İphone 3Gs Yardım...

Apache11

Üye
    Konu Sahibi
İphone 3Gs Yardım...
3Gs 18 Gb 5.0.1 sürümlü telim var..Samsunga geçiş için satıcam ancak 3419 hatasını aldığım için yazılım güncelleyemiyorum...Satmadan önce en azından 6.1.2 yükleyip satıcam..3419 la alakalı nekadar çözüm bulduysam netten başarılı olamadım bir yardım edin şu işten kurtarın beni teşekkürler
Not: 5.0.1 JB var

ozdede01

Üye
Cihazı pc ye bağlamadan ayarlar-genel-sıfırla-tüm içerik ve ayarları sıfırlayı seç daha sonra pc ye bağlayıp restore et olmazsa bakarız tekrar

Not : anlattığım işlemleri simlock vs. Varsa uygulamayın

MrExpert

Üye
6.1.2 yükleyemezsin sadece 6.1.3 e geçiş var.

Apache11

Üye
    Konu Sahibi

cevap için teşekkürler kardeşim..bu şekilde denememiştim denicem..simlock yok umarım başarılı olurum tşk

- - - Eklendi - - -

6.1.2 yükleyemezsin sadece 6.1.3 e geçiş var.

cvp için tşk..6.1.3 yazıcaktım 2 yazmışım değiştirmedim tşk

- - - Eklendi - - -

Tüm İçerik Ve Ayarları Sil mi?
Tüm Ayarları Sıfırla mı ?

Arkadaş sana tüm içerik ve ayarları demiş fakat onu yaparsan telefon elmada kalır vetsıyon atmadan da açılmaz.ve yine elmadaykken 3194 hatası alırsan elindeki telefondan da olursun.bence o şekil sat iphone dan anlayan ios 5 li 3gsi hiç düşünmeden alır.jb de cabası

Apache11

Üye
    Konu Sahibi

işte böyle olunca iyice kafa karışıyor telefon deli etmeye başladı beni oyundan sosyal medya app lerinden atmaya başladı ve çok sık oluyor bu artık delirmeden şu işi bir halletsem

Bak 3Gs 6.1.3 te kasmaktan ölür o yüzden shsh kaydın ile yine 5.0.1 e restore et