkiler: süper nova

Türe

Üye
Aceleye getirmeseler öleceklerdi

papakudioflu

Emekli Yönetici
one x çıkalı 20 gün oldumu yauw

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Şansıma onu da göremedim reis

Bana daha dun cikmis gibi geliyor zaman akip gitmis bu arada one x konusunda bir iki kere inceleme firsatim oldu sistem iyi fakat tasarimi rahatsiz ediciydi

şu an piyasadaki en güzel tasarım lı cihazlar n9 ve lımia serisidir gerisi hikaye htc yi biraz kulanma fırsatın olmuş olsaydı hcam emin ol içinin de dışı gibi boş olduğunu görürdün..

asroc

Üye
İphone iphone dur