Gevey TurboSim ile iPhone 4 Unlock

Sponsorlu Bağlantılar

argentosoma

Üye
    Konu Sahibi
Gevey TurboSim ile iPhone 4 Unlock
Bilindiği gibi yaklaşık olarak yedi aydır iPhone 4 kullanıcılarının bekledikleri 02.10 ve 03.10 baseband sürümlerine ait unlock uygulaması yayınlanmadı. Dev Team ekibinden de gelen haberler bu yönde herhangi bir aşamanın kaydedilmediği yönünde olunca aylardır unlock bekleyen kullanıcılarda büyük bir hayal kırıklığı oluştu. Bu konudaki gelişmeleri ve baseband hacker'ları tarafından yazılan mesajları iphone 4 unlock ve gelişmeler başlığından sizlerle paylaşmaya devam ediyorduk. Yine unlock konusunda son günlerde ortada dolaşmaya başlayan Gevey TurboSim ile ilgili basebande sahip iphone 4'lerin unlock yapılabileceği konusu hakkında sizleri bilgilendirmek istedim.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar bu GEVEY Turbo Sim alıp unlock yapan varsa lütfen bilgi versin. İnternet Gevey sim unlock üzerine çalkalanıyor. Vidyolarda çalıştığı görülüyor ancak Türkiye' deki sim cardlarla çalışıyor mu yada alıp denemiş olan birileri varsa öğrenmek isteriz. Sahibinden.com üzerinden 175 TL' den satışa sunmuşlar bile. Tabi amerika fiyatları 75 dolar civarlarında. Çalışıp çalışmadığını bilmediğim için almaya cesaret edemedim. Umarım en kısa zamanda olumlu yönde haberleri alırız.
 


eraser2934

Üye
açıkcası bende merak ettim . sahibinden comda satılıo wede çalışmaz ise paranız iade diyor ama tabiki kesinliği warmıki acaba??? bide şöle bi sorun warmış ne kadar doru bilmiyorum ama iphone larda şarz olayı sıkıntılı zaten bu şarzı daha cabuk götürüo dio bi kaç yerde okudugum ama yinede bakmak lazım...
alıp kullanan arkdaş warsa yardımcı olursa sewiniriz...
 

argentosoma

Üye
    Konu Sahibi
ebay ve diğer satış sitelerine baktım 75 - 80 dolar civarı satılıyor. Kargo ücreti olarak 29 dolar istiyor. Hepsi birlikte 100 dolar civarı bir fiyatı buluyor. Sahibinden.com üzerinden satış yapan birisini buldum 150 TL' den Gevey Turbo Sim temin edilir yazmış. Bu arada Gevey alanların yorumlarını da okudum Turkcell ve Avea' da çalıştığını yazmışlar. Sorunsuz bir şekilde Türkiyede kullanılabilir. Bende siparişini vermeyi düşünüyorum. Satıcı ile irtibata geçmeye çalışıyorum. Mesaj attım ancak henüz cevap gelmedi. Eğer almak isteyenler varsa aşağıda linkini veriyorum. Bu arada Gevey IOS 4.1, 4.2.1 ve IOS 4.3 te çalışıyormuş. Yalnız bazı eski versiyon Gevey Sim' ler IOS 4.3' lerde çalışmıyormuş. Alırken bu etkenlere dikkat etmenizi tavsiye ederim. Umarım yazdıklarım faydalı olur.

?
 

eraser2934

Üye
tmm kardeşim alırda kullanırsan şayet olumlu yada olumsuz yazarsan buraya sewinirim ...
 
ungood20

ungood20

Üye
bahsettiğ*iniz şey calılıyor fakat pahalı deniyor herkes
şimdi hep beraber almamayı ve beklemeyi düşünüyor herkes
 

asyam01

Üye
gevey stabil deil arama geldiğinde teldeki kayıtlı isimleri kayıtsız gibi gösteriyor başına +9 koymak lazım uzun hikaye
 

eraser2934

Üye
walla ben aldım kullanıyorum başına +9 koymana falan gerek yok ...
 

matrax-0052

Üye
Beyler bu gevey unlock işlemlerini gevey olmadan normal trcell vs.. kartla deneyen hiç oldumu acaba bakarsınız çalışır belkide gevey sim kandırma olayı bizide kandırmıştır:ehe
 

argentosoma

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar Gevey Sim bugün elime geçti. Taktım ve çalıştırdım. Telefon amerikadan alınma unlock iphone' du. Şu anda sorunsuz şekilde kullanabilirim. Telefonum Iphone 4 IOS 4.2.1 versiyon ve baseband 03.10.01 sorunsuz şekilde Turkcell hat ile kullanabiliyorum şu anda. Gevey çalışıyor bilginiz olsun...
 

eraser2934

Üye
bende kullanııyorum şuana kadar bi sıkıntı yok ....
 
demir63

demir63

Üye
arkadasim geveysim bizde toplu alimlarda 40 usd ve dunyanın her yerinde çalisir...

 

mc_mfi

Üye
beyler bende yeni aldım teli bilmiyom çalışırmı çalışmaz mı
 

kasim_217

Üye
bende kullanıyorum +9 koymana falan gerek yok ... yani süper sıkıntı yok
 
hakankurban

hakankurban

Üye
arkadaşlar gavey sim unlock yeni çıkan bir yöntem değil iphonenin ilk unlock yapılışıda bu şekilde gavey unlock ile yapıldı sıkıntı olmaz çalışır iphone 4 lerde basebandı farketmez hepsinde çalışır..
 

ceyhunadonai

Üye
GEVEY MICROSIM CARD ICIN UYGUN FIYAT ORJINAL URUN HEDIYE KAMPAYALI KACMAZ FIRSAT

 
maxirabit

maxirabit

Üye
İstediğiniz sim ile kullanın kaçak olduğunu fark ederlerse azami 6 ay sonra kapanır telefon.Yurt dışından Pasaportunuza kayıt edilmedikten sonra klonlanmış imei bile olsa bulunuyor.
 
demir63

demir63

Üye
ıphone 4g unlock 40 usd...
önemlidir sim kartınızda pin kodu olmasın.....
1. geveysim aparatına sim kartınızı takınız.(kucuk bir parca kesmeniz lazım...)
telefonuzu acin ve ekrana geveysim menusu gelene kadar bekleyiniz.
2. ekrana gelen geveysim menusune evet kabul et deyınız.
15 saniye bekledikten sonra 1xx arayıp baglanmadan kapatınız.
3.10 saniye bekleyıp uçak modunu açınız.
uçak modunda sim hatası verene kadar bekleyınız. hata çıkınca tamam dıyıp.
uçak modunu kapatınız tekrar hata verecektır tamam deyınız
ve şebeke 15 sanıye sonra gelecektır.
HAYIRLI OLSUN..

istanbul
By Demir
 
atakax

atakax

Üye
hocam dikkat edin bu gevey sim e açtım foruma konusunu az önce okudugum haber buyrun
 
maxirabit

maxirabit

Üye
Bu işin üzerine gidilirse BTK'dan gevey kullananların imei numaraları tespit edilir.Ozaman da hiç bir şekil de açamazlar telefonlarını.
 
atakax

atakax

Üye
Bu işin üzerine gidilirse BTK'dan gevey kullananların imei numaraları tespit edilir.Ozaman da hiç bir şekil de açamazlar telefonlarını.


haberdede öyle diyor zaten iptal ettirtceklermiş
 


Üst Alt