Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
iphone 3gs mi yoksa galaxy s mi
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
KELGER
Üye
iphone 3gs benim 400 tl ye sıfır alıp 16gb hafıza kartı taktığım htc wildfire s ile bile yarışamaz.(üstüne para verseler değişmem çünkü iphone çok kısıtlı telefon) sen samsung galaxy ile nasıl karşılaştırmaya kalkıyorsun.
iphone 3gs benim 400 tl ye sıfır alıp 16gb hafıza kartı taktığım htc wildfire s ile bile yarışamaz.(üstüne para verseler değişmem çünkü iphone çok kısıtlı telefon) sen samsung galaxy ile nasıl karşılaştırmaya kalkıyorsun.
Yani arkadaşım bu cevabı bir kez yazmışsın önce sora yetmemiş biraz daha sıvayayım demişsin tekrar yazmışsın. O kadar da değil be sayın arkadaşım. Ben senin kıyasladığın iki telefonu kullanmış biri olarak kesinlikle sana katılmıyorum. Böyle bilgiler verip de insanların aklını karıştırma bence.
Soruyu soran arkadaşa gelirsek madem 3gs kullanmışsın bir de galaxyS kullan farkı gör bence pişman olmazsın.Bende en son iPhone4 vardı sattım ve Lg Optimus Black aldım,çok memnunum iphone'u hiç aratmıyor.Hatta sana da tavsiyem Galaxy S1 alacağına Lg optimus black alman...
blackaid
Üye
galaxy s daha iyi İphone 3 gs alma parana yazık olur onun yerine lg optimus black yada orta sınıf android al