Iphone 4 32gb ve lg optimus 3d ve htc sensation hangisi kullanıcı yorumu lazım.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4 32gb ve lg optimus 3d ve htc sensation hangisi kullanıcı yorumu lazım.
bu ay icinde vodafone dan iphone 4 32gb veya lg optimus 3d almak istiyorum hangisini almalıyım. 1.iphone ekrani cok cabuk kırılır diyorlar aklım takılıyor. 2.lg 2.3.3 guncellemesi henuz olmaması. ne yapmalıyım? Kullanıcı yorumları lazım.

Masha

Masha

Üye
İki Smartphone'da çok kaliteli cihazlar. Ben senin yerinde olsam yeni teknolojiye ayak uydurur Optimus 3D alırım. Anroid 2.2 Froyo olmasına rağmen hızlı ve çift çekirdekli tasarımıyla çok şık. Güncellemeyi yakın zamanda açıklarlar. ayrıca Çift çekirdek ve 1 GHz işlemciye sahip ve bunu DDR2 ram 'e sahip. Ekran reaksiyon hızıda çok iyi. Evkurda yarışması vardı oradan gidip gördüm incelemiştim biraz.Tavsiye ederim.

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 ün ekrani kolay kırılırmı?

y n s c n

y n s c n

Üye
İphone ekran camı en kolay kırılan camdır.. Bunu test videolarında izleyebilirsiniz.. Benim tavsiyem optimus 3D, piyasada en güçlü telefon nexus s ve ondan sonra optimus 3D'dir..

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
iphone 4 :oke:

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
cami saglam mi

y n s c n

y n s c n

Üye
Camı sağlam bişey bakıyorsan gorilla glass olan cihazlara bakmalısın.

Masha

Masha

Üye
Ben Youtube'de videolarını incelemiştim. Optimus 3D'nin bozuk para ,anahtarlık ne yapsa kırılmıyodu ekranı, demekki kaliteli bir ekran. Zaten Lg ekrana önem veren bir marka. Ben 3D'yi tavsiye ederim almak istiyorsan LG'i al yeni teknolojiyi takip etmek gerek :)

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
lg gorilla clas mı camı?

y n s c n

y n s c n

Üye
Yurt dışında satılan optimus black'ler gorilla glass, türkiyeye gorilla glass modellerini göndermiyorlar..

buket2

buket2

Üye
bence ikiside güzel cihazlar beni düşündüren ekranı değilde fiyatı olurdu açıkçası.iphone çok pahalı... bence optimus 3d daha mantıklı daha büyük ekranlı ve üstelik 3d kayıt özelliğide var...

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
lg optimus kullanicilari birseyler yazsin bakalım onların fikiri ne?

----------Eklendi @ 15:33:14 ---------- Yazıldı @ 15:31:37 ----------

lg optimus 3d ekranı gorillamı?

y n s c n

y n s c n

Üye
Fazla kullanmadım ama ana özelliklerini donanımını vesaire iyi biliyorum.. Gerçekten kaliteli telefon yapmış adamlar o fiyatı hakedicek bi telefon..

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
ben android 2.3.3 gec gelmesi yada gelip 2.3.3 kalmasi korkutuyor. Bazen sensation alayım diyorum 2.3.4 var. Karar vermek zor.

y n s c n

y n s c n

Üye
LG Optimus 3D için İCS'yide duyurdu. Sürüm konusunda biraz sıkıntılıydı ama simdi o sıkıntıyı indirgemeye calısıyorlar..

Masha

Masha

Üye
Yunuscan arkadaş Optimus Black için değil Optimus 3D ekranınından bahsediyor. Optimus 3D ekranı Gorilla Glass evet.

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
optimus 3d mi diyorsnz? Ya sensation?

y n s c n

y n s c n

Üye
optimus 3d mi diyorsnz? Ya sensation?

Optimus 3D sensation'u ezer geçer, sitelerdeki gördüğünüz değerler aklınızı bulandırmasın.. Onlar yüzeysel karşılaştırmalar.. Hem daha kaliteli hem daha güçlü :oke:

• Beğen
Tepkiler: Masha
Masha

Masha

Üye
HTC Sensation çok sorunlu bir cihaz kaliteli olması iyi olmasını kanıtlamıyor. Şarj ömrü bunun bir kaç sorunlu özelliğinde birisi ve servisi çok kötü olduğunu dair yazılar var. Halbuki Optimus 3D uzaktan yardım uygulaması ve ekranındaki 3 boyutu Sensation'u ezmesinin sadece bir kaçı.

denizci535

denizci535

Üye
    Konu Sahibi
optimus halen umarım android ıcs gelir yoksa elimde patlar. İphone 4s vodafone ne zaman gelecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...