Iphone 4 yeni unlock

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

asiasabi

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4 yeni unlock
ARKADAŞLAR MÜJde!
İphone 4 için üçüncü versiyon için yeni GEVEY çıktı.
Gevey Supreme Pro Plus Sim Card Unlock iPhone 4

ARTIK İPHONE 4'LERİNİZİ UNLOCK yapMAK İÇİN NE JAİLBREAK'E NE DE 112'Yİ ARAMAYA İHTİYACINIZ VAR. ÇÜNKÜ ;
Gevey Supreme Pro Plus Sim Card Unlock iPhone 4 4G OTOMATİK OLARAK UNLOCK İŞLEMLERİNİ YAPIYOR. EXTRADAN BİR İŞLEM YAPMAK İÇİN UĞRAŞMAYACAKSINIZ. DOLAYISIYLA ESKİ GEVEYLER GİBİ SİNİRLERİNİZİ BOZACAK BİR DURUM ORTAYA ÇIKMAYACAK. ÇÜNKÜ KULLANACAĞINIZ GEVEY PİYASANIN EN YENİSİ VE EN İYİSİ...
Gevey Supreme Pro Plus Sim Card Unlock iPhone 4 4G

PAKET İÇERİĞİ
1-GEVEY SİMKART HAZNESİ
2-GEVEY SİMKART

BÜTÜN SÜRÜMLERDE ÇALIŞIR

İOS 4.0, 4.1, 4.2.1, 4.3 , 4.3.1 , 4.3.2, 4.3.3, 5.0 beta 1
%100 çalışan basebendlar: 1.59, 2.10, 3.10.1, 4.10, 4.10.
20 KİŞİLİK BİR SAYIYI BULURSAM SİPARİŞ EDECEĞİM.

FİYATI 50 lira
bilgi için lütfen [email protected]'a mail atın...

siyahlist

Üye
Arkadsm biraz gec oldu ama bnde istyrm siz aldiniz mi ?

tcjudas

Üye
selamlar ;

Tüm iphone lerin factory unlock larını yapıyoruz AT&T hariç
yurt dışından alınmış tüm iphone ler Türkiye den alınanlar gibi çalışıyor jailbreak yada unlock kartlarına ihtiyaç duymadan iphone unuzu kullanabilirsiniz güncelleme yapabilirsiniz
iphone bir kez unlock yapılınca tüm kartlarla çalışır ve bir daha asla kilitlenmez son sürüm güncelleme artık kabus olmaktan çıkar
iphone u göndermenize gerek yoktur direkt operator den açıyoruz

Factory Unlock işlemi operator ün koyduğu simlock u kaldırması ve apple nin itunes aracılığı ile iphone u açması ile çalışıyor unlock yaptıracağınız iphone un hangi ülkeden satıldığı ve hangi operator tarafından kilitlendiğini biliyorsanız unlock yaptırabilirsiniz eğer ülke ve operator ü bilmiyorsanız iphone operator detector servisimiz var size iphone unuz hangi ülkeden satılmış hangi operator e kilitli söyleriz

Factory Unlock yapıldıktan sonra iphone u Türkiye'den alınmış iphone gibi kullanırsınız güncelleme yaparsınız ve kendi kartınızla aktif hale getirirsiniz jailbreak yapmanız gerekmez gevey benzeri kartları kullanmanıza gerek kalmaz Factory Unlock yapılan iphone bir daha kilitlenmez

telefonlarımız : 0533 205 50 92 ya da 0252 313 28 85
Bordum Telekom Ömer Tekin

KARAKART2005

Üye
sagolasın omer bey, baya ugrastım ama sonunda sızın sayenızde iphonemı geveysız ve son surumu yukleyerek kullanabılıyorum..ALLAH razı olsun..KONYALI:))

dursunzaman5555

Üye
ömer bey bende iphone 4s var sim kilidli 4s içinde geçerlimi ?

tcjudas

Üye
4s sim kilit açılıyor

turalcg

Üye
SALAM ALEYKUM! Omer bey, mesaji Azerbaycandan yaziyorum. Benim iPhone 4um var iOS 5.0.1le. Telefonum Canada operatorlerinden birine locklu. Hangisi oldugunu bilmiyorum, bildigim Canadaya bagli oldugu. Factory Unlock yapa bilir misiniz benim iPhone-u ve olursa, kaca olur? Tewekkurler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt