iphone 3gs de donmayan oyunların n8de donma sebebi nedir?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uruloki

Uruloki

Üye
dünde söyledim ben bu konuyu arkadaşa benim tel takılmıyor diye ama o ısrar etti istersen yazılımı tekrar yükle bence

vito andolini

vito andolini

Üye
    Konu Sahibi
asphalt 5 hawx assassins creed donuyor

Lacrymosa

Üye
N8 kötü bir telefon da o yüzden. N8 ile fotoğraf çekin. Oyun için iPhone alın...

vito andolini

vito andolini

Üye
    Konu Sahibi
gene mi sen ya olum bak sürekli n8 e laf ediyon o zaman ne işin var symbian 3 te linç psikolojisi tetikliyon

Uruloki

Uruloki

Üye
fahreneit boş ver bulaşma uyarı alma sen gel yazılımı tekrar yükle bir de öyle dene

vito andolini

vito andolini

Üye
    Konu Sahibi
tamam hero deniyorum sen bi başlık açmışın qt filan benim sana mesajım var orda

franzliszt

franzliszt

Üye
N8 kötü bir telefon da o yüzden. N8 ile fotoğraf çekin. Oyun için iPhone alın...

2000tl ye iphone alıcağıma ps3+n8 alırım üstüne 200 lirada kalır 200liranın 20 lirası ile gider wolfang amadeus mozartın berlin filarmoninin seslendirdiği requem cd sini alır lacrymosa bölümünü dinlerim 180 lirasıda cebimde kalır :naughty::naughty:

Uruloki

Uruloki

Üye
2000tl ye iphone alıcağıma ps3+n8 alırım üstüne 200 lirada kalır 200liranın 20 lirası ile gider wolfang amadeus mozartın berlin filarmoninin seslendirdiği requem cd sini alır lacrymosa bölümünü dinlerim 180 lirasıda cebimde kalır :naughty::naughty:

+1000 abicim +1000

exalted55

exalted55

Üye

KApağı tam kapatma da hava alsın arkadaş hava almadan yaşayamaz :d::d::d:

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
allahm gene geldi :D sen n8 in oyunlarini gormedin galiba spiderman i oyna basndan kalkmazsin

matanist

matanist

Üye
Son üç mesajının harika gülmekten yarıldım inan. Ben de NFS filan kurdum gram takılma olmadı. Ama takılıyor dediğiniz oyunlar ücretli gördüm kurmadığım için deneyemedim. Ama denemek lazım meraklandım şimdi takılma var mı diye?

Soc-DooM33

Soc-DooM33

Üye
yok takilma flan beyler ya bnde de NFS asphalt 5 spderman flan war hic takilma yok :oke:

franzliszt

franzliszt

Üye
Son üç mesajının harika gülmekten yarıldım inan. Ben de NFS filan kurdum gram takılma olmadı. Ama takılıyor dediğiniz oyunlar ücretli gördüm kurmadığım için deneyemedim. Ama denemek lazım meraklandım şimdi takılma var mı diye?

yok yok kardeşim sıfır takılma heleki içindeki 3d işleyicisine hayal bu takılma olayları gayet stabil oyunlar kaymak gibi oynanıyor :)

yilan53

Üye
bende bazı oyunlarda yaşadım özellikle avatarda bariz bi kasma yapıyordu onun haricinde hiç olmadı o da yazılımla düzelir sanırm

vito andolini

vito andolini

Üye
    Konu Sahibi
hala donuyor lan yeniden yükledim

tasarimx

Üye
bence n8 de sorun arama bence sorun sende, senin gibi artisler den beklenen hareketler ve davranışlar , olay büyük ihtimalle şöyledir, önce omnia almıştır . sonra paraya kıyıp 3gs almıştır. sonrada n8 bu fiyata bu özelliklere çıkınca çıldırmış olup , böyle bbb. ooo.. kkk atmaya başlamıştır.... bunca adam kullanıyoda donmuyo bi tek sendemi oluyo , ya bırak şu muhabbeti... artist

--------------- Ekleme ---------------

bide nokia çok tınımda degil, ama haksız yere attırmam

veterinarius

veterinarius

Üye
fanboy dedected :D

İşin şakası da, çatır çatır oynuyorum oyunları gerek HAWX olsun, gerek Hero of Sparta.Takılıyorsa, kullananın tecrübesinden kaynaklanıyordur.

vito andolini

vito andolini

Üye
    Konu Sahibi
bence n8 de sorun arama bence sorun sende, senin gibi artisler den beklenen hareketler ve davranışlar , olay büyük ihtimalle şöyledir, önce omnia almıştır . sonra paraya kıyıp 3gs almıştır. sonrada n8 bu fiyata bu özelliklere çıkınca çıldırmış olup , böyle bbb. ooo.. kkk atmaya başlamıştır.... bunca adam kullanıyoda donmuyo bi tek sendemi oluyo , ya bırak şu muhabbeti... artist

bide nokia çok tınımda degil, ama haksız yere attırmam

bu kadar düzmatık bi rahatsızın benim geçmişimi gtnden uydurması biraz tuhaf size ben daha birşey demiyoru istediğime istediğimi bayarım seni de ilgilendirmez ayrıca ben telefona n8 hariç para vermedim hepsi hediyeydi onların zk kadar aklın olsa google a bi n8 lag problem yazıp okur sonra yorum yapardın

domelyan

domelyan

Üye
cok sevdigim bir arkaşım isteklerim üzerine n8 aldı kamerasını mükemmel oldugunu fakat n8 icin 600-680 işlemcini yavas oldugunu söyledi bnde almaktan vazgectim.Dogrusu nokia artık battı n8le şahlanır diyordum fakat işlemci olayı bozdu .Samsung wave 2 yi cıkardı nokia uyuyor.:hmmm nokiya kulananları kötülemiyorum nokiyayı kötülüyorum artık düzelsin arkadaş.:off:

franzliszt

franzliszt

Üye

cok sevdigim bir arkaşım isteklerim üzerine n8 aldı kamerasını mükemmel oldugunu fakat n8 icin 600-680 işlemcini yavas oldugunu söyledi bnde almaktan vazgectim.Dogrusu nokia artık battı n8le şahlanır diyordum fakat işlemci olayı bozdu .Samsung wave 2 yi cıkardı nokia uyuyor.:hmmm nokiya kulananları kötülemiyorum nokiyayı kötülüyorum artık düzelsin arkadaş.:off:

sakin ol dostum , olay sandığın gibi değil uzun uzun değil kısaca anlatıcam ,n8 kamerasından tut herşeyine mükemmel bir cihaz düşün n900 kullanarak bunu söyleyebiliyorum, öncelikle birkaç bilmen gereken şey var iş mhz de bitmiyor 680 mhz yada 500 olması önemli değil çünkü işletim sistemi yeniden kodlandı symbian 3, kat kat daha hızlı ve stabil bir işletim sistemi , nokia yeni bir sistemle olayı çözüyor gpu sistemini çok güçlü tutmuş ,broadcom isimli bir firmanın çok güçlü gpu yongasını kullanıyor(bcm2727) ve gerek720p video çekimlerinde gerek 3d performansnda bu çipin oranları yakalanamıyor çünkü gpu su 33 milyon üçgen çizebiliyor bu samsung galaxy s ,wave,n900 gibi çok güçlü cihazlarda kullanılan gpu yongasından daha güçlüdür çünkü bu modellerde ve iphone larda power sgx denen çip seti kullanılıyor, power sgx in 3d performansı 22 milyon üçgen(bu orana samsung galaxy s ciler karşı çıkıyor çünkü onların cihazı 90 milyon çizabiliyor amaaaa gpu ile değil cpu ile ) nokia n8 in broadcomu ise 33 milyon dur , ve bu çip seti sayesinde güçlüdür cpu ya bakarak bu cihazları asla yargılayamayız iphone 3gs in bile hızı600 mhz ama nasıl işletiyor oyunları görüyoruz işte bu noktada cihazların cpu değil gpu çiplerinin kalitesine bakmamız gerekiyor. nokia bombayı patlatıyor n9 da 1080p video işleme ve 190milyon üçgenle cihaz çoşmuş durumda,hatta atom işlemci koyacaklarını söylüyorlar tek çekirdekli olarak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt