iPhone 3Gs jailbreak + UNLOCK

rapege

Üye
bu baya eski bir konu herhalde

USA dan gelen 3 GS 4.0.1 i nasil JB yapacagiz arkadaslar ???

1oyun

Üye
3gs 4.0 yüklü garantili cihaz acaba cydia yüklenirmi yüklenirse nasıl yüklerim yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar....

alpern38

Üye
arkadaslar bılgısayara nasıl itunes programı yuklenecek iphone 8 gb aldım müzık yukleyemıyrm bı yardımcı olun

rapege

Üye
arkadaslar bılgısayara nasıl itunes programı yuklenecek iphone 8 gb aldım müzık yukleyemıyrm bı yardımcı olun

Applenin sitesinden indir

--------------- Ekleme ---------------

3gs 4.0 yüklü garantili cihaz acaba cydia yüklenirmi yüklenirse nasıl yüklerim yardımcı olursanız sevinirim arkadaslar....

yüklenir ve sitemizde mevcut bu konu

USA dan gelen 3 GS 4.0.1 i nasil JB yapacagiz arkadaslar ???

sitemizde mevcut konu

ssre

Üye
kapatıp açılınca kablo işareti çıkıyor buna çözüm bulundumu ?

upower

Üye
JB yaptıktan sonra unlock yapmak şart mı ? Daha yeni aldım cihazı acemiyim biraz

ben iphone (3g 8gb siyah) itunes dan update ettim sanirim ios 401 oldu itunes ve usb isareti ekrana mesken kurdu beni cok sevmis olmalki ne yaparsam yapayim terki diyar eylemiyor soyleki yukarda anlattiginiz gibi aynen yaptim done diyor ama bizim karacocuk itunes ve usb bilir baska bisi bilmem diyor su servisci cakallari aradim 100 kagit bayil sana online destek verelim cozulsun diyorlar kufur eder gibi ustad bu ise bir hal caresi lutfen evde ben annem hatta babam bile kafayi yiyecek benim bu iphone mucadelemden dolayi ne yapmaliyim pls help diye bagiracagim artik yardimci olurmusun

bycengiz

Üye

Merhaba aynen anlattığın gibi yaptım ancak jailbreak işlemi sırasında iphone umu yenıdende başlattım tam dediğin yerde ondan sonra menu tuşuna basılı tutup açtım iphone umu ama yükleme başlamadı waiting for reboot diyor jailbreak işlemi başlamıyor ne yapmam gerek acil bekliyorum

İphone 3Gs versiyon 4.1

dargure

Üye
Tüm işlemleri olduğu gibi yaptım. Fakat malesef telefonu hala telefon olarak kullanamıyorum.
Cihaz 3G 3.1.3 Yurtdışı
Sim kartı takınca uzunca bir süre aranıyor diyor. Sonra Servis yok yazısı çıkıyor.
Sorun nereden kayanaklanıyor acaba? Lütfen yardım.

merhaba arkadaşlar ben USA dan ıphone 3gs getirdim 4.0.2 versiyonu ancak şu güne kadar trde çalıştıramadım. henüz jb ve unloked çıkmadı diyorlar. ne yapmam lazım acaba
yardımlarınız için teşekkürler şimdiden..

Merhaba ben ingilterede yaşıyorum burda iphone 3gs satın aldım. dediğiniz işlemleri aynen yaptım fakat "bycengiz" arkadaşın başına gelenin aynısı bendede oldu. bir türlü yükleme ekranında yükleme başlamadı. Neden acaba? ilginiz için teşekkür ederim

cmlkrc

Üye
dargure.....baseband ını 05.14.02 i yse bekliyeceksin unlock çıkana kadar

arkadaşlar işlem başarıyla tamamlanıyor ama cydia loading yapıp kapanıyor,source ekleyemiyorum yani,napmalıyım sizce ?

yardım yokmu