franzliszt
Üye
bırak ip 4 u ip4 s VS sg s2 ... izle yoruma gerek yok .... canimli cicim li kocum lu konusmalara ... gor apple in cok ovdugun kalitesini ...Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ya tamam hadi etraf cam kaplama filanda bu kadada olmazki. hadi elinden kaydı düştü ozaman iz burda neden celik kasa filan diyoruzki.düşürmeyecen düşürmeyeceksen camdan yapsınlar daha iyi daha şık gözükür.illaki düşecek telefon 2-3 yıl kullancaksın... iphone biz kötü demiyouz ancak gs2 geçemez...5 megapixel kameramı olur yha bugun arkasım iphone 4 aldı amozondan 0 getirtti.bluetooth yok arkadaş i tunes ile atıyor tüm müzikleri filan yazık valla yazık su alete para veriyonuz..böyle düşme testleriyle avutmayın hoplatmış piyasayı iphone daha ne anlatmaya çalışıyorsunuz fifa atıyoruz iphoneda 1gb lık oyun 1.4gblıkda gps programları var . sen gidip arabanı çarpıyormusun ozaman telefonunuda düşürmüceksin . bunlar teknolojik cihaz odun değil , bu testler okadr saçmaki , çünkü belli cam kaplama cihaz .. iphone un kalitesini kullananlar paylaşsın video izleyip yorumlayanlar değil hem sgs2 var hem iphone4 , kesinlikle iphone4 daha kaliteli net söylüyorum kesinlikle .
ben daha düşürmedim arkadaş ayrıca koruma kılıfıyla kullan düşsede birşey olmaz, apple ı zaten herkez kullanabilse anlasa böyle anlayış farkı oluşmazdı apple ya zengin alır yada gerçek program manyakları alır , jailbreakden sonraki değişim cihazı iphoneluktan çıkartıyor kullanmadan yorum yapmayalım ayrıca iki cihazada sahibim iphone çok daha kaliteli çekiyor kusura bakmasın sgs2 kullanıcıları.sgs2 ninde ekranı çok daha iyi (renk derinlik) ayrıca sgs2 de seviyorum romlarla çoşuyor cihaz ama program olmadığı için kendine çoşuyor yani.Ya tamam hadi etraf cam kaplama filanda bu kadada olmazki. hadi elinden kaydı düştü ozaman iz burda neden celik kasa filan diyoruzki.düşürmeyecen düşürmeyeceksen camdan yapsınlar daha iyi daha şık gözükür.illaki düşecek telefon 2-3 yıl kullancaksın... iphone biz kötü demiyouz ancak gs2 geçemez...5 megapixel kameramı olur yha bugun arkasım iphone 4 aldı amozondan 0 getirtti.bluetooth yok arkadaş i tunes ile atıyor tüm müzikleri filan yazık valla yazık su alete para veriyonuz..
böyle düşme testleriyle avutmayın hoplatmış piyasayı iphone daha ne anlatmaya çalışıyorsunuz fifa atıyoruz iphoneda 1gb lık oyun 1.4gblıkda gps programları var . sen gidip arabanı çarpıyormusun ozaman telefonunuda düşürmüceksin . bunlar teknolojik cihaz odun değil , bu testler okadr saçmaki , çünkü belli cam kaplama cihaz .. iphone un kalitesini kullananlar paylaşsın video izleyip yorumlayanlar değil hem sgs2 var hem iphone4 , kesinlikle iphone4 daha kaliteli net söylüyorum kesinlikle .
kullanıyorum kardeşim dediğim gibi cihazı elinize alırda bir jailbreaklerseniz bu konuya geri dönüp tekrar yazın
Kardeşim bu testle kendimizi avutmayalım madem..Büsürü özellik saymışsın yok retinada yok şuda gpsde.Bırak ya telefon 1 yere düştümü ne gps kalır ne retina ekran.Ayrıca iPhone dahili belleği ile övünmesin galaxynin zaten kendi belleği 16 GB Üstüne bide 32 Gb hafıza kartı alıyor. Bide sen bu Galaxy S2ni boşamı aldın.Kullanmıyorsun gibime geliyor...
kullanıyorum kardeşim dediğim gibi cihazı elinize alırda bir jailbreaklerseniz bu konuya geri dönüp tekrar yazınvalla iphone varken valla kullanacak bir yönünü görmüyorum iphone komple kapatıyor oyunlarla programlarla ve daha rahat bir kullanış sunuyor benim fikrim bu sizinde olursa tartıp kendi fikrini yazarsın .
iphone galaxys2 dende daha fazla özelleştirilebilir bir cihaz cydia iphone yaz anlarsın , iphone kendisinin dışına çıkıyor
tabi herkesin telefondan beklentileri farklıdır.Sana göre oyun program mesela.Bana göre ise sınırsız özelleştirebileceğim bir telefon.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?