Geveysim 40 usd iphone 4 simlock 112 aramaya sonnn..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
demir63

demir63

Üye
    Konu Sahibi
Geveysim 40 usd iphone 4 simlock 112 aramaya sonnn..
evet arkadaslar geveysim için 112 aramak gerekiyordu
herne kadar çalmadan kapatsak bile yinede vicdanen rahatsiz oluyordum ve sonunda denemeler sonucunda baska bir 3 haneli numarayıda arasak aynı işe yarıyor..
misal 110 aramakda yeterli...

bu kadar basit...

IPHONE 4G SIMLOCK AÇILDI....
Nasıl Uygulanır ?
istanbul turkey
by demir

ilk önce sim kartınızın pin kodunu kapali konuma alin
1.adım : Cihazınızı kapatın ve sağlanan sim kart girişi ile Gevey SIM ve kendi sim kartınızını takın.

2.adım : Cihazınızı açın. "sim welcome" menusu gelene kadar bekleyin ve 'accept' diyin.

3.adım : 15 sn bekleyin. 1XX yi arayın ve 2 sn içinde kapatın. (bağlanmasına izin vermeyin)

4.adım : Ayarlara girip "AIRPLANE MODE (Uçak modu)" nu aktifleştirin. "NO SIM CARD INSTALLED" mesajını görene kadar bekleyin ardından
"AIRPLANE MODE (Uçak modu)" u kapatın. Birkaç sn sonra cihazınızda sinyal olması gerek.

demir63

demir63

Üye
    Konu Sahibi
Bu geveysim bizdekiler dunyanın her yerinde çalışır..
hollandadan özbekistandan soran arkadaslar var
bu ürün her yerde çalısır...

IPHONE 4G SIMLOCK AÇILDI....
Nasıl Uygulanır ?
istanbul turkey
by demir

ilk önce sim kartınızın pin kodunu kapali konuma alin
1.adım : Cihazınızı kapatın ve sağlanan sim kart girişi ile Gevey SIM ve kendi sim kartınızını takın.

2.adım : Cihazınızı açın. "sim welcome" menusu gelene kadar bekleyin ve 'accept' diyin.

3.adım : 15 sn bekleyin. 1XX yi arayın ve 2 sn içinde kapatın. (bağlanmasına izin vermeyin)

4.adım : Ayarlara girip "AIRPLANE MODE (Uçak modu)" nu aktifleştirin. "NO SIM CARD INSTALLED" mesajını görene kadar bekleyin ardından
"AIRPLANE MODE (Uçak modu)" u kapatın. Birkaç sn sonra cihazınızda sinyal olması gerek.

ceyhunadonai

Üye
GEVEY MICROSIM CARD ICIN UYGUN FIYAT ORJINAL URUN HEDIYE KAMPAYALI KACMAZ FIRSAT

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt