4s iyide one x de öyle böyle değil yani apple dava açıp boşuna amerikada yasaklatmadı apple ezilmekten korkuyor one x beklenti üzerinde ben ya lumia 900 yada one x almayı düşünyrm 808pure alacaktm ekrandan elendi iphone gözde büyütülüyo oda var biraz one x in ekran çözünürlüğü muhtesem ben iphonelerin en cok çözünürlük özelleiğini seviyodm onuda onex 4.7 720p ve tegra3 le çiğnedi
zaten androidin sorunu buradan başlayor trident bile kullanırsa (ki çin de adını bile duymadıgımız onlarca telefon markası var) androidin kalitesi her gecen gün düşer
galiba bu durumda benim bilgim daha fazla arkadaşlar iosta 2 kat uygulama bulunmasının tek sebebi var oda modellerin az ve benzer olması ve böylece uygulamaların daha kolay yapılması
zaten androidin sorunu buradan başlayor trident bile kullanırsa (ki çin de adını bile duymadıgımız onlarca telefon markası var) androidin kalitesi her gecen gün düşer
galiba bu durumda benim bilgim daha fazla arkadaşlar iosta 2 kat uygulama bulunmasının tek sebebi var oda modellerin az ve benzer olması ve böylece uygulamaların daha kolay yapılması
ben one x kulanıcısıydım 20 güne yakın kulandım ama emin ol hiç tatmin edecek bir cihaz değildi bende zaman kaybetmeden 1200 tl ye sattım elimde kalmaması için şimdi beklemedeyim ya gs3 yada ıphone 5 alıcam sana tavsiyem arkadaşım htc den uzak dur yoksa çok pişman olursun ve kesinliklede olursun bu kadar da idaa ediyorum..
Bana daha dun cikmis gibi geliyor zaman akip gitmis bu arada one x konusunda bir iki kere inceleme firsatim oldu sistem iyi fakat tasarimi rahatsiz ediciydi
Bana daha dun cikmis gibi geliyor zaman akip gitmis bu arada one x konusunda bir iki kere inceleme firsatim oldu sistem iyi fakat tasarimi rahatsiz ediciydi
şu an piyasadaki en güzel tasarım lı cihazlar n9 ve lımia serisidir gerisi hikaye htc yi biraz kulanma fırsatın olmuş olsaydı hcam emin ol içinin de dışı gibi boş olduğunu görürdün..