İphone 4 için bilgili ve tecrübeli arkadaslar ilgilenırsenız cok minnettar kalacagım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

saban52

Üye
    Konu Sahibi
İphone 4 için bilgili ve tecrübeli arkadaslar ilgilenırsenız cok minnettar kalacagım.
bu sabah elime iphone 4 16 gb simlock cihaz geldi. evvelden aldıgım gevey sim pro ile cihazımı simunlock hale getirdim. ne hikmetse kafamın basmadıgı bir olay jailbreak cydia nedir ne işe yarar. ve nasıl yaparım arşivde anlayabileceğim tarzda link verirsenız sevinirim. sürüm 4.3.3 şimdiden tesekkurler.

technoblue

technoblue

Üye
bu link işine yarar muhtemelen. kolay gelsin..

saban52

Üye
    Konu Sahibi
verdiğiniz linke baya bir göz attım fakat anlayamadım gene :S biraz daha amatörce anlatım yokmudur ?

hakankurban

hakankurban

Üye
telefonun safari bolümünden a gir cydia yı yükle

_Faruk

Üye
jailbreak telefonu unlock yapmak dışında normal telefonda yapamadığın bazı şeyleri yapmana olanak sağlar onun dışında çok kullanılan noktalarından biri de crackli uygulamaları kurabilmek normalde app store u kullanmk bnm için fazla pahalı bence 100lerce $ para ödemem gerekliydi ne gerek var jailbreak yapark hepsni beleşe getirebiliyorsun bu ve bu gibi şeyleri yapabilme imkanı sunan şeye jailbreak denir
cydia da jailbreak in kalbidir herşeyi burdan yaparsın bi uygulamadır jailbreak ypldktan sonra menüde çıkar :)
umarım yardımcı olmuştur olmadıysa sorman yeterli

Necmati

Necmati

Üye
Kısa özet ile Telefonuna internetten indirdiğin bir uygulamayı asla yükleyemessin.
Jailbreak sonrası sınırsız indirebilirsin Çünkü Jailbreak Telefonun Kilidini Kırar.
Profosyonel Uygulamalara para vermek zorunda kalmassın.

Cydia ise Jailbreak işlemi sonrası sistemine otomatik yüklencek Telefonun için tema Güçlendirme vs. Burdan yükleyebilirsin .
Bi nevi Market :)

emreilhans

emreilhans

Üye
cydia telefonda olmayan şeyleri yapmanı sağlar . bkz: aramaları tek tek silme, bluetooth gibi :)
JB ise appstore'ye o kadar para bayılmanı engelleyen cydiayı sana sunan ve kullanıcı dostu illegal bi işlemdir :D :D :D kısacası jbsiz apple apple değildir <3
googleye arat çıkar ... jb nasıl yapılr veya iphone 4 4.3.3 jb die ... :bigstar::bigstar:saygılar:bigstar::bigstar:

hakankurban

hakankurban

Üye
arkadaşlar bu sitede jailbreak yapılışı anlatımları mevcut başka sitelerden yada googleden aramaya gerek yok arkadaş yardım istiyor siz başka kanallara yönlendiriyorsunuz bende sizin gibi bu siteye üyeyim sahibi felan değilim bu sitede iphone ile herşey mevcut gerek yok google ye

saban52

Üye
    Konu Sahibi
yorumlarınız için cok tesekkür ederim. jb işinden sağlam anlayan arkadas msn den yardımcı olabilirmi ?

mert_1047

mert_1047

Üye
Sağlam filan anlamaya gerek bence bi iphone kullanıvısı bunları çok iyi bilmeli çünkü iphone çok şakacı telefon iki tane 4 kaldı bugüne kadar elimde bi progrma yüklüyorsun diyor reboot device sonra logoda kalıyor iki kez başıma geldi çeşitli nedenlerden olabiliyor bu tür sürprizlere karşı hazırlıklı olmak için kendiniz öğrenin derim bu sitede enine boyuna herşeyi öğrenebilirsiniz. Ben genede jb ile ilgili kısa bi özet geçeyim

Jb Araçları

1)Redsnow (Kurulu Versiyon için Jb Varsa Bu Araçla Jb Yapınız Cihazınızın İçinden Bişey Silinmez Çünkü Üstüne Yama Yaparak Kuruyor)
2)SnowBreeze (Hem Yeni Bir Versiyona Geçmek İsteyenler Birde Jb Olsun Diyenler İçindir Restore Yapar Yani Cihazda Bişey Kalmaz Yedeğinizi Alınız)
3)Jailbreakme (En Pratik Jbdir Bence yeni başalayan biri olarak bu yöntemi tavsiye ediyorum)

Kurulum

3.Yöntem

Wi-fi ye Veya Cihazınızda Paket Varsa Bağlanın Safariyi Açın
jailbreakme.com adresine girin free yazıyor sol tarafta ona tıklayın sonra install a tıklayın ana ekrana atacak sizi ardından appstoredan program kurarmış gibi ana ekranda cydia belirecek hızlıca kurulmuş oalcaktır cydia ya tıklayın downloading packages filan yazabiliri ptal etmeyin sonra reloading data filan der programda altta 4 tane seçenek var orada yanlış değilsem 3.sü olan manage e tıklayın ardından sources sonra yukarıda edit var tıklayın add e tıklayıp cydia.hackulo.us reposunu ekliyoruz bize sorabilir eminmisiniz vs... gibisinden add anyway diyoruz sonra source ekleniyor gene reload vs... yapabilir manage de geri geliyoruz hackulo.us repomuza girip installous 4 ü kuruyoruz kuruluma başlamadan önce onay isteyecek confirm deyin kurduktan sonra installous4 sayesinde neredeyse bi çok uygulamaya bedava sahip olacaksınız appstoreda olan bi ççok paralıya oradan ücretsiz ulaşabilirsiniz Selamlar...

Mcq.

Üye
mert msn verebilirmisin ?

jeologman

Üye
Jailbreakme adresinden yapacak olsak kac mb kotamiz gider 100 mb lik paket kullaniyorumda ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt