İphone 4Mü Samsung Note Mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
MasteLaa

MasteLaa

Üye

okadar büyük ekran sendede olsa sende yavaş olursun :ehe s2 den yavaş biliyorum bunu kendi gözlerimle gördüm o yüzden değiştirme diyorumya :oke:
Büyük seviyorsa bir şey diyemezsin yani hız değil de büyüklük istiordur yani yapacak bir şey yok sadece i4 den iyi olduğunu dedim :)

avcitalip

avcitalip

Üye

Büyük seviyorsa bir şey diyemezsin yani hız değil de büyüklük istiordur yani yapacak bir şey yok sadece i4 den iyi olduğunu dedim :)

i4 ten iyi canım,ama o büyüklük öyle bir büyüklük değil ne tablet gibi zevk alıyorsunuz kullanırken nede tek elinizle kullanabiliyorsunuz :ağlarım: telefonu kulağınıza getirince surat kayboluyor :ehe :zuhaha:

MasteLaa

MasteLaa

Üye

i4 ten iyi canım,ama o büyüklük öyle bir büyüklük değil ne tablet gibi zevk alıyorsunuz kullanırken nede tek elinizle kullanabiliyorsunuz :ağlarım: telefonu kulağınıza getirince surat kayboluyor :ehe :zuhaha:
Ben köye gittiğimde göreceksin beklemediğim şeylerle karşılaştım :D Dayım bana dedi ki çok büyük telefonun ne öyle dedi cebinden 4s çıkardı 15 gün boyunca Nexus ve 4s i inceledim iyi bilgi oldu :ehe

61semih

61semih

Üye
note ip4 ile kıyaslanacak bir cihaz değil.4s desen tamam ama ip4 ün donanımı note ye göre çok düşük.

Jelly_Bean

Jelly_Bean

Üye
Değiştirme değiştireceksen one x bak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt