SAMSUNG - HTC - APPLE - SONY Telefonlar alınır.

Sponsorlu Bağlantılar

yunus486

yunus486

Üye
Tabikide üst segment

Ney one x diyorsun one x+ bile değil ve one x+ dan bile piyasada daha iyi cihazlar var eğer alt orta ve üst segment olarak değerlendirecek olursak one x orta segmentte kendine yer bulur one x+ olsa hadi neyse ama one x olunca işler değişir yani orta segment

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Ney one x diyorsun one x+ bile değil ve one x+ dan bile piyasada daha iyi cihazlar var eğer alt orta ve üst segment olarak değerlendirecek olursak one x orta segmentte kendine yer bulur one x+ olsa hadi neyse ama one x olunca işler değişir yani orta segment

1.5 GHz Quad Core işlemci 8 Mp Kamera 1 GB Ram var bunlar Orta Segment ise Galaxy Ace 2 alt segment mi oluyo ?

yunus486

yunus486

Üye
1.5 GHz Quad Core işlemci 8 Mp Kamera 1 GB Ram var bunlar Orta Segment ise Galaxy Ace 2 alt segment mi oluyo ?
Tabikide ace 2 alt segment ve öz. orta segment bir tel için ideal yani size göre one x orta segmentse s4 one ip5 vb. ney

Xurmirac

Xurmirac

Üye
Hocam sen modele niye bakıyorsun ki sen özelliğe bakıcaksın. İşlemcisi 1 GHz den az ise RAM de muhtemelen 512 den az olur ve bu teefonlar alt segmente girer. 1 GHz 512 Mb ve civarı telefonlar orta segment olur. One X gibi telefonlar üst segment ve Galaxy S4 - HTC One - İphone 5 gibi telefonlarda Amiral Gemisi olarak geçer..

yunus486

yunus486

Üye
Orta

yunus486

yunus486

Üye
Hocam sen modele niye bakıyorsun ki sen özelliğe bakıcaksın. İşlemcisi 1 GHz den az ise RAM de muhtemelen 512 den az olur ve bu teefonlar alt segmente girer. 1 GHz 512 Mb ve civarı telefonlar orta segment olur. One X gibi telefonlar üst segment ve Galaxy S4 - HTC One - İphone 5 gibi telefonlarda Amiral Gemisi olarak geçer..

Yaa alt orta üst olarak değerlendirirsek orta segment olur. Ne yani şimdi sana göre gmd üst segment mi?

MR.SERVET

MR.SERVET

Üye
bi segment tir aldı gidiyor :ehe

yunus486

yunus486

Üye
Aynen baya uzamış konu lan nerden neye gelmiş başlığa bak içeriğe bak :)

OnurErtas

OnurErtas

Üye
    Konu Sahibi
İsin kötü yanı ben telefon aldım konu kilitlenebilir dedim konuyu bildirdim :D ama segment olayına gelirsek s4 ip5 ip5s note 3 bunlar üst one x s3 gibileride orta segmenttir :)

yunus486

yunus486

Üye
İsin kötü yanı ben telefon aldım konu kilitlenebilir dedim konuyu bildirdim :D ama segment olayına gelirsek s4 ip5 ip5s note 3 bunlar üst one x s3 gibileride orta segmenttir :)

Heh sonunda :cool:

MR.SERVET

MR.SERVET

Üye
hangi marka aldınız ve ne kadara ? :)

MR.SERVET

MR.SERVET

Üye
hayırlı olsun iyi günlerde kullanın :)

545083

Üye
sony xperia u 360tl beyaz 18ay garantili kutusu faturası yollanack 440>>420>>400>>380>>360 Numaram 05548164528 telfnda sıkntı yok

Hemen paket ptt kargo kapıda ödemeli ve kontrollü teslim olarak yollanacak
şu olur mu bu olur mu demeyin yada sıfırı şu bu demeyin 0ı 600tl 0ı internette dışarda 650tl yani fiyat neredeyse yarı yarı daha ne istiyorsunuz.
0ı o 0ı bu dyen gördüğü yerden alsında görelım 5 ay sonra apışır kalır garantili cihazlarda ise yazılım yüklemediğiniz sürece değiştırirler neyse alan numaramdan ulaşsın yada foruma numarasını bıraksın ben ararım

Üst Alt