iphone 4 alınır mı ???? yardım !!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

james05

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 alınır mı ???? yardım !!!!!
sizce iphone 4 alsam beni ne kadar idare eder ? aslında iphone 4s almak isterim fakat şu anda o kadar bütçem yok ve o kadar parayı da vermek istemiyorum açıkcası...4s'in fiyatı da pek düşecek gibi görünmüyo ikinci el de almak istemiyorum...başka model olarak da htc one s (1200-1300 lira arasına çıkabilirim ) veya htc desire x düşünüyorum...tabi htc one s daha ağır basıyo ama desire x sizce nasıldır ????

enterneoll

enterneoll

Üye
oyun oynuyacaksan alma çok kasıyor yeni oyunlarda haberin olsun onun dışında çok güzel bir cihaz

james05

Üye
    Konu Sahibi
oyun fazla oynamam kullanım amacım facebook,twitter,internet ve uygulamalar bunlar önemli benim için...aklıma takılan iphone 4 güncelleme aldıkça yavaşlıyor diyolar...ios 7'yi zaten kaldırmaz herhalde de uygulamalar güncelleştikçe acaba telefonda yavaşlama olur mu

enterneoll

enterneoll

Üye
oyun fazla oynamam kullanım amacım facebook,twitter,internet ve uygulamalar bunlar önemli benim için...aklıma takılan iphone 4 güncelleme aldıkça yavaşlıyor diyolar...ios 7'yi zaten kaldırmaz herhalde de uygulamalar güncelleştikçe acaba telefonda yavaşlama olur mu

pek sanmıyorum facebook ve twitter çok iyi çalışıyor hiç bir sorun yok sende güncellemezsin olur biter :D

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
Ios7 kullanamazsa sinirleri bozulur.oyun oynamayacaksaniz ve sosyal ağlarla ilgileniyorsanız lumialara bakın:oke:

james05

Üye
    Konu Sahibi
lumia düşünmüyorum ya iphone yada htc alcam büyük ihtimal ve önceliğim de iphone...4s'in fiyatının düşme ihtimali var mı sizce 5s çıkınca falan

SeniGördüm

SeniGördüm

Üye
lumia düşünmüyorum ya iphone yada htc alcam büyük ihtimal ve önceliğim de iphone...4s'in fiyatının düşme ihtimali var mı sizce 5s çıkınca falan

Iphonelerin fiyatının düşecegini hiç sanmıyorum.ip4 hala 1000TL:oke:

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
5s ile fiyatlar da düşme olur bence.

james05

Üye
    Konu Sahibi
5s de ne zaman çıkar acaba bu zamanlar çıkcak gibi ama kesin bir tarih de yok o çıkınca 4s'in fiyatında bir düşme olabilir

MaxipmaN

Üye
5s çıkınca düşer 100-150 lira aynca oynar bence

enterneoll

enterneoll

Üye
5s en yakın eylülde çıkar benden söylemesi

phasan

phasan

Üye

Hiç yavaşlama olmaz bende iphone 4 var

- - - Eklendi - - -

Türe

Türe

Üye

- - - Eklendi - - -

:nono:

Hic yavaslama olmaz diye bisey yok. Ki zaten ios 5 ile ios 6 arasindaki hiz farkini biliyosundur sen de iphone 4 icin. Elbette guncelleme aldikca yavaslayacak. Oyle olmasa yeni cihazlar nasil satacak

phasan

phasan

Üye

Hic yavaslama olmaz diye bisey yok. Ki zaten ios 5 ile ios 6 arasindaki hiz farkini biliyosundur sen de iphone 4 icin. Elbette guncelleme aldikca yavaslayacak. Oyle olmasa yeni cihazlar nasil satacak

Benım demek ıstedıgım kasma olmaz tabı ramını aşınca yavaşlar

enterneoll

enterneoll

Üye

kesinlikle doğru şu an iphone 4 ile ayarlara girmek s3 ile rehbere girmek gibi bişey aşırı derecede yavaş

james05

Üye
    Konu Sahibi
o zaman 4 almak pek mantıklı değil haliyle 5s çıktığında iyice geri planda kalcak o yüzden 4s daha iyi bir seçim olcak gibi...4s'i de 1500liraya falan bulabilceğim güvenli bir yer var mıdır ?

Türe

Türe

Üye
o zaman 4 almak pek mantıklı değil haliyle 5s çıktığında iyice geri planda kalcak o yüzden 4s daha iyi bir seçim olcak gibi...4s'i de 1500liraya falan bulabilceğim güvenli bir yer var mıdır ?

İnternet sitelerinde alabilirsiniz. Paralel ithalat olarak.

james05

Üye
    Konu Sahibi
hangi sitelerden bulabilirim peki

Türe

Türe

Üye
Gittigidiyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt